DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

F1 hírek

Hivatalos: Leclerc hosszabbított a Ferrarival

A Scuderia bejelentette, hogy megszületett a megállapodás, Leclerc újabb évekre elkötelezte magát Maranellóban.

részletek

Hamilton el tudja képzelni a visszatérést

Bár 2025 végéig tart a szerződése, Lewis Hamilton egy interjúban már most arról beszélt, el tudja képzelni, hogy némi szünet után fontolóra venné a visszatérést az F1-be.

részletek

A világ legjobb pályájává tennék Barcelonát

Felveszi a kesztyűt Barcelona, és eszükben sincs belenyugodni a versenyük elvesztésébe: a Spanyol Nagydíj megnevezés nem érdekli őket, a világ legjobb pályájává tennék a Catalunyát.

részletek

Így telik egy F1-es versenyző hétköznapja

Egy versenyző átlagos, nagydíjhétvégén kívüli napjába nyújtott betekintést Oscar Piastri: étkezésekről, a McLaren-központban végzett munkáról, szabadidőről beszélt.

részletek

Mégis van Racing Bulls – itt a nevezési lista

A Visa Cash App RB bejelentése után az FIA közzétette a frissített verzióját a 2024-es F1-es nevezési listának, amelyből az is kiderült, mit is jelenthet pontosan az RB rövidítés.

részletek

Fejfájás a McLarennek, ha Piastri előbb nyer?

Lando Norris évek óta üldözi az első F1-es győzelmét, de Andrea Stella csapatfőnök szerint azt is jól fogadná, ha fiatalabb társának ez hamarabb összejönne.

részletek

„Össze fog állni a Mercedes” – Horner

Elismerő szavakkal illette a rivális F1-es gárdát a Red Bull csapatfőnöke, de nem csak őket emelte ki, amikor az idei potenciális kihívókról kérdezték.

részletek

Szavazás: Tetszik a Visa Cash App RB név?

Szerdán végre bejelentették, hogy Visa Cash App RB néven folytatja az F1-ben az eddigi AlphaTauri – kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: hogy tetszik az új identitás?

részletek

Hamilton tehetségesebb, mint Schumacher?

James Vowles mindkét klasszissal dolgozott, de szerinte az ösztönös tehetség terén Lewis Hamilton mindenkit lekörözött. Mára viszont megváltozott a mentalitása.

részletek

Bejelentés: Visa Cash App RB lett a Tauriból

A hivatalos kommunikáció szerint a Visa „globális partnerként” a Red Bull mindkét F1-es csapatának autóján és az F1 Academy-csapatnál is megjelenik majd. Íme a régóta várt bejelentés részletei.

részletek

„Hamilton és Alonso már túl öreg” – Jordan

Nem bízik már a két világbajnok képességeiben az egykori F1-es csapatfőnök: helyettük Leclerc-t és Norrist ültetné össze, csak ők lehetnek képesek felülkerekedni Verstappenen.

részletek

Haas: Szafnauer jobb választás, mint Binotto?

Ralf Schumacher a korábbi konfliktusuk ellenére sajnálja Günther Steiner távozását, és arra is rámutatott, miért lenne megfelelő igazgató Steiner utóda mellett Otmar Szafnauer.

részletek