Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Bahrein

Alonso: Jobb a tempónk, mint azt az eredmények mutatják

A kétszeres F1-es világbajnok egyelőre elégedett az Alpine 2022-es teljesítményével: bár azt nem gondolja, hogy az övék lenne a harmadik leggyorsabb autója, inkább az elvesztett pontok miatt bosszankodik, nem a sebesség hiánya miatt.

részletek

Új dolgokkal kísérletezhet a McLaren

A Bahreinben látott szenvedés ellenére is töretlenül bízik a csapatában Lando Norris. A McLaren brit pilótája úgy véli, az eddigiektől eltérő felfogásra lehet szükség a fejlődés érdekében.

részletek

Mercedes: Nem a motor miatt hiányzott a végsebesség

A konstruktőri vb-címvédő alakulat technikai vezetője szerint nem az erőforrásuk miatt voltak hátrányban az egyenesekben: a válasz sokkal inkább a hátsó szárnyukban keresendő.

részletek

Az FIA azonnal tüzetesen ellenőrizte a Ferrarit

Kettős győzelemmel és kitűnő tempóval kezdte az idényt a vörös istálló, az FIA pedig azonnal le is ellenőrizte Carlos Sainz versenygépét a Bahreini Nagydíj után. Mindenben tökéletesen megfelel a szabályoknak.

részletek

Verstappen: Erősebben térünk vissza Dzsiddában

A bahreini dupla nulla ellenére is bizakodók a Red Bull F1-es versenyzői, akik már várják, hogy Szaúd-Arábiában végre eredményekre váltsák az RB18-asban rejlő potenciált.

részletek

Ezért állhattak meg a Red Bullok Bahreinben

A túl kevés üzemanyag okozhatta a problémát, de nem meghibásodásról van szó, ennél komolyabb lehet a gond. Dr. Helmut Marko szerint aggódnak a csapatnál az ügy miatt.

részletek

Könnyebbé váltak-e az előzések vagy sem?

A 2022-es új szabályok egyik fő célja az volt, hogy követhetőbbé váljanak az F1-es autók, s ezáltal könnyebb legyen előzni – Bahrein után megoszlik a pilóták véleménye ennek sikerességéről.

részletek

Podcast: Milyen válaszokat adott az F1-es évadnyitó?

Az évadnyitó Bahreini Nagydíjon aratott kettős győzelmével a Ferrari kezdte a legjobban az F1 új korszakát. Sok kérdésre is választ kaptunk Szahírban, de vajon mindenre? Futamértékelő a Formula Podcasttől.

részletek

Steiner: Büszkék lehetünk magunkra

Hosszú idő után szerzett újra pontokat a Haas istállója. A csapatfőnöke, Günther Steiner úgy érzi, megérdemelték ezt az eredményt, főként a küzdelmes tavalyi esztendő után.

részletek

Ricciardo: Ez inkább egy tesztre hasonlított

Rémesen alakult a szezonnyitó verseny a McLaren számára, miután Daniel Ricciardo és Lando Norris is a pontszerző zónán kívül zárt. Az ausztrál pilóta tudta, hogy gondban lesz.

részletek

Brawn: A régi autók borzalmasan teljesítettek

Elégedett az új szabályokkal a Formula-1 sportért felelős igazgatója. Ross Brawn kifejtette véleményét az első futamról, és úgy gondolja, a sportág végre túllépett a korábbi problémákon.

részletek

Jobb-e tükrözve a bahreini pálya?

Erre a kérdésre kereste a választ a lenti játékfelvételben a videós, aki kipróbálta, milyen az F1-es szezonnyitónak otthont adó helyszín, ha a bal kanyarok jobbra fordulnak, és fordítva.

részletek