Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Hartley

Gasly rögtön újoncként hazai pályán versenyezhet

Pierre Gasly számára fantasztikus élmény lesz, hogy rögtön újoncként egy Francia Nagydíjon versenyezhet, Brendon Hartley pedig korábbi ismereteire alapoz Le Castellet-ben.

részletek

Nem csak egy csapat környékezte meg Norrist

Nagyon kapós lett a Formula-1-ben a McLaren tesztpilótája, Lando Norris. A Toro Rosso érdeklődéséről korábban is lehetett tudni, de most már az is kiderült, hogy három istálló is vitte volna.

részletek

Fordulat Hartley ügyében

Fernando Alonso mellett Brendon Hartley jövője is hetek óta rendszeresen téma a sajtóban. Mindenki biztosra vette az új-zélandi menesztését, ám a jelek szerint fordulat történt és maradhat.

részletek

Hartley jövőjét Kanada nem befolyásolta

Barcelona után egyre inkább erősödtek a hírek, hogy a Toro Rosso keresi Brendon Hartley helyettesét. A kanadai ütközése sem segített rajta, de a csapatvezetés szerint nincs befolyással a pilóta jövőjére.

részletek

A Toro Rosso Hartley mellett

Brendon Hartley versenyzői ülése rettentően inog. Az istálló ugyan támogatásáról biztosította az új-zélandi pilótát, de jól tudják, hogy a végső szó úgysem az övék. A tulajdonos az utódját keresi.

részletek

Meg vannak számlálva Hartley napjai?

Korábban is olvashattunk arról, hogy nagyon inog Brendon Hartley versenyzői ülése a Toro Rossónál. Most már a McLaren is hajik Lando Norris kölcsönadására, így Hartley nagyon is aggódhat.

részletek

Hartley-t kórházba vitték, de jól van

További ellenőrzések céljából kórházba szállították a Toro Rosso F1-es pilótáját a montreali rajt után történt balesetet követően. Lance Stroll elmondta, ő hogyan látta az eseményeket.

részletek

Gyorsabb lett a Honda, de törékenyebb?

A mérnökök és a pilóták elmondása szerint is nagyon jó a fejlesztett Honda-erőforrás, rengeteg lóerőt nyertek vele. Ugyanakkor máris beütött egy műszaki probléma. Megmarad a megbízhatóság?

részletek

Egyelőre jók a Honda fejlesztései

A Toro Rosso jó eséllyel pályázik szombaton legalább egy Q3-as helyre, aerodinamikailag és motorerőben is biztató a csapat fejlődése. A középmezőny rendkívül szoros, nehéz időmérő lesz.

részletek

Ostobaságnak tartja a Norris-pletykát Hartley

Kubica, Kvjat és Lando Norris neve is felmerült mint a kirúgás küszöbén álló Brendon Hartley utódja a Toro Rossónál. Az új-zélandi ellenben nagyon biztos ülésében, a szóbeszédre csak legyint.

részletek

Nem ugrik ki a bőréből Hartley, hogy az F1-ben lehet

Számos fiatal pilóta összetenné a két kezét, ha a Formula-1-ben szerepelhetne. A még csupán 10 versenyen túl levő Brendon Hartley-n nem érződik a kitörő lelkesedés: azt mondja, emlékeztetnie kell magát, miért is élvezi a bajnokságban versenyzést.

részletek

Nyomasztják az elvárások a Toro Rossót

Indokolatlanul magasra került a léc a Toro Rosso számára, amiről a váratlan bahreini negyedik helyezés tehet – vallja Brendon Hartley, aki szerint be kell látniuk, hogy az egy egyszeri alkalom volt.

részletek
Olvastad már?