Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Magyarok

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az Autósport évkönyvben hamarosan megjelenő toplistánk alakulásába idén először olvasóink is beleszólhatnak. Szerintetek kik voltak a 2018-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Megszavaztátok az év legjobb magyar versenyzőit

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A versenyszezonok vége mindig az értékelésekről, a ranglistákról szól, mi azonban nem érjük be a szerkesztőségünk szavazása alapján összeállt listákkal, emellett olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport 2016-ban

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

Magyar siker! - Miért ne kereshetne az autója pénzt?

Képzelje el, milyen jó lenne olcsóbban parkolni, pénzt keresni a reptéren leparkolt autójával, vagy úgy tankolni, hogy el sem kell mennie a benzinkútra…

részletek

Így kávéznak a magyar autósok...

A magyar autósok legkedveltebb kávéja a presszó, a magyarországi OMV-benzinkutakon elfogyasztott 2,5 millió csésze több mint felét ilyen formában kérik a vásárlók – derül ki az OMV Hungária adataiból.

részletek

Közel 30 magyar kapott díjat Zágrábban

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke összegzést tartott és köszönetet mondott, miután a magyar különítmény számos tagja átvette a 2015-ös versenyszezonért járó díjakat.

részletek

Magyar freestyle futballisták hajtották végre a Nissan legújabb kihívását

Lehetséges mozgó felületről lebonyolítani néhány hajszálpontos labdaváltást? A Nissan ismét a gyakorlatot helyezte az elmélet elé. Persze a zord terepen is megbízhatóan helytálló Navarák mellett kellett a sikerhez Sűrű FX Tamás világbajnok és Kvárta Mátyás, Európa-bajnoki bronzérmes labdazsonglőrök is.

részletek

Veszélyesnek tartják az autózást a magyarok

A jogosítvánnyal rendelkezők jelentős része kevesebb, mint 10 ezer kilométert vezet évente, és kifejezetten veszélyesnek tartja a közlekedést a hazai utakon – állapította meg K&H Biztosító közlekedés biztonságát feltérképező kutatása.

részletek
Olvastad már?