Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Hartley

Két tényező miatt szenved a Toro Rosso Kínában

Egy hete Bahreinben még csodaszámba ment elsősorban Pierre Gasly teljesítménye, a sanghaji F1-es hétvégén azonban óriásit esett vissza a csapat – Brendon Hartley sejteni véli az okokat.

részletek

Egymásra mutogat a megbüntetett Perez és Hartley

A Force India és a Toro Rosso versenyzője is büntetést kapott Bahreinben, de egyikük sem igazán érti a történteket és kicsit másképp is emlékeznek az esetre - mindketten elmondták a véleményüket.

részletek

A Ferrarit, Hartley-t és Perezt is megbüntették

Repkedtek a büntetések a Bahreini Nagydíjon és utána is: a Ferrari a szerelő lábtörésével végződő kiállás, a két pilóta a felvezető körön történtek miatt részesült szankcióban.

részletek

Egy madár tette tönkre Hartley gyorskörét

Brendon Hartley mozgalmas kvalifikáción van túl: egyrészt sikerült neki eljutnia a Q2-be, ahol alig maradt le a folytatásról, másrészt egy madarat is elgázolt, ami nem tett jót autója első szárnyának.

részletek

Hartley első pontjaiért küzd majd Bahreinben

Brendon Hartley és Pierre Gasly is abban bízik, hogy korábbi, más szériákban szerzett tapasztalataik hozzásegítik őket a jó szerepléshez és akár első top10-es eredményüket is megszerezhetik.

részletek

Hartley hosszú távra tervez a Formula-1-ben

Brendon Hartley nem a megszokott úton érkezett meg az F1-be, de a korábban a Red Bull juniorprogramjában pallérozódó fiatalnak végül sikerült a legnagyobbak között kikötnie.

részletek

A korábbi Red Bull-nevelt nevetett Hartley-n

A jelenleg a Formula-E-ben versenyző ex-F1-es szerint vicces, hogy az került be a száguldó cirkuszba, akinek ő vette át a helyét egy utánpótlás-szériában. Beszélt Daniel Ricciardóról is.

részletek

A Honda máris kapja a fejlesztéseket

Nagy csalódással zárult a Toro Rosso-Honda számára az idénynyitó Ausztrál Nagydíj. Ugyanakkor Brendon Hartley változatlanul bizakodó, szerinte az irány jó, a fejlesztések pedig már úton vannak.

részletek

Csak nehogy átok üljön a Toro Rossón

Gasly motorhibát, Hartley gumiproblémákat nyögött az F1 ausztráliai szezonnyitóján. A Red Bull tavalyi formájából kiindulva lehet, hogy nem kellett volna STR13-nak elnevezniük az idei autót.

részletek

A Honda többre számított

Bár a Toro Rosso-Honda volt a téli tesztelések nagy meglepetése, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén arcul csapta a csapatot a valóság. Mindkét pilóta már a Q1-ben búcsúzni kényszerült.

részletek

Hartley-nak van egy titkos fegyvere

Főnöke szerint Brendon Hartley a WEC-ben olyan „fantasztikus” tapasztalattal gazdagodott, ami idén akár ütőkártyának is számíthat az F1 mezőnyében. Átemelnie azért nem lesz egyszerű a tudást.

részletek

Világbajnok, de most nagyobb nyomás alatt van

Vannak, akik versenyzőként egész életükben csak álmodoznak a Formula-1-ről. Ám olyat is láttunk már, hogy egy sikertelen tesztelés után közel tíz évvel mégis beteljesül az álom.

részletek
Olvastad már?