DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

Bahrein

Az Astonnál azt hitték, nem tudnak számolni

Maga a csapat sem akarta eleinte elhinni, mennyit javultak a 2023-as F1-es szezonra. Mike Krack elmondta, miért volt fontos, hogy jó alappal kezdjenek.

részletek

Ezért lehet jobb Dzsiddában a Mercedes

A szezonnyitó bahreini F1-es futamon csak a negyedik erő volt a Mercedes, Toto Wolff szerint azonban más típusú pályákon jobb tempóra lehetnek képesek.

részletek

Amiért a Ferrari erősebb lehet Dzsiddában

Rosszul indította a 2023-as F1-es szezont a Ferrari, ám több tényező is valójában felnagyította az SF-23-as gyengeségeit a Bahreini Nagydíjon.

részletek

Norris: Így is jobban kezdhetünk, mint tavaly

A McLaren pilótája állítja: tudták előre, hogy nehéz lesz a szezonkezdetük az F1-ben, de a brit szerint így is előrébb tartanak, mint egy éve.

részletek

Régi-új idegesítő probléma ütötte fel a fejét a Ferrarinál

„Nem olyan, mint korábban, de bosszantja a versenyzőket” – összegzett Marc Gené, miután az F1-es Bahreini Nagydíjon pattogással küzdött az SF-23-as.

részletek

Aston: Még mindig jelentős a hátrányunk

A dobogós kezdés ellenére sem akarja elragadtatni magát az Aston F1-es főnöke, Mike Krack: szerinte lehet, hogy Dzsiddában csak negyedik erő lesznek.

részletek

Wolff már le is írta a Mercedes idei szezonját

Újra a vb-címért szeretnének harcolni az F1-ben, de ez 2023-ban nem lesz lehetséges – véli a csapatfőnök, aki szerint a Red Bull minden versenyt megnyerhet.

részletek

Alonso: Csak az Aston tesz meg mindent a győzelemért

A dobogóra álló kétszeres F1-es világbajnok úgy véli: mindenki számára adott az előrelépés lehetősége, de csak az Aston tesz meg ezért mindent.

részletek

Fordult a kocka: ahol a Ferrari gyorsabb a Red Bullnál

A háromtizedes hátrány ellenére úgy fest, hogy egy körön közel lehet a Scuderia a bikákhoz az F1-ben – méghozzá ott, ahol tavaly a leginkább hátrányban voltak.

részletek

Ferrari: Közelebb voltunk a Red Bullhoz, mint az Astonhoz

Bár a gumikezelés és a megbízhatóság is kritikus pontja maradt az SF-23-asnak, Frederic Vasseur, a Scuderia F1-es főnöke talált pozitívumokat.

részletek

„Dupla pontszerzés lehetett volna” – a rémálom ellenére is bizakodó a McLaren

A lebőgést jelentő bahreini szereplés ellenére is látja a fényt az alagút végén a wokingiak új F1-es főnöke: szerinte a tempójuk felülmúlta a várakozásokat.

részletek

Leclerc most nem követhet el hibákat – Domenicali

A monacói pilótának túl kell lendülnie a frusztráltságon és a csapata élére kell állnia Stefano Domenicali szerint. Az F1 vezérigazgatója úgy gondolja, a Ferrarinak még lesz esélye idén, mivel a Red Bull szezonjára később kihatással lehet a költségsapka miatt kapott büntetésük.

részletek