Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Bulvár

Ricciardo szülei találták meg a palackpostát

Nem kellett F1-rajongónak lenni ahhoz, hogy az elmúlt napokban halljunk arról a 132 éves, palackba rejtett üzenetről, amit Ausztrália partjainál sodortak ki a hullámok. Mint kiderült, a Ricciardo család is jelen volt a megtalálásakor.

részletek

Hamilton Crutchlow-val motorozott, már MotoGP-t emleget

Néhány rendhagyó napot is beiktatott felkészülésébe Lewis Hamilton, aki egy amerikai versenypályán pattant nyeregbe a MotoGP-futamgyőztes Cal Crutchlow társaságában.

részletek

Kiszivárgott, hogy ki lesz az USA Nagydíj sztárja

Bár az amerikai F1-es pálya hivatalosan még nem jelentette, de a sztár menedzsere nyilvánosságra hozta a programot, amelyben szerepel egy állomás az USA Nagydíj szombatján, éppen azon a helyen.

részletek

Gianni feljebb lépett

A Porsche Hungaria és az Audi támogatása révén az eddigi Q2 után már egy Q5 Sport 2.0 TDI Quattróval jár az Audi egyik magyarországi márkanagykövete, Gianni Annoni.

részletek

Rosszul lett, kórházba került Barrichello

Igyekezett megnyugtatni rajongóit, hogy már minden rendben, de továbbra sem hagyhatta el a kórházat, még mindig várnak rá vizsgálatok, mielőtt kiengedik és visszatérhet a pályára.

részletek

Amíg Daytonában versenyzett, kirabolták otthonát

36 óra ébrenlét után kifosztott házába tért haza Townsend Bell: a nyilvánossághoz csak azért fordult, mert a versenyeiről őrzött egyedüli ereklyéit is magukkal vitték a betörők.

részletek

Hamilton elvitte „hercegnő” unokaöccsét Disneylandbe

Különös társaság tűnt fel múlt pénteken Disneylandben: Hófehérke, egy hercegnőnek öltözött kisfiú és egy fonott hajú autóversenyző. De hiába az álca, a lesifotósok így is elkapták őket.

részletek

Vettel úriember volt, mezítláb távozott egy partiról

Lehet, hogy a pályán néha hisztis, de a magánéletben mindenképpen figyelmes úriember Sebastian Vettel: legalábbis ezt bizonyítja egy hétvégi történet és egy hozz kapcsolódó fotó.

részletek

Mit csinál Brendon Hartley, amikor nem vezet?

Nem tartja magát híresnek és nem is akar az lenni, a legjobban pedig azt élvezi, amikor a szabadban lehet, főleg kerékpáron - több dolgot is megtudhatunk a Toro Rosso F1-es pilótájáról.

részletek

100 milliós bulit tartott a mclareneseknek Ron Dennis

Megadta a módját a partizásnak a korábbi McLaren-vezér, háromezer volt alkalmazottja vett részt a Royal Albert Hallban rendezett búcsúbulin - Lewis Hamilton nem ment el az eseményre.

részletek

Hamilton kihagyta első idei kötelezettségét

Az F1-esek munkájához hozzátartozik, hogy számos szponzori eseményen kell részt venniük. Egy ilyen teendővel indult a Mercedes-pilóták 2018-as programja is, Svájcban azonban csak Valtteri Bottas tűnt fel.

részletek

Hamilton megtiltotta, hogy más használja a vécéjét

Érdekes dologra világított rá a négyszeres F1-es bajnok korábbi barátnője, Veronica Valle: a hölgy visszaemlékezése szerint a brit teljesen kikelt magából, ha más akarta használni saját vécéjét.

részletek
Olvastad már?