Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Tragédia

A Ferrari nem feledkezett meg Genováról

A Scuderia a Belga Nagydíj hétvégéjén versenyautóin emlékezik meg a másfél héttel ezelőtti, genovai tragédiáról. A Ferrarinál már nem először mutatnak hasonló esetben, nyilvános együttérzést.

részletek

Le Mans: Akik életüket adták álmaikért

Siker, fény és csillogás: a Le Mans-i 24 órás rendszerint az autósportszezon egyik legnagyobb fesztiválja és örömünnepe - de sajnos néha viharfelhők gyűlnek a Circuit de la Sarthe fölé...

részletek

Újabb tragédia a Man-szigeten

Napokkal Dan Kneen halála után egy második végzetes baleset történt a Man-szigeti TT-n. A Supersport hétfői versenyén az újonc Adam Lyon veszítette életét.

részletek

Tragikus: A fiú beült a Ferrariba, percek múlva meghalt

A 13 éves angol fiú mindenáron szeretett volna beülni a Ferrari F50-be. Az autó tulajdonosa rábólintott, és felajánlotta, hogy egy körre elviszi. A videón annyi látható, hogy a gyerek a Ferrariba ül és elhajtanak.

részletek

Retro – Aki a Dugóhúzóban lelte halálát

1971-ben ezen a napon született az a pilóta, akit az egyik legjobbnak tartanak azok közül, akik sosem versenyeztek az F1-ben, s aki a Laguna Seca-i pálya legendás kanyarjában vesztette életét.

részletek

Retro – Barrichello legsúlyosabb vesztesége

A brazil F1-es pályafutása sem volt hányattatásoktól mentes, ám 2004-ben ezen a napon egy minden másnál súlyosabb csapás érte az akkor a Ferrarinál versenyző pilótát – nem a pályán, hanem azon kívül.

részletek

Retro - A legnagyobb svéd reménység tragédiája

1978-ban balesettel kezdődött az F1-es Olasz Nagydíj, melyet botrány, egymásra mutogatás, de mindenek előtt a bajnoki címre esélyes Ronnie Peterson szeptember 11-i tragédiája követett.

részletek

18+ - Videó a halálos barcsi vonatbalesetről

A police.hu tette közzé a videót a hétfői szerencsétlenségről, ami akkor történt, amikor a teherautó az érkező vonat elé hajtott - a sofőr nem élte túl az ütközést.

részletek

Két turista tragédiája a Zöld Pokolban

Németországból származó hírek szerint ketten haltak meg abban a Nordschleifén történt balesetben, amely során egy utasokat szállító autó elütött néhány embert, akik egy másik incidensnél segédkeztek.

részletek

Újabb jelentés látott napvilágot Salom balesetéről

A Nemzetközi Motoros Szövetség (FIM) nyilvánosságra hozta azt a műszaki jelentést, amelyben Luis Salom halálos kimenetelű bukásának okait próbálták megfejteni a Katalán Nagydíj második szabadedzésén. A közzétett dokumentum szerint a spanyol motoros nem a megszokott módon fékezett az ominózus 12-es kanyar előtt.

részletek

Lamborghini-teszt közben halt meg az Audi-mérnök

Egy Lamborghini Huracánt teszteltek az Audi Hungaria mérnökei az écsi Rába-ringen, amikor az autó lesodródott a pályáról. A sofőrt már nem tudták megmenteni, kollégája kisebb sérüléseket szenvedett.

részletek

A szélvédőn lógott ki az elütött gyalogos holtteste

Brutális baleset történt a napokban Kaliforniában: a gázolást elkövető nő úgy vezetett le több, mint egy kilométert, hogy közben az autója szélvédőjén kilógott az általa elütött gyalogos holtteste…

részletek
Olvastad már?