DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

F1 hírek

Villeneuve kiakadt a Mercedesre

Lewis Hamilton fair play-díjasként viselkedett a Hungaroringen, és a Magyar Nagydíj utolsó kanyarjában maga elé engedte csapattársát - 1997 F1-es bajnokának nem tetszett túlságosan a manőver.

részletek

Melyik a szezon legmegbízhatóbb csapata?

Az elmúlt tizenegy futam során egyértelmű tendencia rajzolódott ki a legmegbízhatóbb és legmegbízhatatlanabb csapatoknál - egyes szegmensekben meglepő nevekre találhatunk.

részletek

AFM: Vettel és Hamilton sötét oldala

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely kiemelten foglalkozik az F1 idei szezonjának két fő bajnokesélyesével, valamint a szenzációs visszatérésre készülő Kibicával.

részletek

Ezért nem esett vissza idén sem a Haas

Az újoncév után a második szezonjában is jól teljesít az amerikai F1-es istálló - Günther Steiner csapatfőnök elárulta, hogy minek köszönhetik ezt.

részletek

"Massa világbajnok alapanyag"

Paddy Lowe szerint a brazil F1-es pilóta bizonyította már a képességeit és most sokat segít Lance Strollnak - Massa maga úgy érzi, hogy nincs oka távozni a sportágból.

részletek

A statisztika szerint Vettel idén világbajnok

Sebastian Vettel vezeti félidőben a 2017-es világbajnokságot a Formula-1-ben. A Ferrariért és Vettelért szorítók számára egy jó hír: a statisztika nagy eséllyel a német győzelmét ígéri. Hogy miért?

részletek

Mégsem olyan betonbiztos Vettel szerződése

Szinte készpénznek veszik a szakemberek és a rajongók is, hogy Sebastian Vettel hamarosan hosszabbít a Ferrarival. A legújabb hírek szerint egyáltalán nem biztos ez még, az időtartamban nem tudnak megegyezni a felek.

részletek

A Honda még idén a Renault elé kerülne

A Honda az év eleji bukta óta láthatóan sokat fejlődött, de az élmezőny még így is messze. A japánok azonban a legutóbbi adatok alapján biztosra veszik, hogy még 2017-ben a Renault elé kerülnek.

részletek

De la Rosa: Nyerhettem volna a Hungaroringen

A 2006-os Magyar Nagydíj nemcsak az évszázad egyik legfordulatosabb F1-es futamát, de az egyik legkülönösebb dobogóját is szolgáltatta, amelyre még Pedro de la Rosa is felfért. A spanyol felidézi, milyen sokat jelentett számára az az egyetlen pódium is.

részletek

Ezért nem örülnek a mérnökök a halónak

A 2018-ra kötelezővé tett fejvédelmi eszköznek több előnye van a biztonság növelése mellett is, ám a szakemberek szerint egy bizonyos területen komoly hátráltató tényező lehet.

részletek

Kié volt a leggyorsabb kiállás idén?

Túl a szezon felén ideje összeszedni, hogy mely F1-es csapatok voltak a leggyorsabbak a bokszban a futamok során - az elmúlt évek tükrében nem túl meglepő az eredmény.

részletek

Még várja a telefonhívást a Red Bull fiatalja

Egyelőre úgy tűnik, az energiaitalosok egyik F1-es csapatánál sem lesz üresedés 2018-ban, Pierre Gasly azonban tűkön ülve várja, hogy közöljék vele: jövőre lehetőséget kaphat a száguldó cirkuszban.

részletek