DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

Tragédia: Halálos baleset a Miskolc Ralin

Szörnyű balesetet szenvedett a Miskolc Rali második gyorsaságiján a Dudás Gergő - Tóth Zsolt páros, melynek következtében a navigátor életét vesztette. Felfoghatatlan tragédia...

Szörnyű hírről kell beszámolnunk: a Miskolc Rali mályinkai szakaszán balesetet szenvedett a Dudás Gergő - Tóth Zsolt páros, melynek következtében mentőt kellett hívni a navigátorhoz. A Formula.hu a verseny sajtófőnökétől megtudta, hogy a baleset tragikus kimenetelű volt: a rutinos, több mint harminc éve navigáló Tóth Zsolt életét vesztette. Részvétünk a családnak, hozzátartozóknak, barátoknak, sporttársaknak!

Az MNASZ hivatalos közleménye:

A szombati Miskolc Rally második szakaszán (Bánkúti elágazás-Mályinka) a Rally1 kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros versenybalesetet szenvedett, és a sérülések következtében a navigátor tragikus módon életét veszítette.

Zsolt régóta tagja a rally társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára. Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton is őszinte részvétét fejezi ki Tóth Zsolt közvetlen családjának.

A baleset pontos körülményeinek vizsgálata a rendőrség bevonásával még zajlik. Dudás Gergő a baleset következtében nem szenvedett sérüléseket.

A tragikus esemény következtében a verseny nem folytatódik tovább, a 2020-as Miskolc Rally ezennel véget ért.



mnasz

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: