DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Formula Motocast: Jósoltunk a 2022-es szezonra

Melyik gyártó milyen előjelekkel várhatja az idényt a tesztek után? Ki lesz idén a MotoGP világbajnoka és kikkel kell megküzdenie ezért? Tényleg elhagyhatja Quartararo a Yamahát? Többek között ezekről beszélgettünk a Formula Motocast szezonelőzetes adásában.

Lezajlottak a MotoGP téli tesztjei Sepangban és Mandalikában, így némileg képet kaptunk a várható erőviszonyokról – vagy mégsem? A Formula Motocast idei második adásában összegeztük a két kollektív gyakorlás tapasztalatait, értékeltük a gyártók felkészülését, majd pedig elővettük a kristálygömbünket, és 7+1 kérdés mentén igyekeztünk megjósolni, mi is vár ránk a 2022-es évadban: így például megtippeltük, lesz-e új futamgyőztesünk, hogyan fognak szerepelni az újoncok, tényleg távozhat-e a Yamahától Fabio Quartararo, s persze s ki lesz a világbajnok idén – de természetesen nem maradhattak el a bold predictionök sem.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E02

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: