DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

F1 hírek

Hamilton mélypontra került a Mercedesszel

Az első edzés pozitívumai után a második egészen borzasztóra sikerült a Mercedesnél, Lewis Hamilton szerint sosem bízott kevésbé az autójában, mint most.

részletek

„Gyors a Ferrari” – de Verstappen nem aggódik

A világbajnok szerint az ő hibája miatt buktak húsz percet a második edzésen, de nem aggódik a tempó miatt. Vannak még tartalékaik.

részletek

Sargeant autójában folytathatja Albon

Nincs tartalék karosszériája a Williamsnek, így ha Alexander Albon autója nem javítható, akkor csapattársa gépében folytathatja a brit-thai az ausztrál versenyhétvégét.

részletek

Ausztrál Nagydíj, 2. szabadedzés: végeredmény

A Ferrari zárta az élen a pénteki napot: mutatjuk a második melbourne-i F1-es szabadedzés végeredményét.

részletek

Leclerc az élen Verstappen előtt pénteken

Kifejezetten jó napot zárt a Ferrari Melbourne-ben: Leclerc szép előnnyel az első, Sainz pedig a harmadik helyen fejezte be a pénteki programot.

részletek

Ausztrál Nagydíj, első szabadedzés: eredmény

Lando Norris az élen, Alexander Albon a falban, egy tizedmásodperc az első hét helyezett között: ezt hozta az első edzés Melbourne-ben.

részletek

Norris az élen, Albon a falban nyitásként

Rengeteg hibát és megcsúszást hozott az F1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzése, Alexander Albon miatt pedig a piros zászló is előkerült.

részletek

„Három apró lyukat vágtak” – Sainz a műtétről

Nem a tipikus tüneteket mutatta, ezért nem gyanakodott vakbélgyulladásra Carlos Sainz: a spanyol F1-es elmesélte, hogyan került időmérő helyett kórházba két héttel ezelőtt.

részletek

Hamilton még hisz az autóban és a győzelemben

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a nehéz szezonkezdet ellenére sok rejlik a W15-ösben – igaz, Verstappenék előnyét már most szinte behozhatatlannak tartja.

részletek

Nem kér elnézést a dzsiddai taktikáért a Haas

Ayao Komatsu elismerte: Magnussennek vissza kellett volna adnia a pozíciót Tsunodának – de a feltartást sportszerűtlennek nevezni „baromság” szerinte.

részletek

Sejti a Mercedes, hova tűnik a tempója

George Russell elmondta: vannak ötleteik, miért lassulnak az edzésekhez képest a kvalifikációra. Céljuk a Red Bull legyőzése, de ehhez „egy hegyet kell megmászniuk”.

részletek

Átláthatóságot követel Hamilton az FIA-tól

Támogatja Susie Wolff kiállását a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint nincs felelősségre vonás az FIA-nál és az F1-ben.

részletek