Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Andretti

Alonso örülne az Andretti érkezésének

Egyre nagyobb esély van az Andretti F1-es szerepvállalására, és a kritikák ellenére, van aki támogatja a törekvéseiket. Fernando Alonso szerint ez a lehető legjobb hír lenne a sportág számára.

részletek

F1-Archív: Schumacher a Nordschleifén vezet

A Toyotáé az első rajtsor, nagy bajban a BAR-Honda, a Ferrari Alboretót gyászolja, Izrael nem fogadja Max Mosley-t, a 63 éves Andretti pedig visszalépett az Indy 500-tól. Ezek voltak április 25. F1-es hírei.

részletek

Capito: 24 autó elég jól hangzik

Továbbra sem dőlt még el, mi lesz az Andretti Autosport sorsa az F1-ben. A csapatok zöme bizonyos feltételekkel örülne egy új alakulatnak, főként a Williams csapatfőnöke.

részletek

Andretti: Két éve meg akarjuk venni a Haast

Michael Andretti saját elmondása szerint „milliószor“ tett már kísérletet a Haas Formula-1-es csapatának megvásárlására, s természetesen továbbra is nyitott a tárgyalásokra a tulajdonossal, Gene Haaaszal, de úgy érzi, honfitársa nem mutat ez iránt érdeklődést.

részletek

A jövő hónapig vár választ az Andretti

2024-ben érkezne meg az Andretti Autosport, de a jelentkezésükre egyelőre még nem kaptak egyértelmű választ a Nemzetközi Automobil Szövetségtől. Michael Andretti szerint egy hónapot tudnak várni.

részletek

A csapatok nyitottak az Andretti érkezésére

Elmondták véleményüket az F1 csapatvezetői az Andretti Autosport terveiről. A legendás név hamarosan visszatérhet a sportágba, ám az istállóknak lennének bizonyos feltételei.

részletek

Nem érdekli egy új csapat az FIA-t

Andrettiék néhány nappal ezelőtti bejelentése ellenére sem tűnik úgy, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség szeretné, ha bővülne az alakulatok száma az F1-ben – legalábbis egyelőre.

részletek

2024-ben érkezne meg az Andretti

Bár az Alfa Romeóval kapcsolatban már korábban is felmerült annak a lehetősége, hogy a legendás név visszatért volna az F1-be, most úgy tűnik, az Andretti Autosport önálló csapatként jelenhet meg.

részletek

Grosjean készen áll az első győzelemre

Jól érzi magát az IndyCar-ban a francia pilóta, aki úgy gondolja, idén akár az első futamgyőzelmét is megszerezheti az Andretti színeiben. Romain Grosjean bizakodva várja az új szezont.

részletek

Andretti: A zárófutamon pontosan ugyanezt tettem volna

Szinte össztűz zúdul december óta Michael Masi versenyigazgatóra, amiért a Mercedes számára kedvezőtlen döntést hozott az utolsó körös újraindítással. Mario Andretti viszont pont ugyanígy cselekedett volna.

részletek

Andretti: Akkor ítélem majd meg Russellt, ha bizonyított

Az 1978-as világbajnok nem akarja előre beskatulyázni a Mercedes friss igazolását, George Russellt. Bár a fiatal brit egyszeri beugrásánál már bizonyított, ez még nem sokat mutat.

részletek

Andretti: Lehet sírni, de Hamilton igazából nem panaszkodhat a tavalyi év miatt

Az 1978-as világbajnok úgy gondolja, Lewis Hamilton saját magát károsítaná meg, ha nem indulna idén a Formula-1-ben. Szerinte a brit ne is panaszkodjon 2021 miatt, többször neki is kedveztek az ítéletek.

részletek