Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

KTM

Eldőlt: Jack Miller a KTM-hez igazol

Ledőlt a 2023-as pilótakeringő első dominója, a várakozásoknak megfelelően távozik Jack Miller a Ducatitól: az ausztrál a gyári KTM-nél, Brad Binder csapattársaként talált magának új helyet a következő két évre.

részletek

Így bolydulhat fel a MotoGP-s pilótapiac a Suzuki kiszállásával

A vártnál izgalmasabban alakulhat a versenyzőkeringő a 2023-as szezon előtt a „kékek” távozása miatt: eddig biztosnak gondolt hosszabbítások is kútba eshetnek a piacra került két motoros révén.

részletek

Formula Motocast: Marquez repült, a KTM nyert

Problémás aszfaltról, őrült motorozást és hatalmas bukást bemutató Marquezről, feltámadó Yamaháról, győztes KTM-ről és esőűző sámánokról szólt a MotoGP Indonéz Nagydíja – így a Formula Motocast idei negyedik adása is.

részletek

Oliveira győzött az indonéz esőben

Több mint egy órányi halasztás után rajtolt el a MotoGP lerövidített mandalikai futama, amelynek végén a KTM portugálja nyert két francia, a yamahás Quartararo és a ducatis Zarco előtt.

részletek

Kettős Yamaha-vezetéssel indult az indonéz hétvége

Az első edzésen még küszködő Fabio Quartararo volt a leggyorsabb az Indonéz GP első napján, megelőzve csapattársát, Franco Morbidellit. Feltámadtak a Ducatik is, Marc Marquez egy bukással a sor végén.

részletek

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Felköthetik a gatyájukat Marquez riválisai? – tesztértékelő

Még nem érzett rá teljesen az új Hondára, mégis aggódhatnak a nyolcszoros világbajnok miatt az ellenfelek. A Suzuki készen áll, a Yamaha felemás, a Ducati rejtőzködik – avagy mit szűrhettünk le Indonéziában?

részletek

Pol Espargaro nyitotta az élen az indonéz tesztet

A Repsol Honda spanyolja volt a leggyorsabb a MotoGP-mezőny számára ismeretlen mandalikai pályán zajló teszt első napján, megelőzve apriliás testvérét és a KTM-es Brad Bindert.

részletek

Bajban a Yamaha, titkos favorit a Suzuki és az Aprilia?

Quartararo szerint a riválisok többet léptek előre, mint ők; Mir késznek érzi a Suzukit; Marquez még nem igazodott ki az új Hondán – mit szűrhetünk le a kétnapos sepangi tesztből?

részletek

Bastianini rekordidővel az ultraszoros mezőny élén

A Gresini Ducati második idényére készülő motorosa nem hivatalos csúcsot állított fel Sepangban, mielőtt az eső megérkezett a pályára. Az első 18 helyezett egy másodpercen belül zárta a tesztet.

részletek

Lehullt a lepel a 2022-es KTM-ekről

Változatlan színvilág fogja jellemezni az osztrák márka gyári és szatellit csapatát is idén a MotoGP-ben – a versenyzői felállás azonban a Tech3-nél teljes egészében lecserélődött.

részletek

Győzhet-e az elektromos Audi a Dakaron? – előzetes

Az év első napján már startol is a Dakar Rali 2022-es kiírása: két hét alatt 12 szakaszt teljesít a mezőny, ahol az autósoknál és a motorosoknál is izgalmas és érdekes küzdelemre van kilátás.

részletek