DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 9. szombat

BelgaNagydíj

Nem bátortalanítja el a spái küszködés Ricciardót

A visszatérése utáni második F1-es nagydíját teljesítő ausztrál úgy érzi, nem hoztak ki mindent az autóból és a gumikból – miközben Tsunoda pontot szerzett.

részletek

Szembejött a valóság, van még teendő – McLaren

Méghozzá Andrea Stella csapatfőnök szerint az F1-es Belga Nagydíj azt is megmutatta, mely területet kell sürgősen előrébb venniük a fontossági listán.

részletek

Az új padló miatt pattogott a Mercedes?

Visszatért egy régi, nem várt ismerős a Mercedeshez Belgiumban: minden egyenesben pattogott az autó. A magyarázat a fejlesztési csomaghoz kapcsolódhat.

részletek

Verstappen direkt bosszantotta csapatát

Tudta, hogy nem lelkesednek a plusz kerékcseréért, úgyhogy csak azért is bedobta ötletként. Az F1-es világbajnok állítja: remek a viszonya a mérnökével.

részletek

„Világbajnokok akartunk lenni idén” – Leclerc értékeli az első félévet

Nagyon messze a Ferrari az év eleji céltól, viszont a csapat példásan reagált a kihívásokra: volt fejlesztés, amely másfél hónappal korábban elkészült.

részletek

„Megmentettük a hétvégénket” – ellentétes értékelések az Alpine pilótáitól

Esteban Ocon a nyolcadik, míg Pierre Gasly a tizenegyedik helyen zárta a Belga Nagydíjat: a két franciától ellentétes hangvételű nyilatkozatokat hallhattunk a futamot követően.

részletek

Így áll az F1-es pontverseny a Belga Nagydíj után

Max Verstappen előnye már öt futamgyőzelem, Leclerc feljött a bajnokság ötödik helyére, Piastri szombaton benézett a legjobb tízbe, az AlphaTauri harmadszor szerzett pontot idén.

részletek

Újabb siker, újabb törött trófea – vasárnapi F1-es hírek

Természetesen a nap szinte minden fontos sztorija a Belga Nagydíjhoz kapcsolódott, napi hírösszefoglalónkban megtaláltok mindent, ami ma történt az F1-ben.

részletek

Alonso: A Hungaroring után változtattunk

A problémás szombat után ötödik hellyel, elégedetten távozik Fernando Alonso Belgiumból. Ez jó hír a nyári szünet előtt, melyet követően nagy fejlesztési csomagot ígér az Aston Martin.

részletek

F1Stat: Verstappen újabb csúcs közelében

Leclerc-nek nem megy a pole-ból, Sainz továbbra sem szereti Spát, Ocon viszont kimondottan élvezi, a McLaren újabb rekordja dőlt meg, Verstappen sorozatban nyolcadszor nyert – spái F1-es statisztikák.

részletek

Norris: A stratégiánk mentette meg a futamot

A Belga Nagydíjon hetedikként záró Lando Norris nem lát okot búslakodásra: a mezőny végét is megjáró brit szerint a csapat remek taktikája hozta vissza őt a pontszerzők közé.

részletek

Miért ütközött össze Sainz és Piastri?

Egy koccanás hamar lenullázta Sainz és Piastri versenyét – a két pilóta nem ért egyet azt illetően, hogy miért ért ilyen keserű véget számukra a Belga Nagydíj.

részletek