Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

Bulvár

Városbálon jótékonykodik Kiss Norbi Hatvanban

A világ egyik leghíresebb autóversenypályáján, az olaszországi Misanóban rendezett Európa-bajnoki futamon szerzett trófeáját ajánlja fel Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autóversenyző jótékony célra.

részletek

Kutatás támasztja alá, szexre is készülhetnek önjáró autók

Szakemberek még vizsgálják, milyen módon és mely területeken változtatja majd meg az emberek életét és fogyasztási szokásait az önvezető autók jövőbeli elterjedése. Ez a friss kutatás vajon segíthet a technológia elfogadásában?

részletek

Jenson Button apa lesz

A korábbi Formula-1-es világbajnok és párja, Brittny Ward ultrahangos képet posztolt a közösségi médiába, ezzel tudatva, hogy gyermeket várnak.

részletek

Hamilton reagált szülővárosa kritikáira

A brit világbajnok elnézést kért egy díjátadón elejtett mondatáért, amire a beszámolók szerint megsértődtek Stevenage lakói. Hamilton azt üzente, nincs szükség a negatív energiákra.

részletek

Szülővárosa dühös lett Hamiltonra

A brit világbajnok egy díjátadón használt sértő kifejezést Stevenage településére, ahonnan „álma volt kiszabadulni”. Utólag kijavította magát, ám a kijelentése futótűzként terjedt.

részletek

Hamiltontól vehetett át díjat Billy Monger

Hősétől, példaképétől vehetett át egy nagyon jelentős elismerést Birminghamben a szörnyű balesete után ismét versenyző ifjú brit pilóta.

részletek

Négy álmodozó nő a 2019-es Pirelli-naptárban

Az abroncscég jövő évi naptárának központi témája az álmodozás, a főszerepben négy modellel, köztük Gigi Hadiddal.

részletek

Az állatvédők Hamiltont választották az év emberének

Pályán kívül elért eredményeiért is elismerték Lewis Hamiltont: a PETA szerint példát mutat azzal, hogy immár teljesen vegán életmódjával számos rajongót inspirál.

részletek

Lehullt a lepel a nagy titokról: Lehet-e pisilni a versenyautóban?

A kérdés, ami a leginkább megosztja a Formula-1 mezőnyét. Egyesek szerint az autóban ülve teljességgel lehetetlen, akik viszont képesek rá, azoknak a forró versenyek és a piros zászlók a legnagyobb ellenségeik.

részletek

Családja szerint Ecclestone 120 évig fog élni

Életstílust és külsőt váltott, ezért lánya szerint tíz évet fiatalodott a Formula-1 egykori vezetője. A családban általános a vélekedés, hogy matuzsálemi kort fog megérni.

részletek

Rekordszámú Szent Gertrúd díjat ad át idén Kiss Norbi

A kétszeres Európa-bajnok autóversenyzőnket, Kiss Norbit ismerők már tudják, hogy a természet- és állatvédőként is aktív sportember a karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többször tesz eleget állatvédő alapítványa, a Macskaárvaház körüli feladatoknak.

részletek

Zseniális kabalaállatokat kapott az F1-es mezőny

A Mexikói Nagydíj szervezői idén is kitettek magukért, és olyan különleges ajándékkal lepték meg a pilótákat, amihez foghatót még biztosan sohasem vihettek haza.

részletek
Olvastad már?