DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Alonso dörzsölheti a tenyerét!

Lewis Hamilton ismét érinthetetlen volt, a Ferrari égett, mint a rongy, a Renault viszont újkori története legjobb hétvégéjét teljesítette: rendhagyó értékelőnkben Sanyi kommentátori képességeit is megvillantja!

Bár az időmérő edzést a Formula Podcast stábja egy „rejtélyes okból” Szeged szélén töltötte (ahol még a sokat emlegetett kevert is előkerült), ez nem akadályozott meg minket abban, hogy átbeszéljük a Spában történteket – nem csupán a verseny eseményeit, hanem annak messzebbre mutató folyományait is. Ki lehet a konstruktőri harmadik? Mi hiányzott eddig a Renault-nál? Miben bízhat a Ferrari? Ki lesz idén a világbajnok? (na jó, utóbbiról nem is beszéltünk…)

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E38_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: