DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

„Nyilvánvaló, ki lesz a világbajnok” – Ralf Schumacher

Sergio Perez úgy érzi, élete formájában van, és méltó kihívója lehet Max Verstappennek. Ralf Schumacher szerint azonban szó sincs ilyesmiről, a holland hosszútávon bedarálja majd csapattársát.

Az eddig eltelt öt versenyből hármat Max Verstappen, kettőt pedig Sergio Perez nyert meg, az azerbajdzsáni sprinten pedig szintén a mexikói diadalmaskodott. A biztató kezdést követően Perez nem véletlenül fogadkozik, hogy most pariban lehet csapattársával a szezon végéig.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse, Ralf Schumacher azonban úgy gondolja, hogy Perez csak a sok utcai pályának köszönheti az erős kezdést, és Verstappen az eredetileg 24 futamosnak induló, de mára már csak 22 versenyes szezonban hosszútávon nem sok esélyt fog adni a mexikóinak.



Ralf Schumacher szerint Verstappen már csak a neveltetése miatt sem fog kegyelmezni másoknak: „Sokat számít, ki hogyan nőtt fel. Ismerem az apját, Jost. Max állandóan a gokartpályán volt, ami rányomta a bélyegét az iskolai teljesítményére és jegyeire.”

„Számomra teljességgel nyilvánvaló, hogy ki fogja megnyerni az idei világbajnokságot. Miamiban is láthattuk, hogy ha minden a rendjén van, akkor Max a saját ligájában játszik, de persze Perez nagyszerű pilóta és emellett kiváló csapattárs is” – tette hozzá a német a ran.de kérdésére.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: