Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 23. péntek

Bulvár

Nico Rosberg is a FoS sztárvendége lesz

A 2016-os F1-es világbajnok is ott lesz július másodikán az idei Festival of Speed rendezvény sztárvendégeként.

részletek

Hamilton szereti két végén égetni a gyertyát

Lewis Hamilton mindig is pörgős életet élt, erről a későbbiekben sem szeretne lemondani. A Kanadai Nagydíj előtti másfél hetes szünetet is nagyon aktívan élte meg. Igaza van, ugye?

részletek

Nem erőssége Strollnak a matek

Versenyzőként megosztja a közönséget, most azonban Lance Stroll emberi oldalával foglalkozunk: kedvenc úti céljairól, sportcsapatairól és az iskoláról is beszélt.

részletek

Massa már nem bízik Schumacher gyógyulásában

Túl hosszú idő telt el a síbaleset óta, ezért az F1-es legenda barátjának nehezére esik elhinni, hogy Michael Schumacher valaha újra a régi lesz. Próbál a sérülés előtti világbajnokra emlékezni.

részletek

Mit csinált Button, amíg a többiek versenyeztek?

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

részletek

Bottas csak a feleségéért szokott idegeskedni

A Mercedes F1-es pilótája régóta alkot egy párt Emiliával, tavaly nyáron pedig egybe is keltek Helsinkiben - a versenyző elmondta, hogy milyen kihívásokat rejt kettejük kapcsolata.

részletek

Bíróságra megy Kevin Magnussen

A dán pilóta korábbi menedzserével való kapcsolata mérgesedett el olyannyira, hogy jogi ügy kerekedett belőle. A felperes kártérítést követel a Haas versenyzőjétől.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Hamilton: Nem vagyok playboy

Másnak két élet sem lenne elég arra, hogy annyi mindennel foglalkozzon, mint Hamilton – elmondása szerint a megismerés vágya nem megy az F1 rovására. Egy dolgot sajnál: hogy fiatalon nem tehette ugyanezt.

részletek

Öt hónap után kiengedték a kórházból Stirling Mosst

Hosszú ideig nem kaptunk hírt a mellkasi fertőzéssel ápolt versenyzőlegendáról, most azonban örömteli információ érkezett Mossról. Hétvégén már otthonról nézi a Spanyol Nagydíjat.

részletek

Ilyen se volt még: Két rajongó a Williams garázsában alhat

Az F1-es csapatok rendre előállnak érdekes ötletekkel annak érdekében, hogy játékok keretében néhány szerencsés rajongót közelebb engedjenek a sporthoz, de amit most a Williams kitalált, az egészen rendhagyó.

részletek

Szomszédja Mallyáról: „Undorító, hogy itt él ebben a luxusban”

A napokban letartóztatott Force India-főnök Lewis Hamilton apjától vásárolta angliai rezidenciáját: nem minden szomszéd örül a csalással vádolt indiai milliárdos közelségének.

részletek
Olvastad már?