Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Magyarok

Megszavaztátok az év legjobb magyar versenyzőit

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A versenyszezonok vége mindig az értékelésekről, a ranglistákról szól, mi azonban nem érjük be a szerkesztőségünk szavazása alapján összeállt listákkal, emellett olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport 2016-ban

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

Magyar siker! - Miért ne kereshetne az autója pénzt?

Képzelje el, milyen jó lenne olcsóbban parkolni, pénzt keresni a reptéren leparkolt autójával, vagy úgy tankolni, hogy el sem kell mennie a benzinkútra…

részletek

Így kávéznak a magyar autósok...

A magyar autósok legkedveltebb kávéja a presszó, a magyarországi OMV-benzinkutakon elfogyasztott 2,5 millió csésze több mint felét ilyen formában kérik a vásárlók – derül ki az OMV Hungária adataiból.

részletek

Közel 30 magyar kapott díjat Zágrábban

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke összegzést tartott és köszönetet mondott, miután a magyar különítmény számos tagja átvette a 2015-ös versenyszezonért járó díjakat.

részletek

Magyar freestyle futballisták hajtották végre a Nissan legújabb kihívását

Lehetséges mozgó felületről lebonyolítani néhány hajszálpontos labdaváltást? A Nissan ismét a gyakorlatot helyezte az elmélet elé. Persze a zord terepen is megbízhatóan helytálló Navarák mellett kellett a sikerhez Sűrű FX Tamás világbajnok és Kvárta Mátyás, Európa-bajnoki bronzérmes labdazsonglőrök is.

részletek

Veszélyesnek tartják az autózást a magyarok

A jogosítvánnyal rendelkezők jelentős része kevesebb, mint 10 ezer kilométert vezet évente, és kifejezetten veszélyesnek tartja a közlekedést a hazai utakon – állapította meg K&H Biztosító közlekedés biztonságát feltérképező kutatása.

részletek
Olvastad már?