Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

RaliOb

Rongits: „Big moment” a Vértes Ralin

Idei második győzelmét aratta Rongits Attila és Hannus László az Országos Rally Challenge-ben a Vértes Ralin. Mivel a Power Stage-et is megnyerték, maximális pontot szereztek, ezzel tovább növelték előnyüket a bajnokság élén. A látszat ellenére a verseny nagyon szoros volt, Rongóék jól választottak gumit, de így is akadt egy big momentjük.

részletek

Mi van még hátra idén a magyar szezonokból?

2020 első felében minden eseményt elpusztított a koronavírus, ami csak az útjába került, így a magyarországi autósportéletben is átszervezésekre, csonkításokra, törlésekre volt szükség. Lássuk, mit hoznak az év utolsó hónapjai!

részletek

Vincze Ferenc óriási csatában nyert Egerben

A bajnoki címvédő nyerte az idei hazai ralibajnokság második futamát - az első versenyt behúzó Turán Frigyes felborult, a győzelem sorsa pedig az utolsó métereken dőlt el.

részletek

Nem volt ellenszer Bútorékra Veszprémben

Bútor Róbert és Tagai Róbert eddig még nem tudtak nyerni Veszprémben - most ez is megszakadt, miután ők végeztek az élen a Veszprém ralin, ráadásul rendkívül magabiztos teljesítménnyel.

részletek

Miskolcon is győzelemmel zárt a Korda Racing

A Magyar Bajnokság idei második állomásán második abszolút futamgyőzelmét is megszerezte a Korda Racing, Vincze Ferenc és Bacigal Igor az Eger Rally után a 25. HELL Miskolc Rallyn is az élen zárt a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával.

részletek

Új futamgyőztes a rali-ob szezonzáróján

Megszerezte első győzelmét, a szezont pedig harmadik helyen zárta Vincze Ferenc az Eger Ralin. Újra Turán Frigyes volt a legfőbb kihívó, de be kellett érnie a második pozícióval a bajnok nélkül zajló utolsó versenyen.

részletek

Talán még sosem avattak ennyi magyar bajnokot

Autókrossz Dömsödön, gyorsasági a Hungaroringen és rali a Mecsekben: tizenkét hazai széria koronázott végső győztest vasárnap. Íme a 2017-es bajnokok dicsőségtáblája.

részletek

Herczigék bevették a Mecseket, újra magyar bajnokok

Vasárnap nem nyert gyorsaságot, valamint egy alkalommal megforgott a Herczig–Bacigal páros, mégis győztek a szezon utolsó előtti raliján, valamint zsinórban harmadszor abszolút bajnokok lettek.

részletek

Turán: A java csak ezután jön

Új összeállításban vágott neki a Turán Motorsport párosa az 51. Mecsek Ralinak. A Ford Fiesta R5-ös navigátori ülésébe ugyanis Bagaméri László ült, aki korábban bajnokságot is nyert ebben a szerepben.

részletek

Kazárék nyerték a prológot

Majd tízezer néző előtt vette kezdetét az idei bajnokság első versenye, a Miskolc Rallye

részletek

Kazár Miklós: Nem görcsölünk, a lényeg a jó hangulat

Miután idén elmaradt az Eger Rallye, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődik a szakág számára. A négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón a hétvégén tehát hazai futamon mutatkozik be idén versenykörülmények között. A Pro Racers versenyzője elmondta, tanultak a tavalyi év tapasztalataiból, és ezúttal kizárólag az a lényeg a számukra, hogy komolyan, de lazán tudjanak versenyezni, és ne görcsöljenek a minél jobb szereplés érdekében. A Ford Fiesta R5-ös jól vizsgázott a teszteken, és úgy tűnik, a beállítások terén is jó irányba mentek el.

részletek

Szoros bajnokságot ígér idén a rali-ob

A hosszú pihenő után egy rendkívül hasznos, „nagyteszttel” hangolt a magyar bajnokság nyitányára a címvédő SKODA Rally Team Hungaria csapata.

részletek
Olvastad már?