Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Bulvár

Hamilton nem fog „energiát ölni” Rosbergbe

A német hajlandó lenne feléleszteni korábbi barátságukat, melyet a bajnoki rivalizálás tett tönkre: Lewis Hamilton azonban nem szándékozik nyitni az egykori csapattárs felé.

részletek

Hamilton beégett Formula-E-ismeretével

A brit a közösségi médiában azt akarta demonstrálni, hogy más szériákkal is foglalkozik: csakhogy épp friss helyett egy hároméves videóval támasztotta alá tájékozottságát.

részletek

Nagynénje halála óta él a mának Hamilton

Egyelőre az F1-ben akar maradni Lewis Hamilton, de bizonyos okokból várja a sport utáni éveket is. Elmesélt egy tragikus személyes történetet, amely arra buzdítja, hogy ne csak a versenyzés létezzen számára.

részletek

Mallya retteg az indiai börtöntől

Kiadatási parancs van érvényben a Force India csapatfőnöke ellen: Vijay Mallya egy börtönben elkövetett gyilkossággal érvel amellett, hogy ne adják át hazája igazságszolgáltatásának.

részletek

Alonso cégével kötött szerződést a McLaren

Talán ez is benne volt abban, hogy a spanyol F1-es pilóta maradt a wokingi csapatnál: a Kimoa nevű, Fernando Alonso által alapított divatcéggel kötött szerződést a McLaren.

részletek

Stroll: Az F1-es paddock rém unalmas hely

Nagy csalódást okozott a kanadai pilótának a Formula-1-es pályák élettere: a nagyközönség elől elzárt paddock korántsem olyan pezsgő és izgalmas egy pilóta számára, mint azt látatlanban elképzelte.

részletek

A többiek Ricciardót vinnék el egy lakatlan szigetre

A legtöbben a Red Bull ausztrál F1-es pilótájával ragadnának ott egy lakatlan szigeten, de akadt olyan is, aki szerint inkább maradna egyedül - Ricciardo legszívesebben Raikkönennel menne.

részletek

Hamilton a divatról: Pharrell, trapéz és fecske

Interjút készített Lewis Hamiltonnal a GQ magazin, amelyben az F1 csak érintőlegesen szerepelt: beszélt viszont a világbajnok trendről, a ruhatáráról és arról is, szeretne a Taplógáz 2 című filmben szerepelni.

részletek

Egy F1-es pilóta életének árnyoldalai

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

részletek

Hamiltont kis híján leigazolta a BMW

A négyszeres F1-es világbajnok nemrég nagyon érdekes kérdésekre adhatott igen, vagy nem válaszokat - a kérdezz-felelekben olyanok is elhangzottak, melyekről a brit eddig keveset beszélt.

részletek

Neymar és Usain Bolt is Hamiltonról áradozik

Új világbajnoki címe apropóján Lewis Hamiltont köszöntötte a közösségi médiában az F1-es celebekből álló baráti köre: olyanok gratuláltak, mint Beckham, Bolt vagy Neymar.

részletek

Újabb autóversenyzők szíve macskásodott el

Kiss Norbert, kétszeres Európa-bajnok autóversenyző és a Burkus Egon vezette nemzetközi hírű GFS Racing versenycsapat után újabb magyar autóversenyzők döntöttek a Macskaárvaház Alapítvány nevű civilszervezet támogatása mellett.

részletek
Olvastad már?