DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 6. vasárnap
F1

Hamilton: Hihetetlenül gyors a Red Bull

Lewis Hamilton szerint Sergio Perez bakui tempója mutatta meg, hogy egyértelműen a Red Bullé a leggyorsabb autó a mezőnyben és az ellenfél párosa neg fogja nehezíteni a dolgukat.

A bakui győzelmével fellépett a bajnoki tabella harmadik helyére Sergio Perez és úgy tűnik, hogy a mexikói pilóta kezd megbarátkozni új autójával - a Red Bull eddig összességében legalább a Mercedes szintjén van, de az elmúlt két versennyel együtt már inkább előtte, Perez pedig kezdi kamatoztatni azt, amire képes a technika. Lewis Hamilton is ezt emelte ki a hétvége után...

00121012_351



"Az az autó hihetetlenül gyors, de tényleg, szerintem világosan látszik, hogy jelenleg a Red Bull a leggyorsabb. Erre számítottunk az év elején és ez most egyértelműen így is van. Afelől kétség sem lehet, hogy a csapatuk két pilótája együtt fog dolgozni és nagyon nehézzé fogja tenni a mi életünket a folytatásban" - mondta a bakui futamot követően a világbajnok.

Hamilton szerint éppen Perez tempója mutatja azt, hogy milyen gyors a Red Bull, hiszen ő igazából a mexikóinál is lassabb volt a hétvégén. "Nagyon nehéz volt körülöttük maradni ezúttal és nagy dolog volt, hogy a második helyen álltam - az pedig nagyon rossz érzés, hogy ezek után üres kézzel kellett távozni. Le kell szegnünk a fejünket és dolgozni, de tény, hogy most látszott igazán, hogy mennyire gyors a Red Bull."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: