DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 13. hétfő
Egyéb

"Elsőre mindenki meredten ült" - Ferjáncz az Opel Családi Napon

A LiveWire Rally Team Mitsubishit hajtó pilótája, Ferjáncz András a hétvégén egy felkérésnek tett eleget az Opel Családi Napon, ahol a pályaprogram szerves részeként OPC-s Opel Astra-val, illetve Corsa-val a LiveWire Energy cukorkától és LiveWire energia italtól felpörögve rótta a köröket a Hungaroringen.

Ezen a napon szerzett élményeiről kérdeztem Andrást:

Hogy érezted magad a rendezvényen?

Nagyon jó volt. Megkapja a csillagos 5-ös értékelést az egész rendezvény. A többi társam és élmény autóztató nevében el lehet mondani, hogy egy szuper rendezvényen vagyunk túl, minden flottul működött, időterv szerint. Úgy gondolom sikerült felejthetetlen élményt nyújtani a vendég utasoknak. A rendezők idén is kitettek magukért, abszolút jó hangulatban telt az egész nap!

DSC_3185



Milyenek voltak a reakciók?

Hasonló, mint tavaly. Szinte mindenki az első körben meredten ült, de alapvetően élvezték a tempót, akik ültek mellettem, utcai autóval járkálnak és most egy sportautóval mutathattam meg, hogy milyen a sebesség egy zárt pályán belül. Úgy érzem mindenkinek sikerült mosolyt csalni az arcára, illetve úgy szálltak ki, hogy köszönik szépen és jövőre újra találkozunk.

Milyen volt az Opel OPC, a német a márka a két japán után?

Sikeresen vizsgázott az autó, hiszen az egész napot kibírta alattam. Szuper volt, nagyon jó a technika, élvezetes élményautó, aki hezitál, hogy vásároljon vagy sem ilyen autót, mindenképpen bíztatom, ez egy jó választás.

DSC_3033

Kik voltak még az élmény autóztatók?

Jó volt találkozni a többi autóztatóval, akik élsportolók, olimpikonok, mint Lőrincz Tomi és Balzsay Karcsi, illetve a hokisok.

Ha jövőre ismét hívnak, akkor eleget teszel a felkérésnek?

Természetesen, én mindig is úgy gondoltam, hogy nem árt néha a változatosság. Ez jó alkalom arra, hogy eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat kiaknázva szerezzek másnak felejthetetlen élményt.

 

Köszönöm a riportot!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: