Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Andretti

Végre gyorsabb és erősebb lesz a Formula-E

A csapatok örömmel fogadják a hírt, végre növekszik a tempó az elektromos sorozatban - igaz, így nehezebb lehet majd teljesíteni a versenyeket.

részletek

Tovább folytatódhat a McLaren-Andretti kapcsolat

A két csapat gyümölcsöző partnersége majdnem Indy 500-győzelemig juttatta Fernando Alonsót - bár a siker elmaradt, nagy a valószínűsége, hogy a felek tovább folytatják az együttműködést.

részletek

Ennyi pénzt kapott Alonso az Indy 500 után

Bár nem a spanyol pilóta lett a legjobb „elsőbálozó” az idei Indy 500-on, a sajtó mégis a legjobb újoncnak választotta - mi több, kiesése ellenére szép kis summát vihet haza a McLaren F1-es pilótája.

részletek

Takuma Sato nyert, Alonso veszített, Dixon nagyot bukott az Indy 500-on

Nagyon izgalmasan alakult a csaknem négyórás, 101. Indy 500-as verseny, amely egy óriási, és több kisebb balesetet hozott - Fernando Alonso sokáig esélyes volt a győzelemre, ám azt végül csapattársa, a volt F1-es pilóta Takuma Sato szerezte meg.

részletek

Hamilton kedve is megjött az Indyhez

Érezhető az Alonso-hatás a háromszoros bajnokon, aki először beszélt arról, őt is vonzza az IndyCar. Mario Andretti dörzsölheti a tenyerét: az ex-világbajnok az F1 élmenőit szólította fel, kövessék vetélytársuk példáját.

részletek

A McLaren teljes idényre is menne az IndyCarba

Úgy tűnik, a versenyképesség a legjobb gyógyszer a motorsportban. A McLaren istálló most már egyre inkább hajlik arra, hogy hamarosan teljes idényben is az IndyCar résztvevője legyen.

részletek

Hat ok, amiért Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Kevesen vannak, akik arra számítottak, hogy a McLaren F1-es pilótája olyan remekül szerepel Indianapolisban, mint tette azt az elmúlt napokban - hoztunk hat érvet amellett, hogy miért nyerheti meg az ötszáz mérföldest vasárnap.

részletek

Indy 500: Alonso ismét 4. és tovább javított

Fernando Alonso gyorsan tanul, újra a negyedik leggyorsabb időt futotta az indianapolisi gyakorlás negyedik edzésnapján. A sebessége is jelentősen megnőtt szerdához képest, a spanyolnak lehet keresnivalója a versenyen is.

részletek

Alonso egy legenda szavára hallgat Indianapolisban

A spanyol F1-es pilóta hétfőn teljesítette első tesztnapját az Indy 500 mezőnyével közösen, s bár technikai hiba hátráltatta, meglepően jól szerepelt - Alonso azt is elmondta, hogy kinek a véléményere ad leginkább a Brickyardon.

részletek

Kiderült, mi lesz a sorsa Alonso Indy-autójának

A spanyol F1-es pilóta idáig egy tesztet teljesített a McLaren/Andretti Dallara-Hondája mögött, most pedig ő maga mondta el, mi vár a narancssárga gépre a május végi Indy 500-at követően.

részletek

Ezért fontos Alonso Indy 500-as szereplése

Zak Brown magyarázta el, mi az oka a McLaren, a Honda, az IndyCar és az Andretti együttműködésének. A dolognak köze van a japán gyártó és a wokingiak kapcsolatának erősítéséhez.

részletek

„Alonso olyan, mint én, csak ne zaklassák!”

Hogy mi lehet a legzavaróbb Alonso számára karrierje első Indy 500-án? Nagy "elődje" szerint nem a hihetetlen gyors kanyarok és nem is a betonfal, valamint a riválisok közelsége, hanem valami egészen más...

részletek
Olvastad már?