Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

Bulvár

Tíz dolog, amit nem tudtál Raikkönenről

A legrégibb rajongók is biztosan találnak újdonságot az érdekes információk listájában: az például megvan, hogy gokartosként a kis Kimi mindig az első este elköltötte zsebpénzét?

részletek

Gépszörnyekkel és hat nővel üti el idejét Hamilton

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

részletek

Hamilton: Nem is vagyok aktív a közösségi médiában

Az F1-es pilóták közül kétségtelenül Lewis Hamilton az, aki a legtöbbet hallat magáról a közösségi médiában, ám állítása szerint egyáltalán nem posztol sűrűn. A magamutogatást viszont nem önmagáért vagy a sportért, hanem a rajongókért teszi.

részletek

Nem tudunk betelni Ocon exbarátnőjével

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

részletek

Most Alonsót boldogítja Rossi exbarátnője

Különösen gyors versenyzőkre "szakosodott" a bugyimodell Linda Morselli - legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Valentino Rossi után Fernando Alonso kedvese lett.

részletek

Kalapács alá kerül Rossi „szerelmes levele”

Egy súlyosan beteg ausztrál kislányt támogatnak azon a jótékonysági aukción, amelyen többek között Valentino Rossi levelét is elárverezik. A „Doktor” ezt a levelet saját Yamahájához írta, amikor leszerződött a Ducati csapatához.

részletek

Magyar gyermekeknek gyűjtött Hamilton és Bottas

A Formula-1 hazai futamának alkalmából a Mercedes-Benz Hungária ismét megrendezte a már hagyománnyá vált jótékonysági eseményét. Idén a Mercedes-AMG Petronas Formula One Team pilótái, Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segédkeztek a jó ügy érdekében, melynek köszönhetően 4 millió forint gyűlt össze.

részletek

Hamilton a tíz legdivatosabb sportoló között

Az öltözködés kiemelt helyet foglal el az F1-es világbajnok életében, ennek elismeréseként pedig előkelő helyre került a divatos sportolók 50-es listáján. Tíz év múlva ő maga is tervezne ruhákat.

részletek

Ferrarinak hívják és nyávog - mi az?

Ennél nagyobb bulvárhírt talán még nem is hordott a hátán az autóversenyzés világa, viszont ez legalább aranyos, nem pedig erőltetett: ismerjétek meg Ferrarit, Lotust, Bentley-t és Subarut, a goodwoodi Sebességfesztivál legszőrösebb nézőit.

részletek

Képeken Raikkönen kislánya, Rianna

Ha az apukán múlna, valószínűleg még egyetlen fotót sem láttunk volna kisebbik gyermekéről: az édesanya, Minttu azonban lelkes használója a közösségi médiának, így Robinhoz hasonlóan Riannát is megismerhetjük csöppség korától kezdve.

részletek

Sergio Pereznek is gyermeke születik

Hiába az Oconnal való csata, élete legboldogabb időszakát éli a Force India mexikói pilótája.

részletek

Hamilton nem akar találkozni Scherzingerrel

Bár Nicole Scherzinger fellép a bakui F1-es hétvégén, a háromszoros világbajnok ezt nem akarja megnézni, inkább a versenyzésre koncentrál.

részletek
Olvastad már?