Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 25. kedd

Bulvár

Rajtrácslányból ünnepelt fotómodell

Eva Padlock a különböző autó- és motorversenyeken az egyik energiaitalmárkát szokta promotálni, „mellékállásban” pedig modellkedik is – közösségi oldalaira feltöltött képei alapján teljes joggal.

részletek

Raikkönen a Juventus stadionjába megy focizni

Kimi Raikkönen ritkán űz bármilyen sportot a technikai szakágon és a jégkorongon kívül, ám május 30-a mindenképpen különleges lesz ebből a szempontból, hiszen Sebastian Vettellel együtt egy jótékonysági focimeccsen vesznek részt.

részletek

Talmácsi Gábor a koraszülött-mentés támogatója

Talmácsi Gábor MotoGP világbajnok, a Shell kenőanyagok nagyköveteként személyes jelenlétével is támogatta azt a „Neonatológiai Mentőgépkocsi-vezetői Akadémia” létrehozására irányuló kezdeményezést, amellyel a Peter Cerny Alapítvány, a koraszülött-mentésben-szállításban kialakult gépkocsivezető-hiányt kívánja enyhíteni.

részletek

Kijutott a vb-re Button, aztán kizárták

A visszavonult F1-es versenyző legújabban ironman versenyeken indul. Legutóbb Kaliforniában kiharcolta a világbajnokságra jutást, ám utólag diszkvalifikálták – gyorshajtás miatt.

részletek

Ki mit csinált a két futam között?

Egy héttel az Ausztrál Nagydíj után, egy héttel pedig a Kínai Nagydíj előtt körbenéztünk a közösségi médiában, melyik F1-es pilóta mivel tölti a szűk két hétnyi szabadságot a következő futamig.

részletek

El akarták rabolni Enzo Ferrari koporsóját

Nem az F1 vagy valamely sportkocsija révén került be a Ferrari a hírekbe: Olaszországban még tervük végrehajtása előtt lecsaptak a bandára, amely a legendás alapító sírját akarta kifosztani.

részletek

Gregor Bernadett Jaguart tesztelt!

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

Raikkönenék felfedték második gyerekük nemét

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

részletek

MINI-vel a Kincsem premierjén

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét a budapesti Arena Pláza mozitermeiben. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként azt a filmalkotást, mely látványvilágával és stílusával a nagy amerikai hollywoodi szuperprodukciókat idézi.

részletek

Hamilton: A celeblét jót tesz nekem

A brit pilóta egyáltalán nem bánja, hogy F1-es pályán kívüli tevékenységeivel folyamatosan témát szolgáltat a bulvársajtónak, sőt, úgy véli, ez csak a hasznára válik.

részletek

Nagytestvérével találkozott Lewis Hamilton

A háromszoros F1-es világbajnok a barcelonai teszt után rögtön repülőre ült, és New York felé vette az irányt. Samuel L. Jacksonnal utazott együtt, akivel következetesen „testvér”-nek nevezik egymást.

részletek

Saját energiaitala lett Hamiltonnak

A Monster Energy büszkén és izgatottan fogadja a háromszoros F1 Világbajnok Lewis Hamiltont, a család új tagjaként. Ez a globális együttműködés jól kiegészíti a Monster Energy hosszútávú támogatását a Mercedes-AMG Petronas Motorsport team felé, de Lewis és a Monster partnersége külön úton halad a versenyzői erőfeszítéseitől.

részletek
Olvastad már?