DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat

F1 hírek

Esőbe torkollott a második szabadedzés Spában

A Belga Nagydíj péntek délutáni gyakorlása kezdetben békés mederben csordogált, az utolsó fél órára viszont a csapadék ennél határozottabb formát öltött. Az eleje Lewis Hamilton elsőségével, a vége eseménytelenül zárult.

részletek

„Bottasnak pontokat kell rabolnia!”

A háromszoros F1-es bajnok nemhogy hátráltatja, egyenesen örül neki, hogy csapattársa is részese a világbajnoki csatározásnak, hiszen ezzel az ő malmára hajtja a vizet.

részletek

Stewart: Kihalt a bajtársiasság az F1-ből

Noha a „régen minden jobb volt” klisének néha nem sok értelme van, a pilóták egymással való kapcsolata gyökeresen megváltozott az F1 modern érájában - és nem biztos, hogy jó irányba.

részletek

Hamilton odaszúrt Vettelnek

A brit F1-es pilótanémi szarkazmussal megfűszerezett nyilatkozatában elmondta, nem valószínű, hogy világbajnoki riválisával egy csapatot fognak alkotni a jövőben a Mercedesnél.

részletek

Vettel megszólalt szerződésével kapcsolatban

Az F1-es közvélemény tűkön ülve várja, hogy a Ferrari mikor jelenti be, hogy Sebastian Vettel 2018-ban is velük fog versenyezni. Az érintett szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását.

részletek

Mégsem lesz B-csapata a Ferrarinak?

A maranellói F1-es istálló elnök-vezérigazgatója nemrég azt mondta, a Sauberben megvan a lehetőség, hogy potenciális B-csapattá váljon, a gárda első embere azonban most cáfolta az értesülést.

részletek

Raikkönen csak második számú jövőre is?

Nemrég jelentették be, hogy Kimi Raikkönen megújította szerződését a Ferrarival 2018-ra. Van olyan szakértő, aki szerint ez csak ideiglenes megoldás, a finn egyértelműen második számú pilóta.

részletek

Izmosabb motort vet be Spában a Mercedes

A brackey-i F1-es istálló utolsó alkalommal módosíthatott erőforrásán büntetés nélkül a Belga Nagydíjra, ahol tovább szeretnék növelni előnyüket a konstruktőrök pontversenyében.

részletek

Raikkönen a legvégén tréfálta meg Hamiltont

Belgiumban visszatért a halo, 20 perc után összetörte autóját Massa, és Bottas is szokatlan balesetet szenvedett. Úgy tűnt, Hamilton a legkeményebb abroncson is behúzza a tréninget, de a pálya legsikeresebb versenyzője ezt máshogy gondolta.

részletek

„Verstappen túl fog lépni a hibáin”

Daniel Ricciardo Magyar Nagydíja már három kör után véget ért csapattársa miatt, de az ausztrál úgy véli, mihelyst több tapasztalatot szerez, a holland maga mögött hagyja az ilyen ballépéseket az F1-ben.

részletek

Alonso hite töretlen a McLarenben

Fernando Alonso jövőjéről március óta megy a találgatás, legutóbbi nyilatkozata viszont egyértelműen azt sugallja, hogy hisz a projektben és marad a McLaren-Hondánál.

részletek

Csak Hamilton érkezett felpörögve Spába

Néhány nap múlva, a tanév kezdetén országszerte olyan fanyar ábrázatokkal lesznek tele az iskolák udvarai, mint amilyeneket csütörtökön lehetett látni a nyári szünetről visszatérő F1-es arcokon.

részletek