Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

Bulvár

Kórházban a 87 éves F1-es legenda

Ma tudódott ki, hogy mellkasi fertőzés miatt karácsony óta kórházban fekszik Stirling Moss. Állapota kezdetben súlyos volt, de azóta jelentősen javult, ő maga pedig jó hangulatban van.

részletek

Egy fejezet Buttonék múltjából – vagy nem?

Egy régi komód hasadékában talált világháborús szerelmes leveleket Jenson Button családjával hozott kapcsolatba egy hölgy – a helyi múzeum szerint viszont minden Buttont Jenson rokonának gondolnak…

részletek

Kimis babaruhákat tervezett Minttu

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

részletek

Hamilton, a hegyek ura

Nem hazudtolja meg magát Lewis Hamilton, aki Amerikában, a havasokban hangolódik az új szezonra. Több téli extrém sportba is belekóstolt: snowboardozásából és hómobilozásából mutatunk ízelítőt.

részletek

Idősebb bajnokpalántával jár Kvjat

Nagyon úgy tűnik, hogy Nelson Piquet legidősebb lánya (aki összesen a második feleségétől született negyedik gyermeke) egy párt alkot a Red Bulltól tavaly tavasszal kiakolbólított Danyiil Kvjattal.

részletek

Beckham és Ron Dennis egymással ordítozott

Mégpedig szilveszter éjszakáján a Maldív-szigeteken: furcsa vita története látott napvilágot a futballsztárról és a McLaren F1-es csapat eltávolított vezérigazgatójáról.

részletek

Dolgok, melyeket nem tudtál Kimi Raikkönenről

A finn pilóta bír a legnagyobb rajongótáborral a sportágban, ennek ellenére mindig tud újat mondani az érte szorítóknak, mint például az F1 hivatalos oldalának adott interjújában.

részletek

Ötmilliárdba került eddig Schumacher orvosi kezelése

Három év telt el Michael Schumacher síbalesete óta, az angol bulvársajtó információi szerint pedig ezalatt csillagászati összeget fizetett ki a család az orvosi személyzetnek.

részletek

Ilyen Bernie Ecclestone emberi oldala

Sokaknak egy nyugdíjba menni nem akaró, sokszor ostobaságokat beszélő öregember jut eszébe az F1 vezetőjéről. Most atyáskodó és nagylelkű vonásaira világítunk rá sajátos humora mellett.

részletek

A cipőtől a csirkéig: Furcsaságok a szezonból

A 2016-os az az F1-es szezon volt, amely során cipőből kezdték inni a pezsgőt, az ötödik is felállhatott a dobogóra, és szállóigévé vált egy nem létező szó: az év furcsa pillanatait gyűjtöttük össze, főleg a pályán kívülről.

részletek

A visszavonulás előtti utolsó Rosberg-interjú

December 1-jén, csütörtökön Nico Rosberg már tudta, de a világ még nem is sejtette, hogy milyen bejelentés következik egy nappal később. Most már tudjuk, miért terelte el sietősen a 2017-re vonatkozó kérdést.

részletek

Kezdeményezést indított Schumacher családja

Három évvel a német versenyző síbalesete után „Folytasd a harcot” névvel indult kezdeményezés, amely Michael Schumacher küzdelmét állítja követendő példaként.

részletek
Olvastad már?