DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ericsson: Leclerc rúgjon szét néhány s*gget

Az Alfa Romeo Saubernél Charles Leclerc csapattársa volt tavaly Marcus Ericsson, aki reméli, hogy idén odapakol a Ferrarival a monacói versenyző, mivel az rá is jó fényt vetne.

Bár Marcus Ericsson alaposan kikapott Charles Leclerc-től 2018-ban, hiszen ha csak a pontverseny végeredményét nézzük meg, azt láthatjuk, hogy a svéd 9:39 arányban alulmaradt a Ferrari-neveléssel szemben. Ugyanakkor Ericsson pályán mutatott teljesítménye sokak szerint nem maradt el túlságosan Leclerc-étől, így ha idén a Ferrarival a vb-címért tud harcolni a monacói, az Ericssonról is sokat tudna mondani.

„Már alig várom, hogy láthassam Charles-t a Ferrarival. Szerintem már akár jövőre is fantasztikus teljesítményre lehet képes. Mindemellett pedig, ha jól teljesít, az rám is jó fényt vethetne, szóval remélem, szétrúg pár s*gget jövőre” – idézi Marcus Ericssont a Crash.net.

Leclerc mindenki szerint képes lehet a sikerre


Korábban már Ross Brawn is elhintette, hogy a Ferrarinak fel kell készülnie arra, hogy Charles Leclerc érkezésével megszűnik a csapaton belül az a nyugodt közeg, ami akkor uralkodott, mikor Raikkönen volt Vettel csapattársa, ezt a véleményt pedig a monte-carlói volt csapattársa is osztja: „Meglepheti Vettelt, nagyon is. Érdekes lesz őt figyelemmel követni, de szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni.”

Nemrégiben Esteban Ocon is abbéli reményét fejezte ki, hogy Leclerc és Gasly is jól fognak szerepelni a nagycsapatoknál, amivel megnyithatják majd az F1 kapuját a fiatal versenyzők előtt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: