Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

BelgaNagydíj

Veszélybe sodorták Spát a kitolt belga tilalmak

Már egy nyár végi nagydíj sorsa is erősen kérdésessé vált az idei Formula-1-es naptárban, miután a belga kormány legújabb vírusvédelmi intézkedése még pont érinti az egyik legnépszerűbb pálya versenyét.

részletek

Korábban is töröltek már futamokat az F1-ben

A 2020-as, egyelőre meg sem kezdett szezon eddig a lefújt futamokról szól. A korábbi évtizedekben is történtek már versenytörlések, de egészen más okokból. Járvány miatt még sosem volt erre szükség.

részletek

Egy 14. hely volt a csúcs Ricciardo szerint

Meglepő választ adott a Renault ausztrálja, mikor szezonja legjobb szerepléséről kérdezték. Sérült autóval ijesztő élmény volt Spában versenyezni, úgy érzi, élete egyik legjobb formáját nyújtotta aznap, még ha az eredmény ezt nem is tükrözi.

részletek

Dicséri alulteljesítő versenyzőjét az Alfa Romeo

Sokan, sokfelől próbálták kikezdeni Antonio Giovinazzit, aki a várthoz képest jelentősen alulteljesít, főnöke, Fred Vasseur viszont dicsérte az olasz versenyzőt hazai pályán nyújtott teljesítményéért.

részletek

McLaren: Vissza kell térnünk a szezonban már látott önmagunkhoz

Miután szinte katasztrofálisan sikerült a csapat számára a belga és az olasz hétvége, a csapatfőnök Andreas Seidl szerint törölni kell ebből mindent, és újrakezdeni onnan, ahová a nyári szünetig egyszer már eljutottak.

részletek

Raikkönen támogatja az új büntetési rendszert

Az elmúlt hétvégén, hosszú idő után ismét előkerült a fekete-fehér csíkos zászló a Formula-1-ben. A száguldó cirkusz legrutinosabb pilótája támogatja a lépést, hogy ne rögtön büntetgessenek.

részletek

Kvjat szerint Albont túlértékelték Spában

Ha a Toro Rossóval lett volna ötödik, megértené volt csapattársa dicséretét, egy Red Bull-lal azonban nem érzi kiemelkedőnek a bemutatkozást. Danyiil Kvjat büszke rá, hogy 36 körön át maga mögött tartotta a thait.

részletek

Norrisnak jó okai vannak a bizakodásra

Eleinte úgy tűnt, szenvedős lehet a McLaren számára a Belga Nagydíj, ám váratlanul jó versenytempót húzott elő Lando Norris. Bár végül nullázott, okkal bizakodhat Monza előtt, több okból is.

részletek

Ricciardo: A Renault vasárnapi tempója igen biztató volt

Határozott gyorsulást érzékelt Daniel Ricciardo az autóján Belgiumban, különösen a versenytempó tekintetében. Bár végül nullázott, biztatónak tartja a látottakat, Monzában is lehet esélyük.

részletek

Verstappen: Rejtély, miért rajtolunk gyakran rosszul

A Red Bull-pilótáknál igen sűrűn megesik, hogy a rajtnál feltűnően lassan indulnak el. Max Verstappen összességében elégedett a Honda-motorral, de ezt a problémát meg kell oldaniuk.

részletek

Most a Honda nézte a riválisok motorhibáit

Négy éven át hozzászokhattunk, hogy a japán gyártó erőforrásai megbízhatatlanok és lépten-nyomon tönkremennek. Ez mostanában megváltozott, Belgiumban éppen a többiek szenvedtek.

részletek

Giovinazzinak még egy dobása van, aztán repülhet

Sajtóértesülések szerint a Belga Nagydíjon elkövetett újabb bakija miatt megingott a bizalom Antonio Giovinazzi iránt. Ha Monzában sem képes lenyugodni és pontokat szerezni, meneszthetik.

részletek
Olvastad már?