Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

MOL

Mindent tudsz a tankolásról? - 5+1 tény és tévhit az üzemanyagok világából

Nyáron, utazás során szinte mindenki megfordul benzinkúton. A tankolásról és az üzemanyagokról sokféle gondolat él a köztudatban. A MOL szakértőivel most annak jártunk utána, hogy mi igaz a leggyakrabban felmerülő „benzinkúti bölcsességekből”.

részletek

Egy kanyaron múlt

Célba ért a Rally di Roma Capitalén, de sajnos csak az ERC értékelés 32. helyén a MOL Racing Team párosa, Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Erős kezdés után a negyedik gyorsasági szakaszon lecsúsztak az útról, eltaláltak egy fát, majd az elfolyt hűtővíz miatt korán befejezték az első napot Herczig Norberték.

részletek

A MOL átadta az első ultragyorstöltőt Budapesten

Új korszak kezdődött a hazai elektromobilitásban azzal, hogy a MOL budapesti Nagyszőllős utcai töltőállomásán megnyílt a hazánkban első ultragyors töltőoszlop, mely még a magyarországi piacon legfejlettebb technológiával rendelkező, Audi e-Tron nagy teljesítményű 95 kWH-s akkumulátorát is képes lenne akár fél óra alatt teljes mértékben feltölteni.

részletek

Mercedesekkel bővül a MOL Limo flottája

Hamarosan 50 prémium kategóriás Mercedes-Benz A-osztályos modellel bővül a MOL autómegosztó szolgáltatása. Ezzel a Limo bázisa már 450 járműnél tart – jelentette be Ratasics Péter, a MOL-csoport ügyvezető igazgatója a keddi sajtótájékoztatón.

részletek

Nagypapák ültek Herczig navigátorülésébe

A MOL Racing Team szponzoraként a ŠKODA egy igazán különleges akcióval készült a versenysorozat hazai fordulójára, a Veszprém Rallye-ra: a 2017 óta futó “Ez már nem a nagyapád Škodája!” szlogent segítségül hívva néhány szerencsés nagypapát ültetett a négyszeres magyar ralibajnok, Herczig Norbert mellé.

részletek

Negyedszer van autóversenyző a MOL által támogatott fiatal sportolók között!

A MOL Új Európa Alapítványa a Tehetségtámogató Program Sport pályázatának keretében 13. éve támogatja azokat a fiatal sportolókat, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük.

részletek

Villámgyorsan borotvál Herczig Norbi az R5-ös Skodával

Villámgyorsan hajt el Winkler Róbert, autós újságíró mellett Herczig Norbert, MOL támogatott háromszoros magyar rali bajnok a MOL új online reklámfilmjében.

részletek

Autósport az Új Európa Alapítvány jubileumi Tehetségfesztiválján

Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte a MOL Új Európa Alapítvány. A szervezet egy évtizede támogatja a tizennyolc évnél fiatalabb sportolókat, művészeti és tudományos tehetségeket, valamint a gyermekgyógyító programokat végző civil szervezeteket. Az alapítvány több mint egymilliárd forintot osztott ki, és több tízezer fiatalt támogatott az elmúlt tíz évben. A támogatottak között a nemzetközi szinten is kiemelkedően sikeres hazai autósportból is megtalálható egy fiatal tehetség.

részletek

Benyó Máté a MOL Tehetségtámogató Programjában

Az idei évben ismét sikeresen pályázott a fiatal autósport tehetség a MOL által támogatott Új Európa Alapítvány programjában. A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázata 2016-ban összesen 126 fiatalnak nyújt támogatást 32 millió forint értékben.

részletek

Michelisz: A magyar siker után irány a Nürburgring

A Hungaroringen 35 000 rajongó lélegzet visszafojtva figyelte Michelisz Norbertet, amint megszerezi idei első győzelmét a MOL-csoport WTCC magyarországi futamán. A túrautó-bajnokság magyar tehetsége újból bizonyította, hogy merészségével, fegyelmezettségével és ambiciózus hozzáállásával képes kihívások elé állítani versenytársait.

részletek

A MOL az idei magyar WTCC-futam névadó szponzora

A MOL-csoport az idei túraautó-világbajnokság magyarországi futamának névadó szponzora. A vezető nemzetközi olaj- és gázipari vállalat a WTCC alapítójával és egyben a bajnokság kereskedelmi jogait birtokló Eurosport Grouppal kötött egyedi megállapodást a hazai versenyre.

részletek
Olvastad már?