Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Andretti

Tarolt az Andretti, harmadszor nyert Herta

2005 után újra kisajátította az IndyCar dobogóját az Andretti Autosport. Vasárnap Herta, Rossi és Hunter-Reay alkotta az első hármat, míg a bajnoki éllovas Dixon ismét hibázott Mid-Ohióban.

részletek

Andretti: Hamilton „harca” képmutató

A hastzoros világbajnok meglehetősen aktívan demonstrál a „Black Lives Matter” elnevezésű megmozdulás mellett mind a pályán, mind azon kívül. Mario Andretti szerint azonban eltúlozza a dolgokat.

részletek

Andretti az IndyCarba csábítaná a Ferrarit

Az 1978-as F1-es világbajnok és korábbi Indy 500-győztes szerint a maranellóiak jelenléte növelné az érdeklődést az amerikai széria iránt – igaz, az érkezésükhöz módosítani kellene a szabályokon is.

részletek

F1-Archív: Schumacher a Nordschleifén vezet

A Toyotáé az első rajtsor, nagy bajban a BAR-Honda, a Ferrari Alboretót gyászolja, Izrael nem fogadja Max Mosley-t, a 63 éves Andretti pedig visszalépett az Indy 500-tól. Ezek voltak április 25. F1-es hírei.

részletek

Verstappen rajongója az amerikai világbajnok

Nem az a kérdés, bajnok lesz-e Max Verstappen, hanem az, hogy mikor: Mario Andretti bevallása szerint a kezdetektől fogva szimpatizál a hollanddal, akiben azt szereti, hogy neki csak a versenyzés számít.

részletek

Alonso: Idén nem lesznek olyan gondjaink Indyben, mint tavaly

Tavaly óriásit égett a McLaren Indianapolisban, Fernando Alonso képtelen volt még a harminchárom induló közé is beverekednie magát a lassú autóval. Idén azonban sokkal jobb a helyzetük.

részletek

Hűségből választotta Alonso a McLarent

A pletykák szerint a Honda nem akarta a spanyolt, Fernando Alonso verziója viszont az, hogy jobban bízik a McLaren-SMP-ben, mint az Andrettiben, ezért választotta előbbi csapatot az Indy 500-ra – továbbá lojalitás is vezérelte.

részletek

Alonso megmenekül és indulhat Indyben?

Minden jel arra mutatott, hogy Fernando Alonso Michael Andretti csapatában állhat rajthoz az Indy 500-on, ám a Honda megtorpedózta a spanyol érkezését. Most úgy fest, mégis lesz ülése Alonsónak.

részletek

Újabb csapat kosarazta ki Alonsót

Egyre komolyabb veszélyben Fernando Alonso Indy 500-as indulása, a Honda visszautasítása után alternatív megoldásokat kell keresnie a spanyolnak. Csak éppen nem sikerül találnia.

részletek

Hivatalos: Véget ért az Alonso-McLaren kapcsolat

Az elmúlt hetek eseményei alapján sejteni lehetett, de immáron hivatalosan is megerősítésre került, hogy Fernando Alonso és a McLaren istálló útjai elválnak egymástól, de nem haraggal.

részletek

Küszöbön Alonso és Andretti megállapodása és lehet, hogy nem is csak az Indy 500-ra

A jelek szerint a kétszeres világbajnok spanyol a várakozásoknak megfelelően Michael Andretti csapatánál vesz részt az idei Indy 500-on. Váratlan fordulat, hogy elképzelhető egy szélesebb együttműködés.

részletek

Alonso az Andrettivel tárgyal az Indy 500-ról

Spanyol sajtóértesülések szerint Fernando Alonso tárgyalásban áll Michael Andretti istállójával, így noha a McLaren is indít egy csapatot a tengerentúli bajnokságban, Alonso Andrettiéket választhatja.

részletek
Olvastad már?