DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Andretti

Pitwall: Érkezik a megújult F1-es Ferrari

Fejlesztéseket és „sárhányót” tesztelt a Ferrari, magyarázatot adott az FIA, Horner visszaszúrt Wolffnak, nyolc óráig tartó hatórás futam a WEC-ben.

részletek

Új Ferrari, fejlődő (?) Mercedes – pénteki F1-es hírek

Fioranóban vitte pályára Imolára tervezett fejlesztéseit a Scuderia, Leclerc a versenymérnökétől búcsúzik, Antonelli nagy nyomás alatt: egy helyen a nap hírei.

részletek

GM: Nem hagyjuk kudarcot vallani az Andrettit!

Az F1 eddigi elutasítása ellenére is elkötelezett az Andretti-projekt mellett a General Motors: úgy érzik, bizonyították, hogy mindenhol versenyképesek tudnak lenni.

részletek

Az USA vizsgálatot indított az F1 és az Andretti ügyében

Az USA képviselőházának jogi bizottsága válaszokat követel az F1 vezetőségéről az Andretti elutasítása kapcsán.

részletek

Felkérdezte az F1-et az amerikai kongresszus 12 tagja az Andretti elutasítása miatt

Levelet írt a Liberty Mediának az USA kongresszusának 12 képviselője, amelyben az Andretti és a General Motors elutasításának okairól érdeklődtek.

részletek

F1-Archív: Schumacher a Nordschleifén vezet

A Toyotáé az első rajtsor, nagy bajban a BAR-Honda, a Ferrari Alboretót gyászolja, Izrael nem fogadja Max Mosley-t, a 63 éves Andretti pedig visszalépett az Indy 500-tól. Ezek voltak április 25. F1-es hírei.

részletek

Andretti: Ha az F1 vért akar, készen állok

Megvolt az első találkozó az Andretti és az F1 között, de a helyzet továbbra is feszült: az 1978-as világbajnokot megsértették, most harcra készül.

részletek

Andretti-támogatás a Red Bull-családból

Már közel annyi alkalmazottja van az Andretti „nem létező” F1-es csapatának, mint a Haasnak – és a projekt egyre izgalmasabb.

részletek

„Eljön a pont, amikor nem mondhatnak nemet” – Andretti

Az F1 elutasítása ellenére gőzerővel dolgozik az amerikai formáció: Michael Andretti csapattulajdonos hiszi, hogy meg fogják érteni, mit készülnek összerakni.

részletek

Halad az Andretti, cáfol az Alpine – szerdai F1-es hírek

Megnyitott az Andretti új silverstone-i bázisa, nem dől hátra 2026-ig sem a Mercedes, Sainz szerint az autó lett jobb, nem a stratégia: egy helyen a nap hírei.

részletek

Újabb lépés az F1 felé: megnyitott az Andretti új silverstone-i központja

Hiába utasította el az F1 a jelentkezésüket, az amerikai formáció nem áll le: szerdán hivatalosan is megnyitott az új brit központjuk.

részletek

Szélcsatorna-fejlesztés, új amerikai központ: nem áll le az Andretti!

Komoly üzenetértékkel bír az F1 irányába az, hogy közzétette az első látványterveket az új amerikai központjáról az egyelőre elutasított Andretti Cadillac istálló.

részletek