Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Andretti

Ismét az Indy 500-ra mehet a McLaren

Az idei év egyik nagy eseménye volt, amikor Fernando Alonso egy McLaren-Hondával rajthoz állt az Indy 500-on és kiválóan versenyzett. 2018-ban, úgy tűnik, ismét ott lehet a wokingi csapat.

részletek

Alonso egyetlen esélye a győzelemre az IndyCar?

Fernando Alonso jövő évi lehetőségei nagyon erősen lekorlátozódtak a meglevő szerződések és a csapatok szándékainak kinyilvánítása miatt. Ha győzni akar a spanyol, az IndyCarban új lehetőség nyílt.

részletek

Leghosszabb szünet az 1. és 2. győzelem között

Az első győzelem fontos mérföldkő egy F1-es pilóta életében, de néha a második nagyon nehezen jön össze. Ki gondolná, hogy a legtovább éppen egy világbajnok várt a második sikerre?

részletek

Hakkinen nem tisztelte Sennát

Meghökkentő történet került napvilágra Ayrton Senna és Mika Hakkinen kapcsolatáról, ami kicsit sem volt ideális. A fiatal Hakkinen bizony beszólt már első közös mclarenes futamuk előtt a brazil legendának.

részletek

Végre gyorsabb és erősebb lesz a Formula-E

A csapatok örömmel fogadják a hírt, végre növekszik a tempó az elektromos sorozatban - igaz, így nehezebb lehet majd teljesíteni a versenyeket.

részletek

Tovább folytatódhat a McLaren-Andretti kapcsolat

A két csapat gyümölcsöző partnersége majdnem Indy 500-győzelemig juttatta Fernando Alonsót - bár a siker elmaradt, nagy a valószínűsége, hogy a felek tovább folytatják az együttműködést.

részletek

Ennyi pénzt kapott Alonso az Indy 500 után

Bár nem a spanyol pilóta lett a legjobb „elsőbálozó” az idei Indy 500-on, a sajtó mégis a legjobb újoncnak választotta - mi több, kiesése ellenére szép kis summát vihet haza a McLaren F1-es pilótája.

részletek

Takuma Sato nyert, Alonso veszített, Dixon nagyot bukott az Indy 500-on

Nagyon izgalmasan alakult a csaknem négyórás, 101. Indy 500-as verseny, amely egy óriási, és több kisebb balesetet hozott - Fernando Alonso sokáig esélyes volt a győzelemre, ám azt végül csapattársa, a volt F1-es pilóta Takuma Sato szerezte meg.

részletek

Hamilton kedve is megjött az Indyhez

Érezhető az Alonso-hatás a háromszoros bajnokon, aki először beszélt arról, őt is vonzza az IndyCar. Mario Andretti dörzsölheti a tenyerét: az ex-világbajnok az F1 élmenőit szólította fel, kövessék vetélytársuk példáját.

részletek

A McLaren teljes idényre is menne az IndyCarba

Úgy tűnik, a versenyképesség a legjobb gyógyszer a motorsportban. A McLaren istálló most már egyre inkább hajlik arra, hogy hamarosan teljes idényben is az IndyCar résztvevője legyen.

részletek

Hat ok, amiért Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Kevesen vannak, akik arra számítottak, hogy a McLaren F1-es pilótája olyan remekül szerepel Indianapolisban, mint tette azt az elmúlt napokban - hoztunk hat érvet amellett, hogy miért nyerheti meg az ötszáz mérföldest vasárnap.

részletek

Indy 500: Alonso ismét 4. és tovább javított

Fernando Alonso gyorsan tanul, újra a negyedik leggyorsabb időt futotta az indianapolisi gyakorlás negyedik edzésnapján. A sebessége is jelentősen megnőtt szerdához képest, a spanyolnak lehet keresnivalója a versenyen is.

részletek
Olvastad már?