Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Hartley

Kétmillióba kerültek a balesetek a Toro Rossónak

Bár egyértelműek voltak fénypontjai a „kisbikák” 2018-as idényének, Franz Tost csapatfőnök arra is rámutatott, hogy rendkívül sok balesetbe keveredtek idén a versenyzői.

részletek

A Porschénál szorítottak helyet Hartley-nak

Azok után, hogy a Toro Rossótól, így pedig Formula-1-ből is kiszorult, Brendon Hartley visszatért oda, ahol legnagyobb sikereit érte el: a Porschéhoz. Igaz, egyelőre csak „ott van”, és egyik autóban sem kapott még helyet...

részletek

Szerződést szeghetett a Red Bull?

Brendon Hartley nem igazán burkolt utalást tett arra, hogy az energiaitalosok félrevezették őt, az új-zélandi úgy gondolta, hosszú távra írt alá a Toro Rossóhoz, miután a WEC-ből újra a Formula-1-be hívták.

részletek

Hartley: Emelt fővel távozom

Brendon Hartlegy úgy érzi, befejezetlen ügye van még a Formula-1-gyel azután, hogy 2019-re nem kapott már lehetőséget a Toro Rossótól és Alexander Albon kerül a helyére, de emelt fővel távozik.

részletek

Hartley keményen odaszólt Gaslynak

Az új-zélandi pilóta rávilágított arra, hogy miért tartja csak hangzatos szövegnek azt, amit csapattársa előadott a brazíliai eseményeket követően.

részletek

Sajtó: Megpecsételődött Hartley sorsa

A hírek szerint teljesen kicserélődik jövőre a Toro Rosso párosa, a Red Bullhoz szerződő Gasly mellett ugyanis Brendon Hartley sem maradhat az istállónál. Gyenge teljesítménye F1-es karrierje végét jelentheti.

részletek

Komoly marakodás tárgya lehet a Red Bull kiszemeltje

A Red Bull a hírek szerint szabadulna a fiókcsapat Toro Rossónál versenyző Brendon Hartleytól, viszont a helyére kiszemelt Alexander Albon megszerzésével még gondok lehetnek.

részletek

Kisebb csapatutasítás-balhé a Toro Rossónál

A Brazil Nagydíjon felszólították Gaslyt, hogy engedje el maga mellett Hartley-t, a francia azonban megmakacsolta magát: a leintés után is azzal érvelt, hogy ha a csapattárs tényleg gyorsabb, akkor előzzön.

részletek

A Honda ismét fejlesztett motorral próbálkozik

A Toro Rosso Mexikóban egy régebbi motorvariánssal vágott neki a hétvégének, Brazíliában viszont megint jöhet a teljes gáz, a legújabb fejlesztésű erőforrást szereli az autóba a japán gyártó.

részletek

Hartley: Ki kellett állnom magamért

A kezdeti, kifejezetten halkszavú Brendon Hartley már a múlté: az új-zélandi szerint fel kellett emelnie a szavát, ha nem értett egyet valamivel, különben úgy érezte, könyörtelenül eltapossák.

részletek

Nem számol Hartley-val a Red Bull 2019-re

Sajtóértesülések szerint Brendon Hartley-nak kiadta az útját a Red Bull vezetősége, így nincs maradása jövőre a Toro Rossónál az új-zélandinak. Alexander Albon lehet Kvjat csapattársa 2019-ben.

részletek

A sajtóban háborúzik Hartley és a Toro Rosso

Brendon Hartley azzal vádolja csapatát, hogy Pierre Gasly védelmében valótlan tényeket állított az austini verseny után. Már senki semmit nem kommentál, de talán ez mondja el a legtöbbet a helyzetről.

részletek
Olvastad már?