DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 13. hétfő
Rali

Gecs Máté ismét a Ringben

A LiveWire Rallye Team versenyzője Gecs Máté egy újabb zártpályás rendezvényen mutatja meg, hogy mire képes a BMW E36 Coupe pilótaülésében. Az Euro-ring versenypálya szinte egész évben tárt kapukkal várja vendégeit.

Nyílt napokkal nyújtanak lehetőséget az autózni vágyóknak. Utcai autóval is részt lehet venni, azonban versenyautóknak is komoly tesztlehetőséget biztosít mind a gyorsasági és mind a rally szakágban indulók részére.

Gecs_Euroring (3)



Hogy jött az ötlet, hogy Örkény határában található versenypályán is kamatoztasd vezetési tudásod?

Egyik barátom hívta fel a figyelmem a szombati napra, és mivel az előrejelzés is jó időt mutat, ezért máris bevillant, hogy menni kéne.

Korábban vettél már részt valamilyen rendezvényen ezen a Ringen?

Igen, múlt évben egy ugyanilyen pályanap alkalmával már autóztam az Euro-ringen. Mentorom is akadt, tehát nem csak óriási élmény volt, hanem sok tapasztalatot is szereztem, mindezek mellett az autóval is jobban összebarátkoztam.

Verseny vagy tréning?

Természetesen tréning, de azért figyelni fogom az időket, egyértelműen most is a tanulás, a fejlődés a cél.

Ki illetve kik fognak a jobb1-ben ülni?

Ismerősök mindenképp, csapattársaim, ha kilátogatnak az eseményre. De lesznek egyedül teljesített körök is. Ugyanis az utas sajnos súlyos plusz másodpercekbe kerül. Elég a rallykon mindig cipelni valakit a jobb oldalon. :D

 

Köszönöm a riportot!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: