DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
WTCC

Nagy Futam: Megvannak a nyerteseink

Egy-egy WTCC-belépőt ajánlottunk fel azoknak az olvasóinknak, akik a legjobb képet, illetve a legjobb videót küldik be nekünk a Nagy Futamról – négy további szerencsés játékosnak pedig a sorsolás kedvezett.

Borzasztóan nehéz dolgunk volt már akkor is, amikor a nyereményjátékunkra beküldött több száz kép közül kiválogattuk azt a körülbelül ötvenet, amely bekerült az alábbi galériába:

 

Arról nem is beszélve, mekkora feladat volt a legjobbat kiválasztani, s bár szívünk szerint tucatnyi fődíjat osztottunk volna ki, végül döntenünk kellett. Játékunk győztese, s ezzel egy WTCC-belépő boldog tulajdonosa Udvari Erzsébet Xénia lett az alábbi képpel, gratulálunk neki!

udvari_erzsebet_3



Emellett, ahogy a kiírásban ígértük, további két jegyet kisorsolunk mindazok között, akik képet küldtek be hozzánk. Itt a szerencse Déri Huba és Tóth Emese mellé szegődött, így ők is egy-egy belépőt nyertek a jövő hétvégi hungaroringi WTCC-fordulóra. Az alábbiakban az ő egy-egy képük látható:

szerkesztett

3 

Hasonló felállásban ajánlottunk fel három belépőt azok számára, akik videókat küldenek be a Nagy Futamról. Itt sem volt egyszerű a döntés a pályamunkák közül, melyekből egy kis válogatást ide kattintva tekinthettek meg, de választanunk kellett, s végül a szerkesztőség nem kevés vívódás után Simon Róbertnek ítélte oda a fődíjat, a hungaroringi WTCC-belépőt:

A sorsoláson természetesen az összes videó beküldője részt vehetett, a szerencse pedig Szabados Tamásnak és Rába Árminnak kedvezett, így ők is egy-egy belépőt nyertek a hungaroringi WTCC-hétvégére.

A nyerteseket kollégánk hétfőn keresi fel azon az e-mail-címen amelyről a képet, illetve a videót beküldték, innen értesülnek majd a nyeremény átvételének módjáról.

Akik pedig most nem nyertek, ne csüggedjenek, hiszen hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: