DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Podcast: Ki mondja, hogy Monaco unalmas volt?

Lehet, hogy a Monacói Nagydíj finoman szólva se bővelkedett a pályán zajló akciókban, a hétvége egésze viszont bőven szolgáltatott beszédtémát. Futamértékelő a Formula Podcast stábjától.

Egészen mást kaptunk Monte-Carlo utcáin, mint amire számítani lehetett: ahhoz képest, hogy a fél világ a Mercedes-Red Bull összecsapás újabb fordulójára készült, a hercegség utcáin a Ferrari meghatározó erővé lépett elő. A vörösöktől kaptunk szárnyalást, drámát, kiemelkedő eredményt és érthetetlen húzásokat is, a Red Bull elvitte a pálmát a bajnokesélyes Max Verstappennel, míg Lewis Hamilton és a bajnokcsapat padlóra került.

Ezen túlmenően is bőségesen szolgált érdekességgel az F1 monacói visszatérése, amely során végre a paddock mélyén is kotorászhattunk információk, apró és érdekes információmorzsák után. Gergőhöz és Sanyihoz ezúttal a Formula.hu két- és négykerékű guruja, Balogh Tamás csatlakozott egy laza fecsejre!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E33_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: