Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 19. péntek

Hartley

Webber: Enyhült a Red Bull juniorprogramja

Az energiaitalos alakulat olyat tett, amit eddig még nem: Brendon Hartley-nak hét év után megadta a második esélyt a Toro Rossónál. Mark Webber ezt a mozzanatot változásnak fogja fel a csapatnál.

részletek

Brendon Hartley megnősült

Kihasználta a holtszezont és elvette menyasszonyát a Toro Rosso F1-es újonca - az eseményen ott volt Daniel Ricciardo is. Sok boldogságot kívánunk!

részletek

Hartley mindenét felteszi erre a szezonra

A WEC-bajnok tavaly bebizonyította, nincs teljesen elveszve az, akit az F1 kapujából fordítanak vissza. A Toro Rossónál bizonyította képességeit, ám egyelőre csak egy éves szerződéssel rendelkezik. Idén mindent belead azért, hogy megvesse lábát a sportágban.

részletek

Hartley korábban nem bírta volna ezt a tempót

Vb-címért küzdött a WEC-ben, de közben az F1-be is beugrott pár futamra – hihetetlen feszített menetrendet teljesített Hartley, aki nyolc hét alatt négyszer utazta keresztül a világot.

részletek

Hartley éppen a Honda miatt magabiztos

Fernando Alonso novemberben figyelmeztette a Toro Rossót, hogy rengeteg gondjuk lesz a japán erőforrással. Brendon Hartley azonban az év végét figyelembe véve éppen ellenkezőleg érez.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Miután Stoffel Vandoorne tavaly egyetlen teljesített futamával is második helyet szerzett a legjobb újoncok kategóriájában, idén már nem játszhatott, ez viszont igencsak szokatlanná, és így érdekessé is tette szavazásunkat.

részletek

A második erő is lehetett volna a Red Bull

„Nincs első számú versenyzőnk” – többek között erről is beszélt az F1 hivatalos oldalának adott interjújában Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

részletek

Kirúgta a Red Bull, világbajnokként visszatért az F1-be

Brendon Hartley volt már tűzközelben az F1 világában, ám a beteljesedéshez egy kirúgásra és egy WEC-s kitérőre is szükség volt. Ez történt az új-zélandival, mielőtt idén ülést kapott a Toro Rossónál.

részletek

Világbajnokként sem hitte, hogy visszatérhet

Egyértelműen látszik, hogy Brendon Hartleynak idén egy régi álma teljesült: végtelenül hálásan beszélt F1-es visszatéréséről, és elárult egy trükköt, szerinte hogyan ment számára minden ilyen simán.

részletek

Ricciardo: Idén eltűnt az időmérős tempóm

Az ausztrál pilóta beszélt Max Verstappennel szembeni időmérős lemaradásáról, de emellett Brendon Hartley-ra is kitért, aki szerinte kitartásának köszönhette visszatérését a Red Bull családba.

részletek

Hartley: Akárhogy is, ez egy jó kezdet volt

Műszaki hibák és folyamatos hátrasorolások tarkították Brendon Hartley idei négy futamos F1-es szereplését, ám az új-zélandi nem is élte meg olyan nehezen a megpróbáltatásokat, mint gondolnánk.

részletek

Leghátulról is megmentené 6. helyét a Toro Rosso

„Frusztráló” – ez az a szó, amely az istálló mindkét versenyzőjének elhagyta a száját az Abu Dhabi Nagydíj időmérője után, tudják ugyanis, hogy ha rajtuk múlik, nem lesz könnyű megóvni a csapat hatodik helyét.

részletek
Olvastad már?