DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Tragédia

Le Mans: Akik életüket adták álmaikért

Siker, fény és csillogás: a Le Mans-i 24 órás rendszerint az autósportszezon egyik legnagyobb fesztiválja és örömünnepe - de sajnos néha viharfelhők gyűlnek a Circuit de la Sarthe fölé...

részletek

Lövöldözés egy versenyen, legalább tíz halott

A mexikói Baja California államban rendezett eseményen történt a támadás, amely legalább tíz ember életét követelte, s amely az FIA elnökét is elborzasztotta.

részletek

Retro – A motoros vb legfeketébb napja

1973-ban ezen a napon történt a monzai tömegbaleset, amelyben Renzo Pasolini és korának legtehetségesebbjének tartott Jarno Saarinen életét vesztette.

részletek

Tragédia, Covid, háború – törölt F1-es nagydíjak

Időjárással kapcsolatos okból kifolyólag még sosem fújtak le F1-et, más extrém indokokra azonban volt példa – ezeket gyűjtöttük össze Imola apropóján.

részletek

Tragédia: Elhunyt egy versenyző a Szilveszter Ralin

Gyászol a magyar ralitársadalom: Kaposi László még teljesítette a Szilveszter Rali első szakaszát, majd megállt a szíve. 59 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében!

részletek

Motokrosszbalesetben elhunyt egy kilencéves kisfiú

Tragédia történt: vasárnap, a monori motokrosszpályán két gyermek ütközött össze. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy három nappal később életét veszítette.

részletek

Tragédia: Halálos baleset a Miskolc Ralin

Szörnyű balesetet szenvedett a Miskolc Rali második gyorsaságiján a Dudás Gergő - Tóth Zsolt páros, melynek következtében a navigátor életét vesztette. Felfoghatatlan tragédia...

részletek

Három áldozatot követelt a motorcsónak-rekordkísérlet

A Monaco-Velence táv rekordját próbálta megdönteni a motorcsónak, amely balesetet szenvedett az olasz város közelében. A legénység három tagja életét veszítette, köztük egy világbajnok.

részletek

Tragédia: Elesett és meghalt a raliversenyző

Nem autóversenyen veszítette életét a 31 éves ralis, B. Ákos. A pilóta egy családi napon elesett és beütötte a fejét. A kórházban súlyos kórképet állapítottak meg, és nem tudták megmenteni.

részletek

Stewart: Nem kizárt, hogy újabb katasztrófa történik

Olyan sok balesetet láttunk az elmúlt években, hogy a tragédia csak idő kérdése volt, vélekedik Jackie Stewart. Hubert halálesete ébresztő a versenyzőknek: nem szabad ennyi kockázatot vállalniuk. A háromszoros világbajnok szerint ennek ellenére is lehetséges, hogy hamarosan újabb borzalmas eset történik.

részletek

Dráma: A tűz martalékává vált a MotoE összes gépe

Döbbenetes hír látott napvilágot csütörtök reggel: szerda este tűz ütött ki az összes MotoE-csapat által használt közös garázsegységben, amely során mind a 18 elektromos gép megsemmisült.

részletek

A Ferrari nem feledkezett meg Genováról

A Scuderia a Belga Nagydíj hétvégéjén versenyautóin emlékezik meg a másfél héttel ezelőtti, genovai tragédiáról. A Ferrarinál már nem először mutatnak hasonló esetben, nyilvános együttérzést.

részletek