DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Fontos belépési információk a Magyar Nagydíjra

Fontos közleményt adott ki a Hungaroring a Magyar Nagydíjra kilátogató rajongók számára! A kötelező védettségi igazolvány mellett egy karszalagot is át kell vennie a jeggyel rendelkezőknek.

A 2021. évi Formula-1 Rolex Magyar Nagydíjon nézőként azon magyar vagy külföldi állampolgárok vehetnek részt, akik koronavírus ellen védettek és a védettséget igazolni tudják a magyar védettségi igazolvány bemutatásával vagy a hivatalos applikáción keresztül. (A védettség igazolása során az érintett személytől személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.



Kötelező a védettséget igazoló karszalag a Magyar Nagydíjra való belépéshez! Az idei Formula 1 Magyar Nagydíj idején a Hungaroring területére kizárólag Covid-védettséget igazoló, hivatalos karszalaggal és érvényes belépőjeggyel lehet belépni. FONTOS! A Covid-védettséget igazoló karszalagot még a Hungaroringre való megérkezés előtt át kell venni Budapest belvárosában, vagy Fóton az M3-as autópálya mellett. A Hungaroringen és környékén nincs lehetőség átvenni a karszalagot. A helyszíni jegyvásárlók a vásárlással együtt kapják meg a Covid-védettséget igazoló karszalagot.

Karszalagátvevő-pontok:

Akvárium Klub (Deák Ferenc tér)

Fóti Auchan-parkoló

Nyitvatartási idő:

Július 28., 29. (szerda, csütörtök) 08:00–20:00

Július 30., 31. (péntek, szombat) 06:00–20:00

Augusztus 1. (vasárnap) 06:00–15:00


Részletes információk: hungaroring.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: