Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

Bulvár

Újabb versenyző vállalta fel másságát

Nagyon ritkán fordul elő az autósportban, hogy egy versenyző felvállalja homoszexualitását – az F1 történetében mindössze két példa volt erre, őket követte most egy Le Mans-i kategóriagyőztes.

részletek

Button kedvese nem nagyon vesz fel ruhát!

A korábban több meztelen fotósorozatot készítő Brittny Ward mostanában elég sűrűn jelenik meg a közösségi médiában az illendőnél kevesebb ruhában...

részletek

Montoya közúti balesettel ünnepelte első F1-es győzelmét

Bár Juan Pablo Montoya már több mint tíz éve nem tagja a Formula-1 mezőnyének, még mindig tud olyan sztorit előásni a királykategóriában töltött időszakából, amin az olvasó csak mosolyogva tátja a száját.

részletek

Érdekel, hogy mit jelképez Magnussen tetkója?

A Haas dán F1-es pilótájának elég sok részből áll az alkarján lévő tetoválás, de most elmagyarázta, hogy melyik mit jelent számára - azt is elárulta, hogy nem csak külön kell őket nézni.

részletek

Hornerék megmutatták újszülött fiukat, Monty-t

Szokatlan keresztnevet kapott Christian Horner és Geri Halliwell első közös gyermeke, akiről két héttel születése után már fotót is megosztott a nyilvánossággal a sztárpár.

részletek

Ennyi Alonso vagyona - a leggazdagabb spanyol sportoló

A McLaren-Honda kétszeres F1-es világbajnoka ott van Spanyolország legtehetősebb emberei között, a sportolók között pedig első - megelőzi például Rafael Nadalt is.

részletek

Ismerd meg jobban Hamiltont!

Instagramjának köszönhetően a mezőny átlagos tagjainál többet tudhatunk Lewis Hamilton életéről, a formula1.com könnyed interjúja azonban így is számos érdekességre világított rá: a világbajnok nem titkolja, hogy nem veti meg az édességeket, szívesebben motorozik, mint autózik, és egy csendes-óceáni sziget szerepel álmaiban.

részletek

Világhírű énekes lányával vacsorázott Hamilton

A felkészülési időszak kellős közepén Beverly Hillsben kapták lencsevégre a háromszoros világbajnokot, egy 18 éves hölgy társaságában, aki az énekes Lionel Richie lánya.

részletek

72 éves néni tér vissza az autóversenyzéshez

Időről időre szemtanúi lehetünk meglepő visszatéréseknek az autósportban, de Bron Burrell története egészen különleges, hiszen még Jim Clark mellett tanult, utoljára pedig 1970-ben állt rajthoz versenyen - mostanáig!

részletek

Már megint új nője van Verstappennek!

Max Verstappen nagyjából hasonló tempóban cserélgeti a barátnőit, mint az Andretti Formula–E csapata a pilótáit – utóbbiak 2014 és 2015 ősze közt egy év alatt tízet vonultattak fel, és Max is ebbe az irányba tart…

részletek

Legendás magyar focicsapatot vehet a Red Bull

Tovább terjeszkedhetnek az energiaitalosok: a cég alapítója a hét folyamán egy patinás magyar labdarúgó-klub megvételéről tárgyal.

részletek

Megszületett Christian és Geri Horner első közös gyermeke

A Red Bull F1-es csapatának vezetője és felesége, a Spice Girls egykori énekesnője a közösségi médiában adták hírül, hogy szombaton megszületett első közös gyermekük, Montague George Hector Horner.

részletek
Olvastad már?