DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Podcast

Formula Motocast: Tönkreteszik a büntetések a MotoGP-t?

A versenyzők folyamatos elégedetlenkedése és a következetlen ítéletek szolgáltatták a fő beszédtémát az 1000. nagydíjon, de beszéltünk a KTM-ről és a Yamaháról is.

Brad Binder egy potenciális büntetés miatt nem mert előzni Jerezben, Marc Marquez szerint csak az ő portimaói incidense érdemelt idén egyedül szankciót, Aleix Espargaro számára megszűntek létezni a stewardok: még soha nem kerültek annyira a kritikák kereszttüzébe a felügyelők és a következetlen döntéseik, mint az elmúlt hetekben. Friss adásunkban ezt jártuk körül, de persze kiveséztük a legutóbbi két nagydíj történéseit, így Francesco Bagnaia és Maverick Vinales ütközését és sóderágyas bunyóját, a KTM-ek remeklését, Marco Bezzecchi újabb győzelmét, a Yamaha és a Honda kínlódását, valamint azt is, hogy jövőre indul a női világbajnokság.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!

2022_Formula Motocast_1771x1181_s03_e06



 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: