DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő
Rali

Így esett el Kazár a miskolci quadversenyen

Az előző három év abszolút magyar ralibajnoka, Kazár Miklós az elmúlt hétvégén a miskolci salakpályán rendezett quad-track versenyen indult, ahol az egyik futamban ütközött egy riválisával és felborult.

A pilóta a földre érkezéskor eltörte karját, amit csapata, a Maximmun Racing Team tájékoztatása szerint azóta a miskolci kórházban sikeresen megműtöttek. Szintén a csapat által kiküldött közleményből derül ki, hogy Kazár súlyos árat fizethet a balszerencsés eset miatt, mivel komolyan veszélybe került a rali ob második futamán, a három hét múlva esedékes Miskolc Ralin való indulása.



A versenyző mindenesetre összeszorított fogakkal fog küzdeni a minél gyorsabb felépülés érdekében, hiszen mindenképp ott lenne hazai közönsége előtt a miskolci rajtnál, és persze a végén, a céldobogón is.

Kazár egyébként quaddal is számos kiváló eredményt ért már el sportolói pályafutása során, így egyáltalán nem áll tőle távol ez a műfaj sem, bukása az alábbi videó alapján egyszerű versenybalesetnek tűnik. Bízzunk benne, hogy hamar felépül, és ő is ott lesz a Miskolc Rali mezőnyében, hiszen a verseny izgalmának ez mindenképp jót tenne. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: