DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

TOP7: Erről olvastatok nálunk

Új rovatot indítunk a Formulán, minden héten összeszedjük nektek, melyek voltak az elmúlt hét nap legérdekesebb tartalmai, melyik cikkeinket olvastátok a legtöbben – indul a TOP7 a hét legjobbjaival.

Az egyes cikkek a címekre kattintva érhetők el.

Csütörtök

„Még szép, hogy a Mercedes tárgyal Vettellel”

A szakértőként dolgozó egykori F1-es csapatfőnök, Eddie Jordan információi szerint az Ezüst Nyilak tárgyalásokat folytatnak a négyszeres világbajnokkal – Lauda szerint viszont Vettelnek nincs oka Mercedeshez menni.

vettel-2017-aus-ferrari



Péntek

Monaco megcáfolt egy közismert tévhitet

Ugye te is hallottad már, hogy Monte-Carlo az F1-es naptár egyetlen helyszíne, amely nem fizet a nagydíjrendezésért? Persze, hogy igen, csakhogy a monacói herceg állítása szerint ez nem igaz.

safetycar_16mon_rb

Szombat

Alonso összehasonlította az F1-et és az IndyCart

Gyorsabb, egyszerűbb, nyers: a kétszeres világbajnok a Formula-1-gyel vetette össze új tapasztalatait. A sokrétű királykategória után élvezi a szimplább IndyCart.

alonso-indy-teszt-atp-2

Vasárnap

A 2018-as Renault-tól mindenkinek leesik majd az álla

Az idei évre az ötödik helyet tűzték ki maguk elé célul, de jövőre magasabbra törnek: a Renault gyári csapata már most az új autón dolgozik, 2018-ban már a dobogót támadják.

hulk-2017-australia-renault

Hétfő

„Button visszatér? Kit érdekel”

Egykori kollégája, Mark Webber szerint nem kell túlreagálni Jenson Button F1-es visszatérését, hiszen maga a brit sem veszi azt komolyan: „Kimegy, üzemanyagnyomás-problémái lesznek az első edzéstől fogva, a 17. helyre kvalifikál, aztán kiesik a 12. körben.”

button-arc-cs

Kedd

Mi már ismerjük a 2018-as pilótafelállást!

Egy cikk, melyet kérünk nem komolyan venni: így indul a hajbeültetésen átesett Alonso az Ózd Ralin, vonul vissza kétszer az év során, majd tér vissza ismét Massa, ezért nem cserél pilótát a Force India, Vettel öltözőszekrényében pedig egy eldugott előszerződést találnak.

alonso-funny

Szerda

Barcelonában számos újdonságot kapnak a nézők

Négy futam is elég volt a Libertynek ahhoz, hogy növeljék az érdeklődést az F1 iránt, de ennyivel természetesen nem elégszenek meg – újabb újdonságokat kapnak a nézők már Barcelonában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: