Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Bulvár

Mit csinált Button, amíg a többiek versenyeztek?

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

részletek

Bottas csak a feleségéért szokott idegeskedni

A Mercedes F1-es pilótája régóta alkot egy párt Emiliával, tavaly nyáron pedig egybe is keltek Helsinkiben - a versenyző elmondta, hogy milyen kihívásokat rejt kettejük kapcsolata.

részletek

Bíróságra megy Kevin Magnussen

A dán pilóta korábbi menedzserével való kapcsolata mérgesedett el olyannyira, hogy jogi ügy kerekedett belőle. A felperes kártérítést követel a Haas versenyzőjétől.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Hamilton: Nem vagyok playboy

Másnak két élet sem lenne elég arra, hogy annyi mindennel foglalkozzon, mint Hamilton – elmondása szerint a megismerés vágya nem megy az F1 rovására. Egy dolgot sajnál: hogy fiatalon nem tehette ugyanezt.

részletek

Öt hónap után kiengedték a kórházból Stirling Mosst

Hosszú ideig nem kaptunk hírt a mellkasi fertőzéssel ápolt versenyzőlegendáról, most azonban örömteli információ érkezett Mossról. Hétvégén már otthonról nézi a Spanyol Nagydíjat.

részletek

Ilyen se volt még: Két rajongó a Williams garázsában alhat

Az F1-es csapatok rendre előállnak érdekes ötletekkel annak érdekében, hogy játékok keretében néhány szerencsés rajongót közelebb engedjenek a sporthoz, de amit most a Williams kitalált, az egészen rendhagyó.

részletek

Szomszédja Mallyáról: „Undorító, hogy itt él ebben a luxusban”

A napokban letartóztatott Force India-főnök Lewis Hamilton apjától vásárolta angliai rezidenciáját: nem minden szomszéd örül a csalással vádolt indiai milliárdos közelségének.

részletek

Rajtrácslányból ünnepelt fotómodell

Eva Padlock a különböző autó- és motorversenyeken az egyik energiaitalmárkát szokta promotálni, „mellékállásban” pedig modellkedik is – közösségi oldalaira feltöltött képei alapján teljes joggal.

részletek

Raikkönen a Juventus stadionjába megy focizni

Kimi Raikkönen ritkán űz bármilyen sportot a technikai szakágon és a jégkorongon kívül, ám május 30-a mindenképpen különleges lesz ebből a szempontból, hiszen Sebastian Vettellel együtt egy jótékonysági focimeccsen vesznek részt.

részletek

Talmácsi Gábor a koraszülött-mentés támogatója

Talmácsi Gábor MotoGP világbajnok, a Shell kenőanyagok nagyköveteként személyes jelenlétével is támogatta azt a „Neonatológiai Mentőgépkocsi-vezetői Akadémia” létrehozására irányuló kezdeményezést, amellyel a Peter Cerny Alapítvány, a koraszülött-mentésben-szállításban kialakult gépkocsivezető-hiányt kívánja enyhíteni.

részletek

Kijutott a vb-re Button, aztán kizárták

A visszavonult F1-es versenyző legújabban ironman versenyeken indul. Legutóbb Kaliforniában kiharcolta a világbajnokságra jutást, ám utólag diszkvalifikálták – gyorshajtás miatt.

részletek
Olvastad már?