Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Bahrein

Katar is bekerülhet az idei F1-es naptárba?

Sok még a kérdőjel a szezon Európán kívüli szakaszát illetően: sajtóhírek szerint főként a japán és a brazil futamok vannak veszélyben – viszont érkezhet egy újabb dupla és egy teljesen új helyszín.

részletek

Sainz saját magát lepte meg élete első versenyén a Ferrarival

Karrierje talán legérdekesebb állomását tölti Carlos Sainz, aki idén a Ferrari színeiben áll rajthoz az F1-ben. Élete első versenye a csapattal ígéretesen alakult, de tudja, hogy hosszú és rögös út vár rá a nagy sikerek előtt.

részletek

Wolff: Nincsenek illúzióink, a Red Bull előttünk jár

A vb-címvédő istálló csapatvezetője szerint a bahreini nyitány megmutatta, milyen kiélezett szezonra van kilátás a két nagycsapat között, és gőzerővel dolgoznak a hátrányuk csökkentésén.

részletek

A Red Bull dicsérete: Perez hozta Verstappen tempóját

Hatalmas kalapemelést kapott csapatától Sergio Perez, aki Bahreinben azonnal bizonyította, miért igazolta le a Red Bull. A gondok nem vezetői hibából eredtek, a mexikói pariban volt a hollanddal.

részletek

„Hamilton és Verstappen külön szintet képvisel”

Így vélekedik a Bahreinben látottak alapján a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko, aki szerint egyelőre egyedül az elképesztő tapasztalat terén jobb a hétszeres világbajnok brit a fiatal hollandnál.

részletek

Marko: Legyen fal a kanyaroknál és máris nem fogják levágni

Saját megszokott stílusában adott választ arra a kérdésre a Red Bull főtanácsadója, hogyan előzhetők meg a Bahreinben tapasztalt anomáliák. A nyitófutamon egyébként mindkét Red Bull meghibásodott.

részletek

Alonso tudja, hol kell fejlődnie

Pozitívan értékelte bahreini visszatérését a kétszeres F1-es világbajnok, de tisztában van vele, hogy sok területen javulnia kell még. Azt nem tudta megmondani, hol áll az Alpine az erősorrendben.

részletek

Seidl: Norris újabb lépést tett a toppilótaság felé

Elismerően beszélt pilótája bahreini produkciójáról a McLaren csapatfőnöke, aki szerint a brit tökéletesen kontroll alatt tartotta a versenyt, s egyértelműen fejlődött az előző két évhez képest.

részletek

Ilyen büntetést kaphatott volna Verstappen

A stewardként tevékenykedő Emanuelle Pirro elmagyarázta, mi is történt Lewis Hamilton pályaelhagyásainál és Max Verstappen előzésénél, ahogy azt is elárulta, milyen büntetést róhattak volna ki a hollandra, ha nem adja vissza a helyét.

részletek

Wolff: Nehéz lesz legyőzni a Red Bullt

A Bahreinben aratott győzelmük ellenére is úgy véli a Mercedes csapatvezetője, hogy pillanatnyilag az energiaitalosok vezetik az F1-es mezőnyt. Bízik benne, hogy egészéves párharcot láthatunk.

részletek

Hamilton reméli, bizonyított a kritikusoknak

A Bahreini Nagydíj megnyerése után a hétszeres világbajnok úgy érzi, megmutatta a kételkedőknek, hogy nem csak akkor tud győzni, ha övé a leggyorsabb az autó az F1-ben.

részletek

Sainz elóvatoskodta első ferraris rajtját

Semmiképp sem akart már az első kanyarokban kiesni a maranellóiaknál való bemutatkozása során, emiatt viszont több pozíciót is veszített a spanyol. Pozitívumokból így sem volt hiány Bahreinben.

részletek
Olvastad már?