DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Andretti

Az Alpine láthatja el motorokkal az Andrettit

Továbbra sem biztos, hogy az amerikai alakulat csatlakozhat-e a mezőnyhöz, de úgy tűnik már az erőforrások terén is megvan a partnerük. Laurent Rossi szavai alapján vélhetően az Alpine segíthet majd nekik.

részletek

Andretti: Nem tettünk semmi rosszat

Nemrég Stefano Domenicali F1-vezér illette kritikával a mezőnybe vágyó csapatot: erre reagált most az 1978-as világbajnok Mario Andretti.

részletek

Mélyebb zsebre lesz szüksége az érkezőknek?

Várhatóan a jelenleg érvényben lévő 200 millió dolláros „belépési díj” emeléséről is szó fog esni az F1 Bizottság jövő heti ülésén – állítja Zak Brown.

részletek

F1-vezér: Nem bölcs Andrettitől kapzsinak nevezni a csapatokat

Odaszúrt az F1-es mezőnybe vágyó amerikai istállónak Stefano Domenicali: a sportág vezetője másképp viselkedett volna az érdeklődő csapat helyében.

részletek

Horner a Red Bull és a Mercedes megoldását javasolja az Andrettinek

A Red Bull csapatfőnöke szerint az F1 elmúlt évtizedét uraló két istálló csatlakozásának körülményei példaként szolgálhatnak az Andretti számára.

részletek

Steiner csak a kockázatot látja egy új F1-es csapat érkezésében

A Haas szókimondó csapatfőnöke elismerte: egyáltalán nem lelkesedik egy lehetséges új csapatért, mert az csupán a már meglévő istállókat sodorná veszélybe.

részletek

FIA: Eddig csak Andrettiék érdeklődtek az F1 iránt

Hiába a több pletykált jelölt, Mohammed ben Sulayem elnök szerint mostanáig csak az Andretti jelezte hivatalosan is feléjük, hogy csatlakoznának.

részletek

„A pénzről van szó” – Horner az Andrettiről

A pénzdíjak egyenlőtlen elosztása miatt aggódik, így abszolút nem örülne az új csapatok érkezésének Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke őszintén elmondta véleményét az Andretti lehetséges belépéséről, de egyúttal az Audi jelenlegi üzleti modelljét is megdicsérte.

részletek

Újabb gyártó F1-es érkezését lengette be az FIA-elnök

Mohammed ben Sulayem szerint rövid időn belül újabb gyártó kötelezheti el magát – éppen ezért lenne hiba, ha rácsapnák az ajtót a Cadillacre és az Andrettire.

részletek

Tesztelt a Ferrari, kiszivárgott levél, változó részpontszabály – keddi hírek

Ben Sulayemet helyretették az F1 jogászai, tartalékpilótát jelentett be a Haas, mi pedig az Andrettit elemeztük – január 24. hírei egy csokorban.

részletek

Vélemény: Mit akar még az F1 az Andrettitől?

A hónap egyik jelentős híre, hogy az Andretti a GM-et hozná az F1-be, a sportág viszont ettől nem enyhült meg. De mit akar még a FOM?

részletek

„Impozáns, pozitív” – mégis vannak támogatói az Andretti Cadillacnek?

Bár a hírek szerint nagy az ellenállás az F1-es istállók részéről, most a Mercedes, a McLaren és a Williams főnöke is pozitívan beszélt az új projektről.

részletek