Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Bulvár

Kiakadtak Carmen Jordán a női pilóták

Az F1-ben is megforduló spanyol meggondolatlanul kijelentette, a gyengébb nem sosem lesz a férfiak szintjén az autósportban. Össztűz zúdult rá a női versenyzőtársadalom tagjaitól.

részletek

Visszavonta a pert a De Villota család

Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral – habár a csapat valójában már nem is létezik.

részletek

Ricciardo interjút készített saját magával

Igazi ricciardós csemegére találtunk a Red Bull oldalán: az ausztrál F1-es úgy döntött, összeír egy halom kérdést, amelyeket aztán feltesz magának. Ezek közül válogattunk: kiderült, hogy összetévesztették már Adam Sandlerrel, titkos vágya, hogy tudjon hangszeren játszani, és Verstappen egy furcsa szokását is elárulta.

részletek

Schumachert Amerikában kezelhetik tovább

Fontos változás történhet az eddig svájci otthonában ápolt Michael Schumacher számára: az Egyesült Államokba szállíthatják, hogy egy különleges klinikán folytatódjon hosszú útja a felépüléshez.

részletek

Csak halat eszik Hamilton, de vegán akar lenni

Egy dokumentumfilm nyitotta fel a világbajnok szemét: meggyőződése, hogy az állatokat és saját egészségét is óvja azzal, ha kizárólag növényi táplálékot fogyaszt, azonban még csak az út elején járt.

részletek

Megszületett Rosbergék második babája

Miközben az F1-es sajtó és a rajongók azon töpreng, hogy menedzserként milyen új kapukat nyithat meg Nico Rosberg a visszatérésre vágyó Robert Kubica számára, a német világbajnokra ennél sokkal fontosabb helyen van szükség.

részletek

Bottas a szaunában szokja a szingapúri hőséget

Valtteri Bottas első programja a Szingapúri Nagydíj helyszínére érkezve egy kötetlen beszélgetés volt, amelyben a helyszíni életviteléről, a többi pilótával való kapcsolatáról és a rajt előtti lélegzetvételeiről beszélt.

részletek

Első évfordulót ünnepeltek Bottasék

A finn versenyző a napokban átlépett első házasévén, melyet a Szingapúrba történő utazás előtt gyorsan meg is ünnepelt párjával. Mit érdemes tudni nejéről, Emiliáról?

részletek

Perez helikoptert vett a kutyájának és fél a lyukaktól

Annyi megdöbbentő dolgot talán még egyik versenyző sem árult el magáról a Formula-1 hivatalos oldala által a mezőny minden tagjával lebonyolított kérdezz-felelek során, mint Sergio Perez, akinek már 20 karóra sorakozik a polcán.

részletek

Videóklip készült Hamilton hatalmas jachtpartijáról

Most derült ki, milyen óriási bulit csapott Lewis Hamilton a Monacói Nagydíj hétvégéjén saját jachtja fedélzetén: elkészült a jetsurffel fűszerezett hepaj zenés videóklipje.

részletek

Elhunyt példaképeire emlékszik Hamilton

A közelmúltban két poszt is felkerült Lewis Hamilton Instagramjára, melyekkel az őt inspiráló, elhunyt példaképek, Michael Jackson és Diana hercegné előtt tiszteleg.

részletek

A feledékeny F1-es, akit kutyája vár otthon

Aranybánya a formula1.com könnyed interjúsorozata azoknak, akik a versenyzők személyiségére is kíváncsiak: ezúttal Kevin Magnussen titkos élete volt soron, aki nem rejtegeti, hogy utazásai során kutyája hiányzik legjobban, és minden nap dühös – számos kérdésre azonban csak azt tudta válaszolni, nem emlékszik.

részletek
Olvastad már?