DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

LiveWireRally

LiveWire Rally Team: A fájdalom megszűnik a rajt után

A LiveWire Rally Team pilótáját és egyben navigátorát sem hagyta hidegen a Cered Rally híre. Dorkó András ezennel a bal egyben, új navigátorral az oldalán vág neki a hétvégi embert és technikát nem kímélő mostanára már legendásnak mondható több mint 12km-es versenyszakasznak. Ehhez energiát ad a LiveWire Energy cukorka, illetve az Eger Rally-n csapatunk sátránál debütált LiveWire energiaitalunk.

részletek

Gecs Máté kölcsönnavigátorral Cereden

A LiveWire Rally Team BMW E36 Coupe-t hajtó versenyzője, Gecs Máté először vág neki pilótaként a legendás Ceredi kanyaroknak csapattársával a jó eredmény reményében.

részletek

Cséplő és az eltört szelephimba

A LiveWire Rally Team versenyző és egyben testvérpárosa Cséplő Balázs és Cséplő Attila, második Rallye2-es versenyükön vettek részt a hétvége folyamán, mégpedig a 21. Steelvent Miskolc Rally-n. Technikai probléma eredményeképp kiállni kényszerültek, de nincs fennakadás. A következő versenyen újból találkozhatunk velük a rajtban.

részletek

Csütörtökön irány a kedvenc verseny!

A hétvégén újabb kihívások elé néz a LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki a 2015-ös év második Rallye2-es versenyén a 21. Steelvent Miskolc Rallye-n.

részletek

Cséplő: Nagy reményekkel Miskolc felé

A LiveWire Rally Team Peugeot 106-tal induló versenyzőpárosa Cséplő Balázs és Cséplő Attila teljes gőzzel készülnek a hétvégi 21. Steelvent Miskolc Rallye-ra. Tanulva a Eger Rallye-n felmerült hibákból készítik fel gépet a szombati 8 gyorsasági szakasz teljesítésére.

részletek

Ferjáncz András: Ezt is benzin hajtja

Válaszolta Ferjáncz András, a LiveWire Rally Team Mitsubishit hajtó pilótája, az interjú egyik kérdésére, hiszen 2015.04.11-én, egy gokartversenyen indult.

részletek

Gecs Máté ismét a Ringben

A LiveWire Rallye Team versenyzője Gecs Máté egy újabb zártpályás rendezvényen mutatja meg, hogy mire képes a BMW E36 Coupe pilótaülésében. Az Euro-ring versenypálya szinte egész évben tárt kapukkal várja vendégeit.

részletek

Eger Rali letudva, várjuk a következőt

A LiveWire Rallye Team Peugeot 106-ot hajtó testvér és versenyzőpárosa Cséplő Balázs és Cséplő Attila, életük első Rally2-es futamán vannak túl, mely már a bajnokságban szerezett pontokért ment. Elsőre már annak nagyon örülnek, hogy egy házilag összerakott autóval ilyen eredményt tudta elérni.

részletek

Ferjáncz-Földi: Első versenyen az élbolyban

A LiveWire Rallye Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki a Mitsubishi Lancer Evo IX N4-el teljesítette az első Rally2-es versenyt, az Eger Rallye-t, egy nem is remélt eredménnyel.

részletek

LiveWire Rallye Team: Nagy lendülettel Eger felé

A LiveWire Rallye Team Peugeot 106-ost hajtó versenyzői, Cséplő Balázs és Cséplő Attila a Rallye2-es bajnokságot választották a 2015-ös idényre, nem kis lelkesedéssel vágnak neki az idei kihívásoknak, így most az első futam előtt Balázst kérdeztem:

részletek

Ferjáncz-Földi: Az első közös Eger Rali

Az év első nagy versenyén vár Eger, így nem ülhet otthon a LiveWire Rallye Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki sem. Igaz idén nem ez lesz az első alkalom, hogy megmozgatják magukat és a Mitsu-t, hiszen februárban egy laza Tököli edzésen tettek pár kört, de ez már az idei Rally2-es bajnokság első kihívása, ahol már jól kell teljesíteni.

részletek

Sajnálom, hogy eddig nem versenyeztem a déli régióban

A LiveWire Rallye Team versenyzője, Gecs Máté, aki a Magyar Amatőr Rallye Bajnokságban képviseli a csapatot a 2015-ös évben. Az A123 Teszt Rallye-n, a déli régióban kezdte meg az idényt.

részletek