DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F2/F3

Így gyászolja „hősét” az autósport közössége

Anthoine Hubert Formula-2-es pilóta szombati tragikus balesete után elárosztották a közösségi médiát a versenyzők és a csapatok részvétnyilvánításai, most ezekből válogattunk.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Anthoine Hubert belehalt a szombat délutáni Formula-2-es versenyen történt balesete során elszenvedett sérüléseibe Spa-Francorchamps-ban. A tragikus hír után szinte a teljes Formula-1-es mezőny, az F2-es pilótatársak, valamint csapatok és más szériákban szereplő pilóták is részvétnyilvánításukat fejezték ki a közösségi média platformjain keresztül. Lewis Hamilton megnyilatkozásáról, aki hősnek nevezte Hubert-t, már külön írtunk, alább pedig mutatunk még néhány posztot:

Jean Todt FIA-elnök: „Szívszorító szomorúság öntött el Anthoine Hubert tragikus halála után. Az FIA részéről a legmélyebb részvétemet szeretném kifejezni a családja és az Arden csapat számára. Emellett Juan Manuel Correára is gondolunk, aki súlyosan megsérült a balesetben.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I can't believe it. Rest in peace.

CHARLES LECLERC (@charles_leclerc) által megosztott bejegyzés,

 

Charles Leclerc: „Nem tudom elhinni. Nyugodj békében.”

Max Verstappen: „Teljesen sokkolt Anthoine Hubert tragikus balesete. Borzalmas. Gondolataim vele, a családjával, a csapatával, a barátaival és a szeretteivel vannak.”

 

Esteban Ocon: „Nem hiszem el. Ugyanannyi évesek vagyunk, együtt kezdtünk el versenyezni, és évekig harcoltunk a pályán. Gondolataim a családjával vannak. Nyugodj békében, Anthoine.”

 

George Russell: „Nem tudom elhinni. R.I.P., barátom.”

Carlos Sainz: „Nincsenek szavak. A legmélyebb részvétem Anthoine családjának és barátainak.”

Nicholas Latifi: „Túl korán mentél el. Nem hiszem el. Nyugodj békében.”

Mick Schumacher: „Brutális a sors, végtelen a veszteség. Anthoine, már most hiányzol.”

Nico Rosberg: „Hihetetlenül szomorú hírek. R.I.P. Anthoine, gondolataim a családod és barátaid körül járnak, egyúttal imádkozom, hogy Juan Manuel rendben lesz.”

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rest In Peace Anthoine

Lando Norris (@landonorris) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: