DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Raikkönen szerint jól fognak szórakozni Vettellel

A mai a nagy bejelentések napja a Ferrarinál, és minden Fernando Alonso távozásától és Sebastian Vettel érkezésétől hangos. A maradó Kimi Raikkönenre most kicsit kevesebb rivaldafény jutott, aminek ő nyilván örül, de azért új csapattársáról örömmel nyilatkozott.

„Nyilván nem dolgoztunk még együtt egy csapatban, de őt ismerem a legjobban az összes srác közül a depóban” – kezdte az autosport.com-nak nyilatkozó finn, aki évek óta kitűnő kapcsolatot ápol Vettellel. „Mindig nagyon jól kijöttünk egymással, és nem számítok ebben semmi változásra. Ez a része szerintem rendben lesz a dolognak, és remélhetőleg el tudjuk juttatni a csapatot méltó helyére.”

Raikkönen abban is biztos, hogy a csapaton belüli versengés ellenére megmarad kettejük között a laza, közvetlen, baráti viszony, és a versenypályán kívül nagyon jókat tudnak majd szórakozni együtt. 



„Örülök, hogy egy csapatban versenyezhetek vele, és a fő cél nyilván az lesz, hogy a csapatot, a Ferrarit abba a pozícióba juttassuk, ahol a helye van. Mindig próbáljuk legyőzni egymást, de ettől még jól szórakozhatunk együtt, és a megfelelő módon tehetjük a dolgokat” – mondta el Kimi, aki arról ugyan nem ejtett szót, hogy Alonsóval milyen volt a kapcsolata, de az utolsó félmondata arra enged következtetni, hogy nem féltétlenül ilyen. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: