Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 17. szerda

BelgaNagydíj

Schumacher és Coulthard 1998-as beszélgetése

Az 1998-as Belga Nagydíj a mai napig arról emlékezetes igazán, hogy az ömlő esőben Michael Schumacher és a lekörözendő David Coulthard összeütköztek. De mit mondtak a verseny után?

részletek

Jordan Schumachernek: Húzz innen a p*csába

A legendás 1998-as Belga Nagydíj után Michael Schumachernek nem csak David Coulthardhoz volt egy-két keresetlen szava, azonban Eddie Jordan sem maradt adósa a hétszeres bajnoknak.

részletek

Nyolc különlegesség Schumacher debütálásáról

Idén lesz huszonnyolc éve, hogy Michael Schumacher a szerencse folytán berobbanhatott a Formula-1 mezőnyébe. De milyen körülmények között mutatkozhatott be a későbbi legenda?

részletek

Wolff a halo ellenzőjéből támogatóvá vált

A Mercedes csapatfőnöke egyike volt azoknak, akik az első pillanattól ellenezték a kötelező fejvédelem bevezetését, ám Charles Leclerc balesete megváltoztatta véleményét az eszközzel kapcsolatban.

részletek

Alonso szárnya eltalálta volna Leclerc sisakját

Hónapokkal a Belga Nagydíj rajtbalesete után megérkezett a vizsgálat eredménye: a McLaren kerekei nem, de a szárnyvéglap eltalálta volna Charles Leclerc sisakrostélyát Spában. A halo védte meg a fiatal monacóit.

részletek

Ha most sem sikerül Kubicának, feladja

Utoljára próbálkozik meg a Formula-1-es visszatéréssel Robert Kubica. Ha nem lesz a 2019-es rajtrácson állandó pilótaként, más kategóriák és szerepkörök után fog nézni.

részletek

Hakkinen: Leclerc valószínűleg halott lenne

A kétszeres világbajnok finn pilóta szerint a kötelező fejvédelem jelesre vizsgázott Belgiumban a rajtbalesetnél. Hakkinen szerint fontos a halo, ami nélkül Charles Leclerc lehet, hogy már nem élne.

részletek

Perez már biztosan tudja, hol lesz jövőre

Ugyan még hivatalos bejelentés nem született a Force India részéről, Sergio Perez Monza előtt elmondta, hogy már aláírt egy szerződést, és a helyzete változatlan marad az eddigiekhez képest.

részletek

Renault: Hülkenberg nem erről híres

Nico Hülkenberg nem éppen egy botrányhős a Formula-1-ben, mégis nem először esett ki a futamok első körében. Ezúttal ő volt a hibás a rajtbalesetben, de főnöke reméli, gyorsan túllép az eseten.

részletek

Már a rivális is elismeri a Honda fejlődését

Egyre egyértelműbb, hogy a három évig csak szidott japán gyártó idén remekül fejleszt és ezt már az ellenfelek is kezdik belátni. Spában a Ferrari-motoros Sauber sem bírt a Hondával.

részletek

Ferrari: Gyanús a Mercedes hátsó szárnya

Folyamatos a csatározás a Formula-1-ben a két élcsapat között. A Mercedes régóta támadja a Ferrarit különleges motorja miatt, most az olaszok állítják, riválisuk hátsó szárnya túlzottan meghajlik.

részletek

Ocon: Egyetlen plusz méter hiányzott

Óriási felhajtás volt a csőd szélén álló Force India körül az elmúlt hetekben, végül Lawrence Stroll és konzorciuma felvásárolta az istállót, amely új néven, újjászületve kis híján vezetett Belgiumban.

részletek
Olvastad már?