Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat
Rali

Szülinapos autóztatás a Miskolc Ralin

Rövid versenyt teljesített a Speed Technika párosa, az ifj. Fogarasi Attila - Májer Dávid duó a jubileumi Hell Miskolc Ralin.

„A pályákat jól sikerült feldolgoznunk, bizakodóan álltunk oda rajthoz” – kezdte a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette. „A prológon Szilágyi Bence ült mellettem, Ő a Tamás fia, akinek szülinapja volt. Azt gondolom nagyszerű élményt szereztem neki.”

fogarasi_miskolc_rallye_beharangozo_2019_03_01Szombaton a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt gyorsaságin kezdtek, ahol ugyan kategória második helyén teljesítették a gyorsasági szakaszt, ám eltörött egy futómű alkatrész és ezért nem tudták folytatni a versenyt.

„Nagyon készültünk Miskolcra és tökéletes autóval érkezetünk. Sajnos az első Bükkszentlászlói szakaszon eltörött az egyik GL-szem az autóban, ami Atiékat a verseny feladására kényszerítette” – tette hozzá Szilágyi Tamás csapatkoordinátor.

fogarasi_miskolc_rallye_beharangozo_2019_03_04

Mivel a Szombathely Rali idén elmarad, ezért a bajnokság következő versenye június elején Attila hazai pályáján, Székesfehérváron lesz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?