Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 19. hétfő

Bulvár

Rekordszámú Szent Gertrúd díjat ad át idén Kiss Norbi

A kétszeres Európa-bajnok autóversenyzőnket, Kiss Norbit ismerők már tudják, hogy a természet- és állatvédőként is aktív sportember a karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többször tesz eleget állatvédő alapítványa, a Macskaárvaház körüli feladatoknak.

részletek

Zseniális kabalaállatokat kapott az F1-es mezőny

A Mexikói Nagydíj szervezői idén is kitettek magukért, és olyan különleges ajándékkal lepték meg a pilótákat, amihez foghatót még biztosan sohasem vihettek haza.

részletek

Rajtrácslányok nem, cheerleaderök voltak az USA Nagydíjon

Éppen az Egyesült Államokban játszották ki legszemtelenebbül a rajtrácslányok tilalmát: a pálya a Dallas Cowboystől kölcsönzött aligruhás pomponlányokat.

részletek

Hamilton: Birodalmat akarok építeni

A Mercedes F1-es pilótája nem tagadja, hogy sok más dologgal is foglalkozik a versenyzésen kívül, egyáltalán nem csak ez érdekli és egyáltalán nem csak erre akar támaszkodni.

részletek

Baleset okozásáért megbírságolták Raikkönent

A Ferrari finnje lakóhelyén, Svájcban került összeütközésbe a törvénnyel – és egy parkoló autóval. A büntetés összegét mi megéreznénk, de az F1-es sztárt vélhetően nem vágja földhöz.

részletek

A Hungaroringen autózott Keszhelyi Vivien és David Schumacher

A magyar versenyzőnő párjával, David Schumacherrel jelent meg a Magyarországon rendezett Cars & Coffee eseményen - a két pilóta több mint hét hónapja alkot egy párt.

részletek

Olyat tett Hamilton, amiért lecsukhatnák

Úgy tűnik, új barátnője, Nicki Minaj előhozza a világbajnok féktelen énjét. Egy (pontosabban két) középső ujjért még nem jár börtön – kivéve, ha az ember az Emirátusokban mutogatja.

részletek

Nicki Minaj és meztelen fürdőzés a dubaji tengerben: így hangolódott a hétvégére Hamilton

A letartóztatást kockáztatta a Mercedes F1-es pilótája az Orosz Nagydíj előtt - úgy fest, hogy tényleg a híres rapper és énekesnő, Nicki Minaj lehet a legújabb barátnője.

részletek

Élőben is lehet fogadni az F1-es futamok alatt

A Formula-1 közleménye szerint így még több dologra használhatják a rengeteg kinyert adatot és még több érdeklődőt húzhatnak be a futamok során.

részletek

Világbajnok fitneszmodellel készül Nagy Norbert

A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet, az állóképességén szeretne javítani a szezon hajrájára.

részletek

Majdnem szakács lett F1-es kirúgása után Grosjean

Miután 2009-es beugrását követően nem kapott ülést a Renault-tól, Romain Grosjean felkészült rá, hogy felhagyjon a versenyzéssel. Még egy szakácsiskolába is beadta jelentkezését.

részletek

Hamilton bemutatta új ruhakollekcióját

A Tommy Hilfigerrel közösen kiadott TommyXLewis munkálataiban a brit F1-es világbajnok is aktívan részt vett - a héten Sanghajban került színpadra a kollekció és maga Hamilton is.

részletek
Olvastad már?