Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Bahrein

Grosjean részletesen elmondta, hogyan menekült meg

Néhány nappal horrorisztikus balesete után hihetetlen részletességgel mesélte el a megmenekülése 28 másodpercét a Haas F1-es pilótája, aki egy ponton már elkönyvelte, hogy meg fog halni.

részletek

Tisztázták bahreini incidensüket a ferrarisok

A második rajtnál vetődött be Sebastian Vettel mellé Charles Leclerc, amit a német a rádióban kifogásolt, azóta azonban beszéltek, s a négyszeres vb-első szerint sem kell ebből nagy ügyet csinálni.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szahíri Nagydíjon!

Következik a második bahreini hétvége az F1-ben a külső, „oválként” is hivatkozott nyomvonalon, ahol a Formula-2-es bajnoki cím sorsa is eldől – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Grosjean: Láttam jönni a halált

„Arra gondoltam, nem lehet így és most vége, azt mondtam magamnak, hogy a gyerekeim miatt ki kell jutnom” - először adott hosszabb interjút vasárnapi horrorbalesete óta a Haas pilótája.

részletek

Verstappen a Red Bull stratégiáját kritizálta

Bár elismeri, hogy Hamilton és a Mercedes túl gyors volt az F1-es Bahreini Nagydíjon, a holland szerint több ponton is jobb taktikát alkalmazhattak volna a vasárnapi versenyen.

részletek

Podcast: 28 másodperc a pokol tornácán

28 másodpercet töltött a pokol tornácán Romain Grosjean a Bahreini Nagydíjon: naná, hogy a Formula Podcast 60., a szahíri futamot taglaló adásában is a kettészakadva lángokba boruló Haas, valamint a csodával határos módon megmenekülő pilóta volt a legfőbb téma.

részletek

Norris pánikba esett az átfutó sportbíró láttán

Váratlanul érte a McLaren F1-es pilótáját a tűzoltó marsall megmozdulása. Michael Masi versenyigazgató szerint a sportbíró ösztönből cselekedett Sergio Perez kigyulladó autója láttán.

részletek

Orvosi autó sofőrje: Sosem láttunk még ilyen tüzet

Alan van der Merwe, az orvosi autó vezetője is felelevenítette Romain Grosjean horrorisztikus bahreini bukásának pillanatait: szerinte jól vizsgáztak a Formula-1 biztonsági fejlfesztései.

részletek

Hatalmas baleset és Hamilton-győzelem Bahreinben

Grosjean óriási becsapódásával és másfél órás megszakítással indult, a hétszeres világbajnok 95. elsőségével zárult a Bahreini GP. Verstappen második, Perez kiesése után Albon a dobogón.

részletek

Ilott ütközött, Schumacher növelte előnyét

A pole-ból induló Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 sprintfutamát, mögötte viszont a két bajnokaspiránsnak kis híján ütközött: a német éllovas megúszta, brit üldözője viszont pont nélkül zárt.

részletek

Átlagos tempója miatt aggódik a Mercedes

Bár kisajátította az első sort a Bahreini Nagydíjra, mégsem veszik készpénznek az újabb győzelmet a világbajnok alakulatnál: tartanak a Red Bull és Max Verstappen taktikájától és gumikezelésétől.

részletek

Verstappen nem a Mercedestől, hanem a gumikopástól tart

Nem érte váratlanul a hollandot, hogy a világbajnok istálló tűnik a leggyorsabbnak Bahreinben, ezért csak magukra és a várhatóan jelentős mértékű gumikopásra koncentrálnak a Red Bullnál.

részletek
Olvastad már?