DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő
WTCC

Új fordulat Michelisz Norbi pályafutásában

Nem kell megijedni, nem a túraautót cserélem gokartra! Egyszerűen arról van szó, hogy a pályafutásomban eljutottam arra a pontra, ahol döntést kellett hoznom annak érdekében, hogy még több energiámmal tudjak a felkészülésre és a versenyzésre koncentrálni.

Szükségem volt egy csapatra, amely a pályán kívüli feladatok terhét leveszi a vállamról. Amióta gyári pilóta lettem, szerencsére megszaporodtak a különböző felkérések, és sajnos már nem volt kapacitásom segítség nélkül kezelni őket.

23789_orig_e8ef45305cb2007cce64c5310331e674



Természetesen ez másfajta tudást is igényel, mint amivel én rendelkezem, azonban az elmúlt időszakban volt szerencsém megismerni a the path csapatát. Hamar kiderült számomra, hogy nemcsak felkészült szakemberekről van szó, hanem sok közös nevező is kiemelt helyen szerepel a gondolkodásunkban: a nyerni akarás, a sport szeretete és a munka iránti alázat. Bízom benne, hogy az együttműködésünk tartós és mindkét fél számára gyümölcsöző lesz!

„Norbi személyében a kiváló sportember mellett egy rendkívül pozitív életszemléletű, a pályafutását tudatosan építő fiatalembert ismertünk meg, aki olyan értékrenddel bír, amellyel mi magunk is könnyen azonosulunk, sőt, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy azonos a mi ars poeticánkkal” – Dr. Pákay Péter, a the path tulajdonosa, sportmenedzser.

„Manapság nem elég, ha egy sikeres sportoló csak a sportpályán nyújtott teljesítményére fókuszál; az igazi nagyság eléréséhez elengedhetetlen a közösségi értékteremtés, a sport minden szereplőjének megfelelő kiszolgálása, és ezekből fakadóan a sportoló életpályájában rejlő potenciál maximális kiaknázása. Mi ezen gondolatiság mentén igyekszünk Norbinak minden segítséget megadni, amely biztosíthatja további fejlődését a pályán kívül is” – Dudás Hunor, a the path tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Azért a srácoknak a gokartpályán (is) magasra tettem a mércét. :)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: