DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Lawson

AlphaTauri: Inkább a fiatalok, mint Ricciardo

Elméletben nem tartja kizártnak az AlphaTauri csapatfőnöke, hogy lehetőséget adjanak Ricciardónak, de nem az ausztrál autóba ültetése a prioritás.

részletek

Ez lesz a Red Bull-fiatalok sorsa jövőre

Kezd kialakulni a junior kategóriák mezőnye a következő szezonra, két Red Bull-akadémista jövője is eldőlt: Ayumu Iwasa marad a DAMS-nél az F2-ben, míg Liam Lawson a Super Formulába igazol.

részletek

Zseniális csata a győzelemért, Sargeant jöhet az F1-be

Hatalmas izgalmakat hozott a Formula-2 szezonzárója: Ayumu Iwasa kemény csatát követően behúzta az év utolsó főfutamát, Logan Sargeant pedig megszerezte az F1-es szerepléséhez szükséges pontokat.

részletek

Durva baleset után Lawson nyerte az F2-es sprintet

Liam Lawson győzelmével zárult az idei szezon utolsó Formula-2-es sprintfutama, miután már a verseny első körében jött a piros zászló két Red Bull-junior komoly balesete miatt.

részletek

Verstappen Lawsont dicsérte az edzés után

Magabiztosan kezdte a hétvégét a Red Bull: Max Verstappen, miután az első szabadedzést ki kellett hagynia Liam Lawson szereplése miatt, a leggyorsabb időt autózta délután.

részletek

Hamilton elsőségével, Verstappen nélkül indult a szezonzáró

A két Mercedes zárt az első két pozícióban az Abu Dhabi Nagydíj első edzésén, megelőzve Leclerc Ferrariját – a Red Bullba ülő Lawson volt a hét újonc közül a legeredményesebb.

részletek

Ők lesznek jövőre a Red Bull juniorjai

Alakul a Red Bull juniorprogramjának felállása a 2023-as szezonra, noha még mindig vannak fiatal pilóták, akiknek a jövőjéről még nem történt hivatalos bejelentés.

részletek

Vips nyert, Drugovich az F2 idei bajnoka

Jüri Vips nyerte a Formula-2 olasz sprintfutamát, azonban a figyelem nem rá szegeződött, hanem az F2 2022-es bajnokára, Felipe Drugovichra.

részletek

„Életem élménye” – ki sem akartak szállni a tesztújoncok

Először vezetett F1-es autót Liam Lawson (AlphaTauri), Logan Sargeant (Williams) és Patrizio O’Ward (McLaren) az Abu Dhabi teszten. Az edzés után mindhárman leesett állukat keresték.

részletek

Bocsánatot kért a DTM-szezonzáró antihőse

Három nappal a Norisringen történtek után a közösségi médiában adott életjelet Kelvin van der Linde. Privátban bocsánatot kért Liam Lawsontól – elmondta, a rajongók által tanúsított gyalázkodás rosszul esett neki.

részletek

Marko: Tiltsák el a piszkos van der Lindét

A Red Bull főtanácsadója szerint feltétlenül el kellene tiltani a DTM-ben botrányos versenyzést bemutató Mercedes-pilótát. Szerinte nincs helye a pályán ilyen piszkos manővereknek, ráadásul sorozatban.

részletek

Sportszerűtlenség, csapatutasítás, Götz a DTM új bajnoka

Elképesztő történéseket hozott a szezon utolsó futama a Norisringen: Van der Linde a rajt után kiütötte Lawsont és később kis híján Götzöt is – a német végül a többi Mercedes masszív segítségével nevető harmadikként bajnok lett.

részletek