DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Rövid teszt, tengernyi kérdés

Hiperrövid volt az idei tesztidőszak, ám a háromnapnyi bahreini körözés így is bőven szolgáltatott témát. A Formula Podcast gárdája megpróbálta áttekintetni a helyzetet: kiknek sikerült a legjobban a főpróba?

Lehet-e nyertesnek tekinteni a Red Bull-Hondát az ígéretes kezdés után, s ha igen, mire mennek vele? Van oka az aggodalomra a Mercedes híveinek? A McLaren motorszállító-váltása egyelőre roppant simának tűnik, de vajon élesben mit tudnak kihozni a csillagos csomagból? Javult a Ferrari, de vajon ez mire lesz elég? Most csupán az biztos, hogy több a kérdés, mint amennyi választ adott a bahreini teszt. 

A Formula Podcast ezúttal is hármas felállásban készített körképet, ám az elnyűhetetlen főszerkesztőt a virtuális stúdióban ezúttal a formula.hu szakújságírója, Balogh Tamás váltotta, akinek köszönhetően kaptunk egy rövid helyzetjelentést arról is, hogy mi a helyzet a szintén szezonnyitóra készülődő MotoGP-ben.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E17_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: