DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Közlemény

Nagy visszatérők a dupla szorzójú Baja Satu Mare viadalon

Nem egészen két múlva – június 9-től 11-ig – folytatódik a 2022-es Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság, ráadásul a mezőny ezúttal elhagyja Magyarországot, és ismét Romániában, Nagykároly központtal a Baja Satu Marén száguld majd a bajnoki pontokért. A viadalon a tavalyi versenyhez hasonlóan az összetett győztes kihirdetése mellett külön értékelik majd a magyar és a román versenyzőket. A verseny távja 340,5 kilométer lesz, és Csató Attila a Baja Satu Mare magyar szervezője elárulta, a viadal 70 százalékban homokos, míg a maradék 30 százalékban murvás és földes utakon zajlik majd.

részletek

FIA: Emberi hiba, Masi jóhiszeműen járt el

Közzétette vizsgálati eredményeit az FIA a nagyport kavart tavalyi szezonzáróval kapcsolatban, ami végül Michael Masinak – az akkori versenyigazgatónak – az állásába is került.

részletek

Taroltak 2021-ben a traffipaxok a magyar utakon

Félmilliónál is több bírságcsekket postáztak ki 2021-ben a száguldozó járművezetőknek hazánkban. A sebességkorlátozásokat túllépőkre összesen közel 16,3 milliárd forintnyi bírságot szabott ki a rendőrség.

részletek

Fontos belépési információk a Magyar Nagydíjra

Fontos közleményt adott ki a Hungaroring a Magyar Nagydíjra kilátogató rajongók számára! A kötelező védettségi igazolvány mellett egy karszalagot is át kell vennie a jeggyel rendelkezőknek.

részletek

Hamarosan érkezik a Toyota Yaris Cross Adventure

Már a Toyota vadonatúj, hibrid hajtású B-kategóriás SUV-ja, a Yaris Cross európai forgalmazásának megkezdése előtt bemutatkozik a robusztusabb külső megjelenésű és egyedi utasterű Yaris Cross Adventure modellváltozat. Az Adventure változat leggazdagabb felszereltségű Premiere Edition kivitele exkluzív kárpitokat és tartozékokat kínál, az autó a Yaris Cross forgalmazásának első 12 hónapjában lesz kapható. A felszereltségben olyan tételek szerepelnek, mint az AWD-i intelligens elektromos összkerékhajtás, a Toyota Smart Connect, a Toyota Teammate fejlett parkolássegítő rendszer és a Toyota Smart Cargo. Az Adventure és a Premiere Edition változatok a már korábban, a Yaris Cross világpremiere idején bemutatott alapváltozat mellett jelennek meg a kínálatban. Az előrendeléseket a tervek szerint az értékesítés szeptemberi indulása előtt, 2021 második negyedévének elejétől kezdik el felvenni a márkakereskedések.

részletek

Menet közben tisztítja a levegőt a vadonatúj Toyota Mirai

Néhány héten belül Magyarországra is megérkezik a világ legzöldebb, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó személyautója, a vadonatúj Toyota Mirai. A Toyota úttörő, zéró károsanyag-kibocsátású hidrogén üzemanyagcellás elektromos szedánja a Toyota moduláris GA-L platformjára épül, amely a belső egységek jobb elrendezését és tágasabb ötüléses utasteret tesz lehetővé .

részletek

A CUPRA Formentor VZ5 – A belsőégésű teljesítmény legintenzívebb megtestesítője autórajongóknak

A CUPRA sohasem félt bátran újraértelmezni a piaci szegmenseket, új ötleteket bemutatni és kihívás elé állítani a már megszokottat. A CUPRA Formentor a SUV-modellek erényeit felsorakoztató modell, ám a ferdehátú sportos szellemiségével és a kupék formavilágával.

részletek

Másik kórházba szállították Zanardit

A sportoló állapotáról az őt ápoló intézmény adott ki egy közleményt, amiből kiderült: az állapotában beállt változás lehetővé tette, hogy otthonához közelebb helyezzék el.

részletek

Keszthelyi Vivien helikopterről instruálva segíti a sportautók szerelmeseit

Keszthelyi Vivien Forma-3-as autóversenyző nyitotta meg a Pink Wing első nemzetközi, Magyarországról induló luxusautó túráját. A 19 éves pilóta a ceremónián a biztonságos közlekedésre hívta fel a figyelmet, valamint ígéretet tett, hogy ehhez ellenőrzött körülmények között látja majd el tanáccsal a résztvevőket, akiket instruktorként, helikopterről segít majd egy magyarországi tesztpályán.

részletek

Megérkezett az új Suzuki Swace

A Suzuki büszkén mutatja be az új, stílusos és sokoldalú kombiját, a Swace-t, amely sportos megjelenést, kifinomult menetstabilitást és fejlett hibrid teljesítményt kínál.

részletek

Felrobbannak az autóban a fertőtlenítők?

A koronavírus hatására mindannyiunk életének fontos részévé vált a kiemelt higiénia, ezért természetes, hogy még az autónkba is magunkkal visszük a fertőtlenítőket. A szakemberek szerint azonban nyáron semmiképp sem ajánlatos a tűző napon hagyott autóban tárolni ezeket.

részletek

Öt napja nem változik Zanardi állapota

Péntek este óta nem tud változásról beszámolni Alex Zanardi állapotával kapcsolatban az őt ápoló kórház. A család kérését követően mostantól kevesebb közleményre számíthatunk.

részletek