DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Podcast: Hamilton százados, elúszott Norris győzelme

Bár a hétvége összességében sokkal inkább szólt Lando Norrisról, mint róla, az Orosz Nagydíj győzelmét végül Hamilton szerezte meg, aki így 100. alkalommal nyert. Verstappen nagyot mentett Szocsiban.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Szenzációs hétvégén van túl a Formula–1, így egyáltalán nem volt egyszerű dolgunk, hogy összeszedjük az első igazán érdekes Orosz Nagydíj legfontosabb pillanatait. Persze mindent megtettünk, hogy sikerüljön, sok más mellett beszéltünk Hamilton százasáról és hibáiról, Norris remekléséről és megkérdőjelezhető döntéséről, Bottas „beáldozásáról”, Verstappen tökéletes kármentéséről, Alonso csendes remekléséről, Stroll ámokfutásáról, Mazepin jófiúskodásáról és Kubica esetleges F1-es szerződéséről is – persze utóbbira azért senki ne fogadjon komolyabb összeggel…

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E58_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Rónaszéki Levente, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: