DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

F1 hírek

Gasly nem érezte biztonságban magát

A dobogón végző francia 10-20 méterre sem látott előre a vízpermettől az F1-es Belga Nagydíj sprintjének elején: csak remélte, hogy nem lesz előtte baleset.

részletek

A bokszban úszott el a Ferrari dobogóesélye

Sainz csak a rossz bokszpozíció, Leclerc viszont egy újabb lassú kiállás áldozata lett az F1-es Belga Nagydíj sprintjén: a monacói szerint rá kell feküdniük erre.

részletek

Alonso: Ha valamikor ki kell esni, akkor most

Elismerte a hibáját a kétszeres F1-es világbajnok, aki szerint jobb, hogy most szenvedett balesetet, amikor amúgy is messze volt a pontszerzéstől.

részletek

„Nagyon lassú volt, de nem igazán számít”

Lewis Hamilton szerint versenybaleset volt, de nem is igazán fontos, nem veszített vele túl sok pontot. Bízik a nagydíjban, bár tudja, hogy Verstappen majd elszáguld mellette.

részletek

„Lewis vitte az autóm jobb oldalát” – Perez

A mexikói úgy érzi, a hétszeres F1-es világbajnok ment bele a Belga Nagydíj sprintjén, a baleset után pedig annyi tapadást veszített, hogy ki kellett állnia.

részletek

Gasly Hubert és a csapat miatt is örül

Éppen Spa-Francorchamps-ban, jó barátja elvesztésének helyszínén fért be először a top 3-ba az Alpine-nal a francia, aki Hamiltont tartotta maga mögött a sprinten.

részletek

„Nem tudom eléggé megköszönni ezt az autót”

Oscar Piastri az első F1-es dobogóját szerezte a Belga Nagydíj sprintjén, amely után természetesen boldogan mondott köszönetet a McLarennek az ismét remek autóért.

részletek

„Ez volt a biztonságosabb” – Verstappen

Egyáltalán nem tartja rossz döntésnek, hogy csak az első kör végén váltott intermediate gumikra az F1-es világbajnok a spái sprinten, amit így is fölényesen nyert.

részletek

F1-es Belga Nagydíj, sprint: végeredmény

Újabb győzelem Max Verstappennek, dobogó Oscar Piastrinak és Pierre Gaslynak, büntetés Lewis Hamiltonnak, nullázás Sergio Pereznek. A Belga Nagydíj sprintjének végeredménye.

részletek

Verstappené az esős sprint Piastri előtt

Az eső megkavarta a Belga Nagydíj sprintjét, de a világbajnokot nem lehetett kizökkenteni. Perez megint lenullázta magát, Piastri és Gasly állhatott fel a dobogóra.

részletek

A 9-es kanyarban bukta a dupla pole-t Leclerc

A szombati rajtelsőség is benne volt a Ferrariban a monacói érzése szerint, de egy vezetői hiba miatt négy tizedmásodpercet bukott az F1-es szétlövésen Belgiumban.

részletek

„Kész felfordulás volt” – nem örül a Mercedes

Noha magabiztosnak érezte magát a Mercedes párosa a sprintkvalifikáción, egy kommunikációs baki azt jelentette, hogy nem tudták megmutatni igazi tempójukat az utolsó gyorskörön.

részletek