DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Rali

Több mint kétszáz páros indul a Miskolc Ralin

Április utolsó hétvégéjén rendezik meg a Hell 24. Miskolc Ralit, az idei magyar bajnokság második futamát. A viadalra – amely Közép- Európai Zóna Bajnokság (CEZ) részét is képezi – lezárult a nevezési időszak.

A várható mezőnnyel kapcsolatban Adamovits Márk főszervező az Észak-Magyarország kérdésére elmondta: előfutókkal együtt százhatvanöt páros indulása várható, akik jövő hét pénteken a hagyományos miskolci prológon mutatkoznak be a nagyközönség számára.

ralitabla_miskolc



 



 


Szombaton és vasárnap a gyorsaságikat rendezik meg. Hat helyszínen, összesen tizenhat mért szakaszt teljesítenek a párosok, az ünnepélyes díjkiosztót pedig Szikszón, az Angel Petrol benzinkúton tartják majd meg.

A futammal kapcsolatban Adamovits Márk kiemelte: verseny lesz a versenyben, hiszen a MARB számára a Lyukóbánya – Parasznya közötti szakaszon egész napos amatőr száguldást rendeznek.

Itt még tart a nevezés, de ­vélhetően a nagy érdeklődéssel várt borsodi ­ralis ­hétvégén, a különböző ­kategóriákban bizonyosan több mint kétszáz páros indulása várható.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: