DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 21. vasárnap

F1 hírek

„Változtatni kell a szabályokon” – Wolff

A motorokhoz már nem lehet nyúlni, de az FIA által kitalált autók így nem lesznek jók: a Mercedes vezére szerint muszáj változtatni a szabályokon.

részletek

Az F1-es Spanyol Nagydíj teljes menetrendje

A labdarúgó-Eb miatt változik a tv-közvetítés ezen a hétvégén, de az F1 hagyományos európai program szerint dolgozik majd Barcelonában. Íme a menetrend.

részletek

Ekkor kerül a mozikba Brad Pitt F1-es filmje

Kitűzték a szuperprodukció mozipremierjét: 2025. június 25-én láthatjuk először, mit hozott ki Hollywood az APX GP nagydíjakon forgatott sztorijából.

részletek

Pitwall: Minden szem a Mercedesen?

A hét F1-es és nem F1-es híreinek összegzése a Formula.hu hétfő esti műsorának legfrissebb adásában.

részletek

Ügyfélcsapattá válhat az Alpine?

A motorrészleg bezárásával csökkentheti F1-es kiadásait a Renault Csoport: ebben az esetben mielőbb leállítják a 2026-os programot, és két év múlva már új partnerrel szerepelnek.

részletek

Sajtó: Ennyit kereshet a Haasnál Bearman

A brit sajtó szerint már alá is írta szerződését az F1-es csapattal Oliver Bearman. A 19 éves pilóta hétvégén újabb szabadedzést teljesít a Spanyol Nagydíjon.

részletek

Két tizedet hozhat a Ferrari spanyol újítása?

Olasz lapértesülések szerint a Scuderia már a hétvégi F1-es Spanyol Nagydíjon beveti a Silverstone-ra tervezett csomag fő elemét, az új padlólemezt.

részletek

Famin elmondta, milyen Ocon-utódot keresnek

Az Alpine F1-es főnöke elárulta, mi a legfontosabb kritérium a versenyzőik számára. Elismerte: Jack Doohan az egyik opció.

részletek

Albon nem beszélhetett a túlsúlyos autóról

A thai-brit F1-es elárulta: az év eleji szenvedésüket nagyrészt az autójuk túlsúlya okozta – amelyből szerinte még mostanra is maradt jócskán.

részletek

Verstappen: 100-150 kilós csökkentés kellene

A tervezett 30 kg-os csökkenést is nehezen megvalósíthatónak érzi, de az F1-es világbajnok szerint még többre lenne szükség ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

részletek

Kevés az ülés, a versenyzők „örökké” maradnak

Kitartóan vár a nagy lehetőségre az utánpótlás 2022-es bajnoka, Felipe Drugovich. Üzen azoknak is, akik szerint fel kellene adnia az F1-et: magasról tesz rájuk.

részletek

„2025 és 2026 ugyanolyan fontos” – Sainz

A szabályváltozások éve lottóhúzás, ezért a spanyol nem engedi el 2025-öt a csapatválasztásnál. Toto Wolff már közölte Carlos Sainzcal: a Mercedesnél nem opció.

részletek