DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
WTCC

Megjelent az első magyar WTCC-összefoglaló könyv

Immár megvásárolható Magyarország első hivatalos WTCC-vel foglalkozó könyve, a „WTCC – A Túraautó VB rövid krónikája” című alkotás, mely világbajnoki rangjához méltóan mutatja be a sorozat történetét.

Hosszú idő után eljött az ideje annak, hogy megjelenjen az első magyar nyelvű, WTCC-vel foglalkozó könyv! A rövid krónika bemutatja a WTCC eddigi 10 évének eseményeit, a VB előzményét, csapatait és pilótáit, a régi és a jelenlegi ETCC-t, emellett pedig egyéb érdekességeket is tartalmaz, mint például az autók vándorlását, mely a rendkívül egyedi versenyautók sorsát követi nyomon. Többek közt erről is csak a WTCC –A Túraautó VB rövid krónikájában olvashat.

IMG_5721



A könyv az előszóval jellemezhető a legtalálóbban: „A WTCC napjaink legnézettebb autósport közvetítései közé tartozik Magyarországon, és még számos országban a világon. Sokan csak 2010 óta nézik ezt a kiváló sorozatot, így nem is tudják mi történt a Michelisz Norbert előtti időkben. Ezen könyv célja, hogy – kibújva a Forma-1 árnyékából – világbajnoksági rangjához méltóan idézzük fel a sorozat történetét, annak tizedik évfordulója alkalmából. Továbbá szeretnénk bemutatni a WTCC legismertebb pilótáit, csapatait, és éreztetni a túraautózás varázsát.”

Amennyiben kicsit is érdekli a túraautózás és a WTCC világa, ne habozzon: rendelje meg a WTCC - A Túraautó VB rövid krónikáját még ma!

banner

A könyv A5-ös oldalméret szerint készült, puha kötéses borítóval, tartalma 170 oldal, színes képekkel.

A mű az FIA és az Eurosport Events engedélyével jött létre.

Bővebb információ a krónika neve alatt található Facebook oldalon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: