DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

KTM

Sajtó: Marquez a Gresini Ducatihoz igazol a Hondától

Egyre erősebben terjed a pletyka a MotoGP-paddockban, hogy a nyolcszoros világbajnok a szerződése ellenére távozhat az idény végén a Repsoltól.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia tarolt a Red Bull Ringen

Milyen volt a helyszínről végigkövetni a MotoGP Osztrák Nagydíját? Miért érezheti félig a zsebében a címet Francesco Bagnaia? Jól döntött-e Johann Zarco?

részletek

Ahol a Ducati és a KTM veri a MotoGP-mezőnyt

A modern csodafegyvert ők aknázták ki a legjobban, a Yamaha pedig hiába tűnik stabilnak, ha közben nem elég gyors – megfigyelések a spielbergi pálya széléről.

részletek

Bagnaia elhappolta Vinales elől a pole-t

Mindössze 37 ezred döntött a rajtelsőségről a MotoGP Osztrák Nagydíján a címvédő javára. Binder még az első sorban, a vb-üldözők a Q2-es mezőny második felében.

részletek

Zarco és Espargaro lehet a MotoGP-s pilótakeringő áldozata

A Yamaha eldöntötte az első dominókat, de vajon milyen hatással lesz Morbidelli jövője Bezzecchire és Zarcóra – és mit kezd a KTM az Acosta-dilemmával?

részletek

Formula Motocast: Győzött az Aprilia, dőlnek a dominók

Aleix Espargaro utolsó körös győzelmét hozta a Brit Nagydíjjal, amely előtt mozgásba lendült a MotoGP-s pilótapiac: ezekről beszélgettünk friss műsorunkban.

részletek

Csapatot és versenyzőket is bukhat a Honda a MotoGP-ben?

A KTM a hírek szerint megpróbálja harmadik alakulatának megszerezni az LCR-t, hogy helyet találjon Acostának. Eközben a motorosok is menekülnének.

részletek

Marquez-ultimátum, Acosta-dilemma – MotoGP-s pilótapiaci körkép

Tényleg szakíthat Marquez és a Honda? Mi a helyzet Morbidelli és a Yamaha között? És miért okoz fejtörést a KTM-nek egy 19 éves? „Silly season” a GP-ben.

részletek

Formula Motocast: Tönkreteszik a büntetések a MotoGP-t?

A versenyzők folyamatos elégedetlenkedése és a következetlen ítéletek szolgáltatták a fő beszédtémát az 1000. nagydíjon, de beszéltünk a KTM-ről és a Yamaháról is.

részletek

Miller az élen, Marquez kétszer bukott

Egy KTM volt a leggyorsabb a Francia GP pénteki napján, megelőzve Espargarót és Bezzecchit. A vb-éllovas épp csak a tízben, Marquez mindkét edzésen elesett.

részletek

A KTM kincse, megölik a GP-t a büntetések? – Jerez margójára

Címvédőhöz méltó versenyzés Bagnaiától, parádézó KTM-ek, totális mélyponton lévő Yamaha, ártalmas büntetések: a MotoGP Spanyol Nagydíjának tanulságai.

részletek

Binder győzött a piros zászlós sprinten

A saját csapattársát legyőzve húzta be idei második szombati diadalát a dél-afrikai a start után félbeszakított jerezi sprinten. A KTM kettős sikerét Bagnaia rontotta el.

részletek