DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Rali

A Production dobogója a cél

Tavaly megnyerte a 3-as kategóriát Tóth Tibor és Szabó József Mitsubishi Lancer Evo IX-cel a Miskolc Ralin. Az idén természetesen elégedettek lennének vele, ha ezt a Productionban meg tudnák ismételni, ám Tóth szerint nem lesz olyan könnyű menet.

„Esőt mondanak a versenyre, mi pedig tavalyelőtt mentünk utoljára vizes pályán. Tulajdonképpen ez sem zavarna, de ha esik, akkor essen rendesen mindenhol.

Toth_2019_Eger_ORB_2019_EGER_MGR_Images_GM_045



Előfordult már velünk, hogy Szuhán száraz pályán jöttünk le, majd amikor az út elindult lefelé, egyszer csak belefutottunk az esőbe, nem maradt semmi tapadásunk és kiegyenesítettük a kanyart.

Ilyet most nem szeretnék és az is jó lenne, ha a műszaki hiba elkerülne bennünket.

Tavaly nyertünk Miskolcon, ezzel az eredménnyel az idén is elégedett lennék. Reálisan nézve az első háromban kellene végeznünk. Továbbra is Bacsa Tomi a legnagyobb ellenfelünk.

Eger óta nem tudtunk tesztelni, a munka, a család és a húsvéti ünnepek miatt nem jutott rá idő. A verseny előtt azért gurulok egyet az autóval, muszáj visszaszokni az üléspozícióhoz, a kormányhoz, a váltóhoz, hogy ezzel már ne az első gyorsaságin kelljen foglalkozni.

Jó versenyre számítok, remélem, hogy tudunk küzdeni, fejlődni és Maricsek Mikivel közösen jó eredményt hozni a Rally Café Racing csapatának.“

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: