DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Kazár

Kazár Miklós: „Felálltunk, és bizonyítani akarunk!”

Egyik kedvenc versenyén, az Iseum Ralin, Szombathelyen találna vissza a győztes útra a Pro Racers versenyzőpárosa.

részletek

Az Európa-bajnokságon indul a többszörös magyar bajnok

Versenyautót vált és a rali Európa-bajnokságon áll rajthoz az idei szezonban a korábban négy abszolút magyar bajnoki címet szerzett Kazár Miklós, aki navigátorát is lecseréli a 2018-as évre.

részletek

Kazár Miklós: triplázásra várva

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyre, a XIX. Szilveszter Ralira. A december 27-29-én megrendezendő nagy hagyományokkal bíró viadalon ott lesz a teljes csapat, hogy kiszurkolják Kazár Miki harmadik sikerét a Hungaroringen, aki az idei szezon utolsó versenyire igencsak magára találó Ford Fiesta R5-össel száll harcba a győzelemért.

részletek

Kazár Miklós: Mindenképpen félig telinek vélem a 2017-es poharunkat

Ugyan már hetekkel ezelőtt, a legendás versennyel, az Eger Ralival búcsúzott a 2017-es bajnoki szezon, a Pro Racers párosa nem ül a babérjain, hanem amellett, hogy készülnek a két évzáró viadalra – Mikulás és Szilveszter Rallye –, kiértékelték az idei szezont, és azon dolgoznak, hogy 2018-ban újra a legjobbakkal küzdhessenek a bajnoki címért.

részletek

Kazár Miklós: Eredményesség örömautózással

Az egyik legendás versennyel, az Eger Ralival búcsúzik a 2017-es bajnoki szezon. A lényeges kérdések már eldőltek, így a mostani szezonzárón igazi örömautózással szeretné megörvendeztetni a sportág rajongóit a Pro Racers párosa.

részletek

Kazár ígéri, hogy megoldja a feladatot

Ha a tavalyi esetre gondol, még mindig görcsbe rándul a többszörös magyar bajnok gyomra, de most felkészültek a Veszprém Ralira és szeretnének az élmezőnnyel csatázni.

részletek

Kazárék nyerték a prológot

Majd tízezer néző előtt vette kezdetét az idei bajnokság első versenye, a Miskolc Rallye

részletek

Kazárék motiváltak, feltöltődtek

A többszörös magyar bajnokkal idén is számolni kell, a tavalyi peches év után most nyugodtabbak lehetnek a körülmények és lobog benne a tűz - motiválja a komoly magyar mezőny.

részletek

Kazár: Célunk a címvédés, buli, jó hangulat!

Eljött az utolsó erőpróba a 2016-os szezonban a Pro Racers duója számára. A többszörös abszolút bajnok és címvédő Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős kőkeményen készül az évzáró meghívásos versenyre.

részletek

Kazár Miklós: Olyan gyors leszek, amilyen csak tudok

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 18. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n. A december 27-29. közötti évbúcsúztató versenyen az elmúlt két viadal győztese is rajthoz áll.

részletek

Rangáék nyerték a jubileumi Mikulás Ralit

A sors kárpótolta a Ranga, Szőke kettőst a nyári veszprémi kiesésért, ugyanis az ő győzelmükkel ért véget a 20. alkalommal kiírt eseményt. Az első szakaszokat megnyerő Olléék végeztek másodikként.

részletek

Kazár Miklós: Tanuljunk belőle!

Az Ózd Ralin kizárással sújtott pilóta elmondta véleményét az ominózus esetről és arról, hogy mi okozta a fő problémát - örül annak, hogy nem lett nagyobb baj és megkeresték az MNASZ-t egy kezdeményezéssel.

részletek