Hartley - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

Hartley

Hartley-nak Webber is segít

A Toro Rosso új-zélandi pilótája igyekszik átvenni korábbi csapattársa, Mark Webber gondolkodását. Sűrűn kér tőle tanácsot és a visszavonult ausztrál mindig készségesen segít neki.

részletek

Le Mans-i tapasztalatai segítettek Hartley-nak a német esőben

Komoly káosz alakult ki a hétvégi Német Nagydíj utolsó köreire, ennek pedig végül a Toro Rosso versenyzője, Brendon Hartley is haszonélvezője lett. Hartley elmondta, hogy tudott pontot szerezni.

részletek

Visszafelé sült el Gasly hazárdjátéka

A mai Német Nagydíjon ismét csak a garázs egyik fele örülhetett a Toro Rossónál, ám most Hartley adott okot az ünnepre. Gasly rossz színre tett a ruletten, így ma az új-zélandi szállította a pontot.

részletek

Hartley készen áll a visszatérésre

Az új-zélandi pilóta készen áll rá, hogy visszaüljön a Toro Rossóba, miután a Brit Nagydíjat kénytelen volt kihagyni. Előbb egy váratlan baleset érte, majd a verseny előtt a Honda észlelt problémát.

részletek

A Honda még tervez idén egy nagy dobást

A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

részletek

Még mindig nem tudják a Toro Rossónál, miért tört el Hartley felfüggesztése

Ijesztő balesetet szenvedett a Brit Nagydíj harmadik szabadedzésén Brendon Hartley, akinek autóján egyszer csak eltört a bal első felfüggesztés. A csapat még mindig elemez.

részletek

Banális gond miatt nem rajtolhatott Hartley

Ismét pontot szerzett a Toro Rosso… aztán mégsem. Gaslyt megbüntették, így elvesztette top tízes helyezését, Hartley-nak pedig már akkor véget ért a verseny, mielőtt igazán elkezdődött volna.

részletek

Brit Nagydíj – A rajtrács

Rajtbüntetést az elmúlt versenyekkel ellentétben Silverstone-ban nem osztottak ki: de három versenyző is a bokszutcából kezdi a Brit Nagydíjat, miközben az élen Hamilton és két Ferrari sorakozik fel.

részletek

Hartley balesete nem történhetne meg

A harmadik szabadedzésen kiszakadt Brendon Hartley bal első kereke, emiatt óriási bukást szenvedett el. A csapatfőnök szerint ez nem történhetett volna meg, de legalább a pilóta jól van.

részletek

Gasly: Nem tudjuk, mi okozta Hartley balesetét

Brendon Hartley óriásit bukott a szombati, harmadik szabadedzésen, miután egy féktávon megadta magát a bal első felfüggesztése és ennek következtében nagy sebességgel csapódott a gumifalba.

részletek

F3-as élmenő lehet Hartley helyettese a Toro Rossónál 2019-ben

Régóta kimondottan bizonytalan Brendon Hartley helye a Toro Rossónál, több név is felmerült már, mint az új-zélandi potenciális helyettese. Most egy újabb került be a kalapba. A 19 éves angol jelenleg az F3-as Európa-bajnokságban versenyez.

részletek

F1-Archív: Baumgartner újra pontot szerezne

Ütköznek a Mercedesek, Hartley lemond a Red Bull tartalékos posztjáról, Hill szerint Schumacher 2002 végén abbahagyja, lefoglalják a BAR-Hondákat: ezek voltak az F1 híre július 3-án.

részletek
Olvastad már?