DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 2. szombat

MiskolcRali

„Ez nem a vb” – a rendezéstől Tóth Zsoltig

Strider Zoltán a Miskolc Rali különböző problémáirólt beszélt és természetesen megemlékezett a tragikus balesetben életét veszítő Tóth Zsoltról is.

részletek

Tragédia: Halálos baleset a Miskolc Ralin

Szörnyű balesetet szenvedett a Miskolc Rali második gyorsaságiján a Dudás Gergő - Tóth Zsolt páros, melynek következtében a navigátor életét vesztette. Felfoghatatlan tragédia...

részletek

Csucsu: ralikrossz-győzelem után vissza a raliba

Az augusztust győzelemmel kezdte Lukács Csucsu Kornél, hiszen a rali mellett a ralikrosszban is versenyző pilóta megnyerte a Máriapócson rendezett TOTAL Rallycross Parádé elnevezésű bajnoki futamot. Fele annyi lóerő, sokkal szűkebb pályák, európa-bajnoki futamhoz hasonló hosszúságú versenynap várja a Citroen Rally Team Hungary versenyzőit ezen a hétvégén, hiszen a Miskolc Ralival folytatódik a ralibajnokság. A szűkebb pályákból adódó nagyobb sebességérzetet kompenzálja majd a navigátor, Tóth Imre tudása, hiszen amíg a pilóta legutóbb 10 éve versenyzett ezen a környéken, és akkor is csak kevés versenykilométert tett meg, addig a háromszoros bajnok navigátor majdnem minden követ, fát ismer a miskolci szakaszokon.

részletek

HQ Racing: Irány Miskolc!

A hétvégén, augusztus 14-15-én Miskolcon folytatódik a hazai ralibajnokság. ahol a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyében ismét rajthoz áll a Hangodi Bendegúz – Patkó Gábor duó. A sikeresen teljesített Salgó Rali után jó érzésekkel várja az újabb megmérettetést a HQ Racing párosa.

részletek

Világbajnoki menő nyerte a virtuális BuildIT Miskolc Ralit

Több, mint 650 indulóval elkezdődött a 8 fordulósra tervezett Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2020. Magyarországon egyedülálló módon licenszes versenyzőkkel, amatőr pilótákkal, a média képviselőivel, szerelőkkel és navigátorokkal tudják összemérni tudásukat a raliért rajongók, akik talán a szimulátorok világában nagyobb rutinnal bírnak. A sorozatban külön kategóriákban és összetettben is megtalálja magának mindenki a vetélytársát. Az első futam BuildIT Miskolc Rali néven április harmadik hétvégéjén került megrendezésre, abban az időpontban, ahogy a vírusmentes naptártervezetben a valódi Miskolc Rali is szerepelt volna. A versenyt az a Suborits Péter nyerte, aki az eSport hivatalos WRC futamainak már három éve állandó döntőse, és aki most a bajnokság kedvéért ült át ebbe a játékba.

részletek

A Citroen C3 R5 megszerezte első szakaszgyőzelmeit

Igazán szélsőséges körülmények várták a 25. Miskolc Rali indulóit április utolsó hétvégéjén. A Citroen Rally Team Hungary csapata több szakaszgyőzelmet is szerzett, de a biztosnak látszó harmadik helytől egy defekt fosztotta meg Velenczei Ádámot és navigátorát, Zsiros Gábort. A fiúk így is lépésről lépésre kerülnek egyre közelebb az autóhoz és a mezőny elejéhez.

részletek

A győzelem kapujában füstölt el Tim Gábor

Száz százalékos teljesítménnyel érkezett Miskolcra Tim Gábor, maximális pontszámmal vezette a Rallye2 bajnokságot. Timár Tamás navigátorával megnyerték a szezonnyitó Eger Ralit, így bizakodva várták a 2019-es bajnokság második fordulóját. Az autójuk motorja azonban a verseny vége előtt felrobbant, így vezető helyről estek ki a Miskolc Ralin.

részletek

Hangodi: Most értettem meg, miről szól a rali

Kiválóan helyt állt Hangodi Bendegúz és navigátora a Miskolc Ralin. A HQ Racing fiatal pilótájának ez mindössze a második versenye volt a szakágban, és a nem túl szerencsésen alakult egri viadal után Miskolcon nem csupán célba vitte a Peugeot-t, de az ötödik helyet szerezte meg a Peugeot 208 Kupában, a Power Stage-en pedig a harmadik legjobb idő került a neve mellé, ami bíztató előjel első ralis szezonjának további részére.

részletek

Szülinapos autóztatás a Miskolc Ralin

Rövid versenyt teljesített a Speed Technika párosa, az ifj. Fogarasi Attila - Májer Dávid duó a jubileumi Hell Miskolc Ralin.

részletek

Turán: Szakaszgyőzelmek és második hely a Miskolc Ralin

A 25. Miskolc Rallye egyetlen versenynapba sűrítette a máskor legalább kétnapos programot, hiszen mind a 154 versenykilométert bő 12 óra alatt kellett teljesíteni. A Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri Laci a 12 gyorsasági szakaszból 7-et megnyerve végül a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Miskolcon is győzelemmel zárt a Korda Racing

A Magyar Bajnokság idei második állomásán második abszolút futamgyőzelmét is megszerezte a Korda Racing, Vincze Ferenc és Bacigal Igor az Eger Rally után a 25. HELL Miskolc Rallyn is az élen zárt a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával.

részletek

Miskolc Rali: Újabb Vincze-Turán sorrend

Egerhez hasonlóan Miskolcon is Vincze Ferenc lett az első, Turán Frigyes pedig a második, Hadik Andrásnak pedig ez a futam sem sikerült - a címvédő nem áll jól, új pilótát köszönhetünk a dobogón.

részletek