Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Hartley

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Nullázás lett a Honda legjobb időmérőjéből

Nem érzik, hogy különösebb hibát vétettek volna, mégis hátrafelé haladt a mezőnyben a Japán Nagydíj során a Toro Rosso két pilótája, így a remek rajthelyezések ellenére sem jött össze a pontszerzés otthon a Hondának.

részletek

Kiváló időmérő a Toro Rosso-Hondától

A japán gyártó fogadkozott, hogy Suzukában megmutatják erejüket és eddig valóban így is történik. Idei legjobb páros eredményét szállította a csapat, Brendon Hartley különösen remekelt.

részletek

Egész héten új motorját bütykölte a Honda

Hazai versenyén kimagaslóan akar szerepelni a japán márka, ezért pedig mindent megtesz. A hétvégére időzített, akár fél másodpercet is jelentő fejlesztési csomagot egész héten próbapadon nyúzták.

részletek

Kik szerepelnek a Toro Rosso „hosszú listáján”?

Danyiil Kvjat visszatérésének bejelentése után adódik a kérdés, ki lesz az orosz jövő évi csapattársa: Helmut Marko, a Red Bull tanácsadó több esélyest is felsorolt, néhány nevet azonban ki is zárt.

részletek

Beválik a Honda új fejlesztése

Idei harmadik motorvariánsával jelentkezett a Honda Szocsiban, a Toro Rossónál pedig mindenki izgatott, mert az erőforrás még biztonságos üzemmódban is jelentős javulást hoz a konyhára.

részletek

Fejlesztésekért esedeznek a Toro Rossónál

Komolyabb frissítési csomagban reménykednek a faenzai istálló pilótái, ám ezúttal nem a motort érzik gyengének, hanem inkább a karosszériát. A Honda is új fejlesztéssel készül a következő hetekben.

részletek

Nem ilyen tempóra számított a Toro Rosso

Alulteljesített az olasz gárda magához képest Szingapúrban. Már a Q2 is nehezen lett meg Pierre Gaslynak, Brendon Hartley pedig már a kvalifikáció első szakaszában búcsúzott.

részletek

A Toro Rosso remek sorozata Szingapúrban

Zsinórban jöttek a pontszerzések a nehéz, éjszakai versenyeken, az istálló eddigi legjobb eredményét is itt érte el tavaly. Vajon idén a Honda-motorral sem szakad meg a kitűnő széria?

részletek

Erősödnek Buemi esélyei a visszatérésre

A Toro Rossónak számos jelöltje van az anyacsapathoz távozó Pierre Gasly pótlására, közülük az egyik legnagyobb név Sebastien Buemi. Lehetséges visszatérését az istálló főnöke sem cáfolta.

részletek

Tíz jelöltje van a Toro Rossónak

A Red Bull juniorprogramnak nincs alkalmas növendéke, esélyesek azonban annál nagyobb számban szerepelnek a Toro Rosso „hosszú névsorán”. Vandoorne-tól Vergne-en át Kubicáig bárki kiköthet a csapatban, Helmut Marko egyetlen versenyzőt zárt ki.

részletek

Nem a Honda miatt nullázott a Toro Rosso

Az időmérő edzésen remekül muzsikált a japán erőforrás, a versenyen azonban már nemigen mutathatta meg, mit tud. Mindkét versenyautó megsérült a verseny legelején, az egyik ki is esett.

részletek
Olvastad már?