Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Bulvár

Raikkönenék felfedték második gyerekük nemét

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

részletek

MINI-vel a Kincsem premierjén

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét a budapesti Arena Pláza mozitermeiben. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként azt a filmalkotást, mely látványvilágával és stílusával a nagy amerikai hollywoodi szuperprodukciókat idézi.

részletek

Hamilton: A celeblét jót tesz nekem

A brit pilóta egyáltalán nem bánja, hogy F1-es pályán kívüli tevékenységeivel folyamatosan témát szolgáltat a bulvársajtónak, sőt, úgy véli, ez csak a hasznára válik.

részletek

Nagytestvérével találkozott Lewis Hamilton

A háromszoros F1-es világbajnok a barcelonai teszt után rögtön repülőre ült, és New York felé vette az irányt. Samuel L. Jacksonnal utazott együtt, akivel következetesen „testvér”-nek nevezik egymást.

részletek

Saját energiaitala lett Hamiltonnak

A Monster Energy büszkén és izgatottan fogadja a háromszoros F1 Világbajnok Lewis Hamiltont, a család új tagjaként. Ez a globális együttműködés jól kiegészíti a Monster Energy hosszútávú támogatását a Mercedes-AMG Petronas Motorsport team felé, de Lewis és a Monster partnersége külön úton halad a versenyzői erőfeszítéseitől.

részletek

Egy produkcióban Milla Jovovich és a Toyota C-HR

A világhírű színésznő és modell, Milla Jovovich számos más európai híresség oldalán tűnik fel egy magával ragadó művészeti alkotásban: az ’Az áramló éjszaka’ című interaktív produkciót a londoni Printworks rendezvényközpontban állították színpadra. A jelen lévő 100 vendég mindegyike szerves részévé vált egy lenyűgöző képzeletbeli utazásnak – egy történetnek, amely öt európai nagyvárosban, Berlinben, Milánóban, Párizsban, Barcelonában és Londonban bontakozik ki.

részletek

James Bond magyar hangja egy Jaguart tesztel

A Jaguart Magyarországon forgalmazó AutoPalace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

Palik Lászlóról nyilatkozott felesége

Amióta visszavonult az F1-es közvetítésektől, nagyon keveset, sőt, szinte semmit sem tudni Pailk Lászlóról - most feleségét, a TV2 híradósaként dolgozó Marsi Anikót kérdezték róla.

részletek

Van, aki öt kiló izmot is felszedett télen

Hóban futott és rendkívül keményen edzett, valamint steakkel és csirkehússal tömte magát Esteban Ocon két hónapon át, hogy felkészüljön az új autók vezetésére.

részletek

Dúl a szerelem Alonsóéknál

Úgy tűnik, Fernando Alonso már-már megszokottnak nevezhető téli közösségi médiás szünetét kedvese is tiszteletben tartotta, most viszont nem is egy posztot tett fel a spanyolról.

részletek

Újabb versenyző vállalta fel másságát

Nagyon ritkán fordul elő az autósportban, hogy egy versenyző felvállalja homoszexualitását – az F1 történetében mindössze két példa volt erre, őket követte most egy Le Mans-i kategóriagyőztes.

részletek

Button kedvese nem nagyon vesz fel ruhát!

A korábban több meztelen fotósorozatot készítő Brittny Ward mostanában elég sűrűn jelenik meg a közösségi médiában az illendőnél kevesebb ruhában...

részletek
Olvastad már?