DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 22. péntek

F1 hírek

Miért nem csütörtökön kezd az F1 Monacóban?

A napokban nagyon gyakran felmerülő kérdés: miért törte meg a hagyományokat az F1, és már miért nem csütörtökön tartja a szabadedzéseket a Monacói Nagydíj hétvégéjén?

részletek

Vasseur: Nem tettünk ajánlatot Lewisnak

Csak nevetett az újabb pletykákon a Ferrari F1-es csapatfőnöke, aki szerint nem egyeztettek Hamiltonnal átigazolásról – ahogy a jelenlegi pilótákkal sem még a hosszabbításról.

részletek

A Red Bull figyelmeztette az Astont

Dr. Helmut Marko szerint egy dolgot jó észben tartani a Hondával kapcsolatban, és arról is beszélt, hogy miért nem velük térnek vissza az F1-be a japánok 2026-ban.

részletek

Steiner: A Haas egyszer futamot fog nyerni!

Nem idén vagy jövőre, de egyszer a Haas futamgyőztessé válik – jelentette ki Günther Steiner a csapat 150. F1-es hétvégéje előtt. Egyelőre szerényebb a cél:

részletek

A Ferraritól tart a Red Bull Monacóban

A városi pályán nem támaszkodhat az egyenesbeli fölényre és gumikezelésre a Red Bull. Ellenben a Ferrari mellett szól, hogy erős a lassú kanyarokban és az időmérőkön – erre mutatott rá Helmut Marko.

részletek

Szigorít az FIA a dupla sárgás szabályokon

Virtuális vagy igazi biztonsági autós fázis során a vonatkozó szakaszokon konkrét sebességlimit lép életbe már az F1-es Monacói Nagydíjtól – a cél a még biztonságosabb versenyzés.

részletek

Milyen érzés, amikor nincs új szerződésed?

F1-es pilótának lenni sokszor csodálatos érzés, de a bizonytalanság a versenyző lelkiválágára és a pályán mutatott teljesítményére is nagyon rossz hatással van.

részletek

Egy gyárlátogatás döntötte el a Honda sorsát?

A HRC első embere, Koji Watanabe elárulta, melyik volt az a pillanat, ami a fordulópontot jelentett a Honda „csapatkeresése” során, melynek végén az Aston Martin oldalán kötöttek ki.

részletek

Tsunoda jelölt lehet az Aston Martinnál

Korai még az Aston Martin–Honda pilótafelállásáról beszélni, de a csapat nem zárkózik el attól, hogy japán pilóta üljön az egyik autóba – a Honda pedig érthetően támogatná ezt.

részletek

Döntés: Nem adja el a Red Bull az AlphaTaurit

Szorosabban együttműködik a két csapat, valamint bővítik az AlphaTauri angliai kirendeltségét. Az olaszországi központot azonban nem fogják bezárni – erről beszél Marko és Tost.

részletek

„Nincsenek csodák” – ezt várja a Mercedes

Toto Wolff szerint Monaco eleve nem lesz reprezentatív, s amúgy is csak az első lépcsőként tekintenek a hétvégén érkező fejlesztési csomagukra.

részletek

Ne maradj le semmiről a Monacói Nagydíjon!

Május utolsó hétvégéjén Monte-Carlo utcáin folytatódik az F1-es szezon, de jön az Indy 500 is, valamint lesz TCR World Tour és DTM-nyitány is – itt a hétvégi időterv a közvetítésekkel együtt.

részletek