DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd
Podcast

Podcast: A Toyota jön, Perez megy?

Kedd este robbant a bomba: a Toyota a Haas partnereként térhet vissza az F1-be 2025-től – adásunkban ezt a sztorit jártuk körbe, és beszélgettünk Perez közelgő kirúgásának lehetőségéről is.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A világ legnagyobb autógyárának F1-es visszatérésétől hangos a sajtó, a sztorit Mészáros Sándor, az Autósport és Formula Magazin újságírója kürtölte először világgá kedd este. Helyzetértékelő adásunkban nem csupán az értesülés hátteréről beszélgettünk, hanem arról is, milyen ütemben történhet meg a beszállás, hogy fér meg egymás mellett a Haasnál a Ferrari és a Toyota, és milyen érdekei fűződhetnek a bizniszhez magának a sportágnak.

De mielőtt a Toyotáról beszélgettünk volna, ki kellett térnünk Sergio Perezre, aki a Mészáros kolléga által Silverstone-ban begyűjtött információk értelmében a kirúgás küszöbén állhat – adott esetben az sem tűnik elképzelhetetlennek, hogy már Magyarországon más ül a helyén. Adásunkból kiderül, kinek lehet a legnagyobb esélye a Red Bull-ülésre, mire számíthat az F1-es szabadedzést teljesítő F2-es listavezető Isack Hadjar, és hogy lehet-e még bármilyen kilátása Pereznek az F1-es karrier folytatására.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

449851726_1602520280611623_884025237263924546_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: