DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

F1 hírek

Ricciardo: Nem mi vagyunk a leggyorsabbak

Szorosan alakult az első szabadedzés Suzukában, ezért Daniel Ricciardo úgy véli, hogy fejlődniük kell még a hétvégén, ha szeretnék felvenni a versenyt a Ferrarival és a Mercedesszel.

részletek

Elárulta a Ferrari a dupla motorhiba okát

Kiderült Vettel és Raikkönen sepangi műszaki hibának okozója, a Ferrari pedig máris válaszlépést tett, megerősítette minőségellenőrző részlegét – ez volt az a „szervezeti változás”, melyet Marchionne is emlegetett.

részletek

Eldőlt, a Renault-hoz igazol az FIA-ellenőr

Nem nyugodnak a kedélyek a Budkowski-ügy miatt felháborodott istállók között, bár a francia csapat vezetője a bejelentéssel egy időben azt is megerősítette, próbálják késleltetni új szerzeményük érkezését, enyhítve ezzel a népharagot.

részletek

A McLaren már megegyezett Alonsóval?

A McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier nagyon erős utalást tett arra, hogy Fernando Alonso megtartja helyét a wokingi istállónál és jövőre is együtt indulnak harcba a jóval nagyobb célokért.

részletek

Verstappen: Nem kizárólag esőben lehetünk jók

Max Verstappen rendkívül jó teljesítményt nyújtva győzött legutóbb a Malajziai Nagydíjon. Suzukában ismét jó eredményre számít, a holland szerint nemcsak esőben, de szárazon is elől lehetnek.

részletek

Helyreállt a világ rendje a Mercedesnél

Noha csak egy edzést teljesíthettek száraz pályán a pilóták a Japán Nagydíj péntekjén, ez is elég volt ahhoz, hogy megnyugtassa a Mercedes párosát: az autó elmúlt hetekben látott viszonylagos gyengélkedésének nyoma sincs.

részletek

Vettel: A Mercedes hűvösben sincs előnyben

Bár a Japán Nagydíj helyszínén merőben más körülmények fogadták az F1 mezőnyét, mint legutóbb Szingapúrban és Malajziában, ahol a Ferrari tűnt a legerősebbnek, Sebastian Vettel szerint nem az időjárás határozza meg az erőviszonyokat.

részletek

Vettel nem haragszik Strollra

Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíj levezető körében nagyon ritkán látható balesetet szenvedett, miközben el akart haladni Lance Stroll autója mellett. Nem haragszik társára, de nincs is miért.

részletek

Button: Az IndyCartól összecsinálom magam

Jenson Button nemrég azt nyilatkozta, hogy 2018-ban nagy valószínűséggel visszatér egy teljes F1-es évadra. Elmondta, mik a tervei az elkövetkező évekre és azt is, hol tudná magát elképzelni.

részletek

Hamilton a leggyorsabb a hatalmas esőben

A Japán Nagydíj második szabadedzéséből kevés hasznot tudtak húzni a mezőny csapatai, miután az egyébként is fele hosszúságúra rövidített viharos gyakorláson csak öten futottak mért időt.

részletek

A Red Bull reagált Ricciardo eladására

Helmut Marko nyilatkozata óta a sajtó azt találgatja, hogy veszélyben van-e az ausztrál helye a Red Bullnál. A csapat most kinyilvánította, mi a szándéka Ricciardóval a következő években.

részletek

Vettelé az első suzukai edzés Hamilton előtt

Hasonló tempóra képes a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull, az eső által is befolyásolt gyakorlás végül Vettelnek sikerült a legjobban - Sainz csúnyán összetörte a Toro Rossót.

részletek