DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
WTCC

Michelisz: A magyar siker után irány a Nürburgring

A Hungaroringen 35 000 rajongó lélegzet visszafojtva figyelte Michelisz Norbertet, amint megszerezi idei első győzelmét a MOL-csoport WTCC magyarországi futamán. A túrautó-bajnokság magyar tehetsége újból bizonyította, hogy merészségével, fegyelmezettségével és ambiciózus hozzáállásával képes kihívások elé állítani versenytársait.

„Gratulálunk Norbinak a MOL-csoport WTCC magyarországi verseny második futamán szerzett győzelméhez. Továbbra is minden támogatást megadunk a magyar versenyzőnek ahhoz, hogy ambícióit követve a legjobb formáját adhassa a versenyeken, akár Magyarországon akár Németországban.” – mondta Dominic Köfner, a MOL-csoport társasági kommunikációs igazgatója.

A következő két hétben Michelisz Norbertnek a Nürburgring versenypálya kihívásaira kell felkészülnie, hogy a legjobbak között versenyezhessen. Eltökéltsége, fegyelmezett hozzáállása és a MOL-csoport főszponzorként biztosított támogatása segítségével Norbertnek minden esélye megvan, hogy sikerrel teljesítse a német futamot.

A németországi WTCC futamon Michelisz Norbert találkozni fog Klaus Ludwig motorsportlegendával is, akivel a versenypálya által állított kihívásokról és a mindkettőjüket lendületben tartó ambíciókról is beszélgetnek majd.

Addig is ünnepeljük együtt Norbi győzelmét a MOL-csoport által készített videóval, amellyel továbbra is sok sikert kíván az idei szezonhoz: 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: